Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Zjednodušeně. Sunnité (Saudská Arábie) vs. Írán (Šíté)

Myslím že si co se týče dodržování lidských práv nemají si co vyčítat. Válku Fanatických muslimů proti fanatickým muslimům jen schvaluji. Je třeba udržet tento stav dokud se nevyhubí.

0 0
možnosti
MU

Koukáte na to špatně. Írán neexportuje muslimy po celém světě. SA ano. Konec konců, hlavní síla proti Al Nusře v Sýrii jsou šiítové. 

 Myslet si, že muslimské země se deislamizují je naivní. Důležité pro nás Evropany je, aby se kultura nešířila sem.

 Mně je mnohem sympatičtější Írán.

0 0
možnosti
JR

J64a18r84a 56R54a36n75k

12. 4. 2015 19:48

Jste dost jednostranne iformovan:

Canadian jets drop first bombs on Islamic State stronghold ...

http://www.theglobeandmail.com › News › Politics

4 days ago - Canadian warplanes have dropped their first bombs in Syria

1 5
možnosti
KD

To si tapetujte v Kanadě. Tady je Česká republika.

3 0
možnosti
JR

J92a12n 35R29á23ž

12. 4. 2015 19:13

Vaše úvaha o pravidlech spojenectví je skvělá!

1 0
možnosti
JO

SA s Katarem financují výstavbu mešit po Evropě, to máte pravdu - taková dojemná starost o uprchlíky, aby se v Evropě, která s Islámem nemá prakticky nic společného, tedy do nedávna neměla, mohli muslimové v těch mešitách v klidu modlit a radikalizovat...... Ale Katar a SA - tam je přijímání uprchlíků vyloučené. Občanství tam nedostanete ani po 50 letech. Bydlet tam můžete i 50 let, ale za předpokladu, že máte práci, jakmile třeba po 20 letech o práci přijdete, musíte ze země odejít a to i s celou rodinou - tedy i s dětmi, které se případně za dobu vašeho pracovního pobytu v těch zemích narodily. 

Tam si jejich bohaté země zaneřádit uprchlíky nenechají. Zločinnost je tam na velice nízké úrovni, spáchá-li něco cizinec, který tam má práci (cizinci bez práce tam neexistují), tak je odejit.

Divím se, že si tohle všechno Evropa nechává líbit. V zájmu ochrany amerických a saudských zájmů a v zájmu pokusů o nastolení demokracie (nejlépe demokracie nebo i nedemokracie, hlavně ale vlády podporující zájmy USA) tam, kde to prostě v současné době možné není, se v těch zemích válčí. Ty země se totálně destabilizují, ale o uprchlíky se má postarat Evropa? Ti uprchlíci jsou většinou chudí, negramotní, zoufalí a všeho schopní.

Evropa na to jednou dojede a může si za to i sama.

12 0
možnosti
MU

Souhlasím. Vždy říkám, že muslimové nás můžou učit. Učit tomu, být štědrý k našim a nepřipouštět cizáky. Naučit nás k tomu, že nikdo nemůže šlapat po našich hodnotách a kultuře. Kdyby multikulturalisti žili v SA, zbičovali by je.

U nás mají funkce a imunitu.

5 0
možnosti
VK

menší písmenka už jste nenašel?

0 5
možnosti
MU

Zvětšil jsem to, snad to bude lepší.

1 0
možnosti