Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Identitární generace - symbol vzdoru evropské mládeže

Generace Identity je evropské mládežnické hnutí působící v Nizozemsku, Itálii, Francii, České republice, Rakousku a Německu. Nazýváme se zcela oprávněně poslední generací Evropy, která může zastavit sebevraždu Evropy.Dovolím si v článku příbližit za co identitární generace bojuje a jaká je její pozice.

Za co identitární generace bojuje?


Za silné identity - diverzitu a právo na odlišnost; proti globalizované šedé mase konzumentů.
Proti masové imigraci - rezervní armádě kapitálu, proti multikulturní utopii, rasismu, xenofobii a šovinismu. Naším ideálem je heterogenní svět homogenních svobodných národů žijících na svém území dle svých vlastních pravidel, tradic a zákonů. Nejsme izolacionisté, podporujeme spolupráci mezi národy a civilizacemi tam, kde je to oboustranně užitečné. Musí však probíhat na principu rovný s rovným, každý na svém.
Lokalismus namísto globalizace - jsme zastánci relokalizace ekonomiky a politiky. To znamená, že chceme, aby se obě vrátily ve značné míře na lokální úroveň, tedy blíže lidem. To je cestou k udržení kolektivních identit a obnově sociálních vztahů a lokální demokracie, jež globalizace likviduje. Podpora místní ekonomiky je navíc dlouhodobě výhodnější a to jak z ekonomického tak ekologického hlediska. Maximálně možné množství zboží, by dle našeho názoru, mělo být spotřebováváno v okolí svého vzniku. Jsme zastánci rozumného protekcionismu a potravinové a surovinové soběstačnosti. Na politické úrovni jsme pro důsledné aplikování principu subsidiarity – co nejvíce záležitostí má být rozhodováno na nejnižší možné úrovni.
Pro skutečnou demokracii - proti plutokraciím, vládě oligarchů, bank, nadnárodních korporací a totalitarismům stavíme skutečnou, takzvaně organickou demokracii, jejíž původ vidíme v politické filozofii řecké antiky, ale i v tradici řady dalších evropských národů, která je dosažitelná v pouze homogenním národě.
Za tradiční hodnoty a ctnosti - proti materialistickým ideologiím: liberalismu (ekonomickému i hodnotovému) a marxismu voláme po obnovení historické paměti Čechů a Evropanů, po skutečné intelektuální a morální obrodě.
Za ochranu přírody proti jejímu ničení - cítíme se odpovědní za zachování nejen kulturního bohatství, vytvořeného našimi předky, ale i bohatství přírodního. Věříme že je možné přírodní zdroje využívat udržitelně a zodpovědně, bez drancování které je dnes bohužel běžným přístupem. Výše zmíněný lokální přístup k ekonomice také považujeme za mnohem vhodnější a šetrnější k přírodě než globalizovaný kapitalismus bez místních vazeb a s přístupem “po nás potopa”. Stejně tak považujeme za součást evropské identity a tradiční ctnost, že se zvířaty je nakládáno jako s živými bytostmi, nikoli jako s věcmi.
Za obnovení přirozených solidarit v rámci rodiny, obce a národa - proti sobeckému individualismu. Dnešní člověk se odcizil ostatním. Namísto společnosti složené z atomizovaných vzájemně si odcizených jedinců chceme znovu obnovit komunitu a přetrhané vazby, které člověka morálně zavazují pomáhat ostatním ze svého identitního celku.
Za silnou Evropu, jednotnou ve své různorodost, fungující na bázi subsidiarity - Evropu, která je suverénní velmocí, ne lokajem USA. Jsme proti byrokratickému molochu pod diktátem bank a korporací a ideologie kulturního marxismu jménem EU. Chceme spolupráci a přátelské vztahy mezi evropskými národy a regiony vědomými si své příslušnosti ke společné civilizaci. Odmítáme šovinismus.
Za svobodu slova - proti novodobé inkvizici a diktatuře politické korektnosti. Jsme pro svobodu slova a projevu pro všechny, odmítáme politickou korektnost a kriminalizaci nonkonformních knih, článků, projevů či hudebních vystoupení. Svoboda slova a projevu je nedělitelná, buď je, nebo není!


Všechny výše zmíněné teorie stvrzujeme aktivitou v ulicích. Ulice, které se pro nás staly kanceláří. Můžete nás tak zastihnout s maskami politiků, kteří se podílí na ničení naší vlasti, a transparenty vláda není národ. Můžete nás zastihnout v útulcích pro opuštěné psy, které pravidelně z vlastních a soukromých zdrojů financujeme. Můžete nás zastihnout, jak rozdáváme jídlo sociálně slabým a rozhodně nejsme financováni z Vašich daní jako různé lidskoprávní organizace. Můžete nás zastihnout, jak rozveselujeme děti v nemocnicích s dárky, můžete nás zastihnout, jak finančně podporujeme sociálně slabé české rodiny (ty skutečně sociálně slabé). Můžete na nás narazit na univerzitách, na pracovištích, v hospodách i v přírodě. Můžete nás zastihnout na kulturních dnech, vzhlížející k naší historii a českým tradicím. Můžete zajít na naše přednášky, kde nám můžete vynadat nebo nám vyjádřit podporu. Přesto vše nás stejně budou elity nazývat amorálními, pro nás jsou to však prázdné fráze pokrytců, kteří pro nás nepředstavují vůbec nic. Elity, které hubí, vraždí a ničí. Elity, které posílají umírat české vojáky do cizích zemí, za cizí zájmy. Elity, které nejsou schopny nabídnout lepší budoucnost, než žití na dluh. Jsme poslední generací Evropy, která může zastavit úpadek naší civilizace. Generace Identity: vyhlášení války

Generace Identity z Francie okupuje sídlo prezidenta Hollanda:

Generace Identity: Jan Palach

Generace Identity za svobodu slova, proti inkvizitorským postupům radnice Prahy1 (za tento "terorismus" na mě podal Oldřich Lomecký, starosta Prahy 1 za TOP09, tr. oznámení).
Univerzitní kemp francouzské Generace Identity:

Facebookový profil Generace Identity:https://www.facebook.com/GeneraceIdentity?fref=ts Webové stránky české Generace Identity:https://www.generace-identity.cz

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Michal MichalUrban | pondělí 7.7.2014 22:08 | karma článku: 20,95 | přečteno: 2311x
  • Další články autora

Michal MichalUrban

David Koller,Ortel, voda a víno.

Tentokrát ve stručnosti. David Koller po vzájemné dohodě se svým manažerem, oznámili, že nebudou hrát v sálech, kde minulosti vystupovala skupina Ortel. Jak se v tomhle případě zdá, pít víno a kázat vodu se nemusí vždy vyplácet...

12.2.2016 v 13:53 | Karma: 37,63 | Přečteno: 2331x | Diskuse| Politika

Michal MichalUrban

Evropu s migranty čeká vědecký boom a rozkvět.

Jsem přešťastný člověk, že můžu být svědkem vrcholné etapy vývoje Evropy. Když jsem před pár lety nadával na svoje první auto, že mu příliš chutná, nenapadlo mě, že mě čeká v tomhle a mnoho dalších ohledech světlejší zítřek.

28.10.2015 v 10:00 | Karma: 42,08 | Přečteno: 2948x | Diskuse| Politika

Michal MichalUrban

Rusko prokázalo solidaritu. Merkelová akorát zvrací a vraždí.

Rusko vstoupilo do boje po boku Sýrie do bojů a zdá se, že jako jediní prokázali opravdovou solidaritu se Syřany. Německo svým multikulturním pojetím solidarity všemu akorát škodí a zabíjí.

6.10.2015 v 18:35 | Karma: 36,22 | Přečteno: 1521x | Diskuse| Ostatní

Michal MichalUrban

Prague Pride není pochodem homosexuálů, ale úchylných exhibicionistů.

Každoroční „tradice“ je tady. Opět se nám blíží ukázka obscénnosti na veřejnosti za které by se i profesionální prostitutka styděla.

12.8.2015 v 8:00 | Karma: 41,27 | Přečteno: 2288x | Diskuse| Ostatní

Michal MichalUrban

Demokracii si rozvracet nenecháme! Imigrace bude, svoboda slova ne!

Tento měsíc byl abnormálně plodný na výskyt politického extrémismu. Jako standardně v něm ale nefigurovali fakticky neexistující pravicoví extrémisté, ale znalci na extrémismus, volená šlechta a užitečná hlásná trouba systému.

8.8.2015 v 23:11 | Karma: 40,97 | Přečteno: 1996x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Hokej pohlídá 1200 policistů. V sobotu je zaměstná pražské derby a Rammstein

7. května 2024  13:04,  aktualizováno  13:34

Praha a Ostrava se skoro na tři týdny promění na hlavní města světového hokeje. Od pátku 10. května...

Železniční koridor na Moravu stojí, vlak v Pardubicích usmrtil člověka

7. května 2024  13:23

V Pardubicích po poledni vlak srazil a usmrtil člověka. Provoz na železničním koridoru na Moravu je...

Putin se na inauguraci ujal dalšího mandátu, předloží jméno příštího premiéra

7. května 2024  10:11,  aktualizováno  13:19

Ruský prezident Vladimir Putin při úterní okázalé inauguraci v Kremlu zahájil svůj pátý mandát v...

Na Pražském okruhu se převrátil náklaďák, přes svodidla omezuje oba směry

7. května 2024  11:14,  aktualizováno  13:18

Na druhém kilometru Pražského okruhu u Jesenice havarovalo nákladní auto, které se převrátilo na...

Rozdáváme kojenecké mléko Hipp ZDARMA
Rozdáváme kojenecké mléko Hipp ZDARMA

HiPP rozšiřuje své portfolio kojeneckého mléka o nový typ obalu. Novinka přichází ve formě HiPP COMBIOTIK® v plechové dóze, 800 g, která nabízí...

  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3129x
Jmenuju se Michal Urban.
Narodil jsem se v roce 1992 a svůj život prožívám v neoliberální společnosti, která opustila své kořeny a podstatu bytí. Jsem jeden z mnoha příslušníků generace na kterou čeká pouhé splácení dluhu, za které nenesu žádnou odpovědnost, stejně jako miliony ostatních.
Jsem příslušník generace na které čeká časovaná bomba v sociálním experimentu prováděná kulturními marxisty, zvaným multikulturalismus. Jsem člověk odmítající stát se součástí vykořeněné šedé masy individualistů.
Můj FB:
https://www.facebook.com/tomas.tucek.12327