Demokracii si rozvracet nenecháme! Imigrace bude, svoboda slova ne!

Tento měsíc byl abnormálně plodný na výskyt politického extrémismu. Jako standardně v něm ale nefigurovali fakticky neexistující pravicoví extrémisté, ale znalci na extrémismus, volená šlechta a užitečná hlásná trouba systému.

Od politiků to bylo klasické číslo. Zatímco celý národ spekuluje nad tím, co se dá udělat s kolonisty, kteří přichází na naše nechráněné hranice, politici řešili, jestli může Zeman do Číny. Údajně tam nemůže, protože  lidské práva a demokracie tam absentují. Upřímně se domnívám, že většině z nás, kteří řeší skutečné existenční problémy, tak úplně neřeší, kam Zeman pojede oslavit konec války. Zvláště, když jsme k té válce nakročeni tady u nás. Pro mě za mě, ať si je jede třeba do Pjochangu.
 Problém nastává ve chvíli, když naše elity v opozici Zemanovi začnou mluvit o demokracii. Zatímco drtivá většina národa odmítá kolonisty na hranicích, naše vláda vesele staví uprchlické tábory po celé zemi a pronajímá si za cena  4* hotelů byty pro koloniální síly.
 Referenda se vypisují už tak akorát na důležité záležitosti typu „Od kolika do kolika může mít herna otevřeno na Praze 8“, zatímco referenda v otázce EU a uprchlíků se velmi  systematicky obchází. Ačkoliv politici v případě kdy se jedná o jejich vydání policii pro podezření z korupce, málokdy přijímají zodpovědnost, nyní hodlají nést břemeno rozhodnutí sami. Díky moc, je to velmi ušlechtilé.
 Referenda se bohužel stala užitečným nástrojem pouze za situace, kdy jsou si politici zcela jistí, že bude odhlasováno tak, jak oni sami potřebují. Kdyby společnost stála o přijetí uprchlíků, referendum si dáme během týdne rovnou 3x, abychom to všem ukázali. Socané a další jsou si ale moc dobře vědomi toho, že vzhledem k tomu, že pro pracující zatím kromě házením klád pod nohy a vytvoření armády chudých nic dobrého neudělali, bude třeba si pořídit voliče nové. A vzhledem k tomu, že i zástup blbců není  neomezený, budou si je muset rovnou importovat. Země třetího věta jsou proto jako stvořené – ale my jsme navzdory jejich chování  nazýváni rasisté.
  Abychom tenhle počet vyvážili, vyexportujeme naopak skutečnou inteligenci v podobě doktorů a technických pracovníků. Rovnováha musí být-pokud samozřejmě nejde o tu národnostní.
Do toho všeho nás bombardují politici tragickými zprávami o utonutých imigrantech v moři se vzkazy „Opět se potopila loď s imigranty, několik desítek mrtvých! Je naší povinností ukázat lidskost a uprchlíky přijímat“.
 Něco podobného zaznělo nedávno z úst političky TOP09.
Nabízí se jednoduchá otázka. Uvědomuje si vůbec poslankyně TOP09, že je přímo odpovědná za utonutí těchto lidí a že mrtvých bude výrazně přibývat?  Imigranty totiž zabila především imigrační politika cukru, kterou TOP09 a jí podobné strany dlouhodobě prosazující. Mrtvých bude daleko více, když to  v Evropě bude nadále vypadat jak den otevřených dveří na střední škole. Když už projevuje tuhle falešnou solidaritu, měl by jí někdo upozornit, že ty lidé umřeli především kvůli takovým jako je ona.

A pokud skutečně z Afriky do Evropy proudí tamní inteligence jak tvrdí, co bude s Afrikou dál? Kdo tam zůstane, kdo Afriku vytáhne ze situace v které je? Vždyť kromě trhání banánů a nastavené ruky pro pomoc neumí zatím vůbec nic. Výjimku tvoří akorát Zimbambwe, která nedávno znárodnila majetky bílých  bez jakéhokoliv mezinárodního vzrušení – hold lidské práva jen pro Evropu!
 Když k tomu připočteme naprosto neprofesionální nejmenované novináře(správně jste uhádli, je to Frouzová z idnesu, gratuluji), kteří z demonstrace vycházející na sobotu 8.8 udělají konspirační teorii o demonstraci za poctění Adolfa Hitlera, dostáváme se velmi blízko časům minulým. I tehdy byli nepohodlní občané nepřátelé státu a i tehdejší stát měl svojí hlásnou troubu.
 Naprostou třešničkou na dortu je pak skutečnost, že po atentátech na satirický(a pro mě velmi nechutný)časopis Charlie Hebdo samotný magistrát hlavního města Prahy zaplatil reklamu s nápisy „Charlie Hebdo“ po celé Praze. Nyní ovšem chtějí za mnohem méně urážející karikaturu stíhat jablonecké fanoušky.
 Nezbývá mi, než splnit povinnost občana hlásit podezření ze spáchání trestného činu a hned v pondělí na nejbližší policejní stanici podat trestní oznámení pro podezření z propagace hnutí k potlačení práv a svobod.
 Bude zajímavé tedy sledovat, jak policie a soudy budou reagovat. Pokud by skutečně padl trest pro jablonecké fanoušky, vytvořený precedent by měl padnout i na magistrát hlavního města Prahy.  Tedy tak by to bylo v právním státě..
 

 

Autor: Michal MichalUrban | sobota 8.8.2015 23:11 | karma článku: 40,97 | přečteno: 1996x