David Koller,Ortel, voda a víno.

Tentokrát ve stručnosti. David Koller po vzájemné dohodě se svým manažerem, oznámili, že nebudou hrát v sálech, kde minulosti vystupovala skupina Ortel. Jak se v tomhle případě zdá, pít víno a kázat vodu se nemusí vždy vyplácet...

Pavel Eichler, manažer Davida Kollera zastupuje agenturu nedori. Nebudu se pouštět do příliš hlubokých teorií z jakého důvodu se David Koller potřebuje zviditelnit.
K obrázku o tom, jak kulturní fronta představuje v současnosti neuvěřitelnou studnu pokrytectví si svým skromným dílem dovolím přispět.
Pavel Eichler je bývalým novinářem, který se soustředil na "monitorování pravicového extrémismu a xenofobie". Není náhodou, že spolupracoval i s portálem idnes a MF Dnes, kde se například během svého působení jako žurnalisty u MF Dnes zúčastnil i anarchistického týdne "Nepřizpůsobivosti". Během týdne se mj. podílel i na protizákonné okupaci budovy(tzv. squattingu) na Albertově. Za svojí aktivitu si vysloužil i obvinění od PČR, trestu však velmi pravdpodobně unikl díky své novinářské kartě. Jen upozorním, že i tehdy se ho zastal server idnes.
Milníkem v jeho kariéře "žurnalistického aktivisty" byla skutečnost, že v mládí se aktivně hlásil k nacionálnímu socialismu. Přestože Pavel Eichler popírá autenticitu fotografie, jeho zajímavý názorový veletoč potvrdila i policejní zpráva a k této teorii se později přiklonil i portál policista.cz.
Nezbývá než doufat, že slušní občané ČR přestanou navštěvovat koncerty Davida Kollera, dokud v jeho týmu budou pracovat lidé s neonacistickou minulostí. Jestliže vadí neonacistická minulost v případě Ortelu, měla by velmi pravděpodobně vadit i v případě samotného Kollera. 
 Jinak mám vážné obavy, že David Koller nebude klíčová postava, co zničí kapelu Ortel a jediné čeho Koller reálně dosáhne bude zcela zasloužený výsměch.
 Pavel Eichler ukazující kolik sněhu napadlo u Stalingradu v tričku Bohemia.
 

 

Autor: Michal MichalUrban | pátek 12.2.2016 13:53 | karma článku: 37,63 | přečteno: 2331x