Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RD

Nic nového. Již dávno hlavní islamští představitelé veřejně přiznávali, že Evropu dobydou pochvou.

K tomu se přidává chamtivost vládních představitelů všech zemí, kteří jsou prodejní, jako lehké holky z E55. Za prachy prodají i vlastní matku. Kor, když ty peníze ze SA a SAE jsou krásnou vidinou rychlého zbohatnutí.

Pamatujte, peníze jsou vždy až na 1. místě, kdo má peníze, řídí svět. Dnes jsou to bohužel islámsky zaměřené země, které si s prodejnou lehkou holkou Evropou vytírají řiť.

Politikum je to jedno z jednoho prostého důvodu - jak prokázali po 89, jsou rychle přízpůsobivý. Jakmile zde bude zavedeno právo Šaríja, všichni politici pro udržení svých postů a hlav na krků budou mezi prvními, kteří se budou k novému zřízení hlásit, těch hnědých nosů, radost pohledět.

Osobní zkušenost z vysoké školy mne stačila, abych pochopil, jak se věcí mají. Nejde v žádném případě o politiku, toleranci menšin, ale o prachy. Zástupkyně jedněch nejmenovaných lázní studenty přesvědčovala, že mají být vůči arabům (islámistům) tolerantní, zejména co se týče dodržování doby. Příjdou-li pozdě na dohodnuté procedury, požádají pracovníci ty, kterří přišli na čas, aby laskavě přepustili místo pozdě příchozímu arabovi, protože má jinou mentalitu. To, že tím svým přístupem onen arab netoleruje druhé, kteří mají prozměnu svou mentalitu, je už v pořádku. A proč? Protože onen Arab si vše v lázních platí keš, ze svého. Nikoliv tedy Arabové a islám všeoecně, ale lakota a chamtivost naších představitelů, kteří přicházejí do styku s touto menšinou a profituji z ní může za to, že je jim povolováno to, co zavdává příčinu k jejich další expanzi a omezování vlastní suverenity.

2 0
možnosti
Foto

Ano, k téhle odpovědi v podstatě směřovala má otázka v článku : Jak je možné, že si SA může dovolit otevřeně stěžovat, a diktovat si ( v poslední době třeba na Norsko, což je ironie - při jeho totální otevřenosti všem kulturám) podmínky...

0 0
možnosti
Foto

Být pasován na fašistu, bolševika či cokoliv jiného indoktrinovaným jedincem je už nějakou dobu věc statusu.

Karma! R^

0 0
možnosti
Foto

Díky:-)...Z ohlasu tady i na FB je vidět, že tohle téma není naší společnosti tak lhostejné, jak jsem se bála...Snad tady ještě půjde něco dělat proti povolení islámu v ČR ( na rozdíl od zbytku Evropy)...Nechce se mi věřit, že by nakonec i Angola měla větší koule, když se vypořádala s islámem tak, že ho jednoduše nezařadila na seznam registrovaných náboženství, respektive - vydala seznam s historickou tradicí v zemi...bez islámu :-)

0 0
možnosti
MM

Paní Johano nejste fašistou, bolševikem  a srabem.

V Evropě jsme zabili šest milionů Židů a nahradili 20. miliony muslimů. VOsvětimi jsme spálili kulturu, myšlení, tvořivost, talent.Zničili jsme vybrané, skvělé a úžasné lidi, kteří změnili svět ve všech oblastech života: vědě, umění,mezinárodním obchodu a především jako svědomím světa. A pod záminkou tolerance a protožejsme chtěli dokázat sami sobě, že jsme byli vyléčení z chorobyrasismu, jsme přijali 20 milionům muslimů, rasa která námpřinesla hloupost a nevědomost, náboženský extremismus anedostatek tolerance, kriminality a chudoby. Tato rasa vyhazovala do povětří vlaky, zvrátila krásná města dotřetího světa, kde se topí ve špíně a kriminalitě. Uzavírají se v apartmánech, které dostávají zdarma od vlády aplánují vraždu a zničení jejich naivních hostitelů. Vyměnili jsmesnahu o mír Židů Evropy a budování lepšíbudoucnosti pro své děti, rezolutnost lpět na životě,protože život je svatý, za ty, kteří usilují o smrt, nejenpro sebe, ale i pro nás a naše děti. Islámské populace jepřibližně 1,2 miliardy, tj. 20% světové populace a bylo jim uděleno jen 7 Nobelových cen. 

Židovské populace je přibližně 14.000.000, tj. 0,02% světové populace a přijali celkem 129 Nobelových cen. Židé nevymývají svým dětem mozky vevojenských výcvikových táborech, ani je neučí, jak vyhodit sebesamé do povětří a způsobit maximální smrt. Židé neunášejí letadla, aninezabíjejí sportovce na olympijských hrách a ani vyhazuji do povětří restaurace. Není jediný Žid,který zničil kostel. Není jediný Žid, který demonstrujezabíjením lidí. Židé neobchodují s otroky, ani nemají vůdcevyzývající k džihádu a smrti všem nevěřícím. Možná, žeby muslimové ve světě, měli zvážit a zapojit investice dostandardního vzdělávání. Muslimové by se měli ptát, co mohouudělat pro lidstvo?, aby měli právo požadovat respektostatního lidstva. Pokud by muslimové složili zbraně dnes, neexistovalo byžádné další násilí. Pokud by Židé odložili své zbranědnes, neexistoval by už Izrael.

5 0
možnosti
DH

A takoví jako náš Halík  nazývá muslimy svými bratry.  A např. na Okamuru už mediální žumpa cíleně pořádá hon, jaký to je rasista a xenofob, protože jako první otevřel otázku regulace migrace.

7 0
možnosti
LK

Dík za článek, jen doplním k vrahům Lee Rigbyho - to není ani tak o kultuře (jak ještě jsou ochotni připustit někteří multikulturalisté), to je vyloženě o tom náboženství - o islámu. Ti chlapci byli vychováni jako vlažnější křesťané, pak konvertovali k islámu. Islám je totální nekompatibilní s naší kulturou... a vůbec s žádnou kulturou, která je neislámská.

5 0
možnosti
Foto

Ano. Díky za doplnění. Každopádně přesně to si myslím.

0 0
možnosti
MK

R^ karma

Píši obdobně v několika článcích, ale hlavně, je potřeba něco konkrétního dělat. Pošlete svůj článek poslancům, na vládu a hlavně na minist. kultury, které má v referátu definitivu pro muslimskou obec v ČR. Můj návrh je jednoduchý : muslimové neuberou z koránu ani písmenko, korán propaguje násilí (fašismus, komunismus) a mnohé zásady včetně rodinného práva jsou v rozporu s listinou základních práv a svobod, na které je postaveno evropské právo a proto VEŠKERÉ AKTIVITY MUSLIMŮ ZAKÁZAT !

5 0
možnosti
MT

Autorko díky za Váš článek ! R^

8 0
možnosti
Foto

ten diskutér, který tě nazval srabem...a Tvé myšlení fašistickým a způsobem Tvého řešení bolševickým...jsem byl já ...zde :)

http://blog2.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A140506_408572_blogidnes

Ale docela by mne zajímalo, KDE jsi četla ode mne tu jednostrannou toleranci směrem k islámu :)

1 6
možnosti

Obávám se, i když se můžu mýlit(český jazyk je občas trochu nevyzpytatelný), že v blogu nic takového nezmiňuje, že byste něco o jednostranné toleranci směrem k islámu pronesl.

2 0
možnosti

Ono je to dneska prostě v módě hanět každého kdo není úplně jako ovce a nejde po proudu, v případě islámu, imigrantů či romů se nechodí pro slova jako fašista, rasista atp nijak daleko. Ale jde jen o jediné, vyvolat ve vás pocit že byste se měla stydět a zamyslet se nad sebou a svým chováním, přestože vaše názory jsou zcela racionální a rozumné a je jedině dobře že si takové blbosti nenecháte vtloukat do hlavy. Ovšem buďte si jistá že jestliže uděláte ještě krok vstříc takovým názorům a začnete pro ně něco dělat, budete označena ještě lépe, v poslední době velice oblíbeným slovem extrémista. Důležité je nenechat se takovými hláškami zastrašit a dál si stát za svými názory a v rámci svých možností brojit proti přehnané politické korektnosti a stupidní, ba přímo submisivní, toleranci všeho co není v naší společnosti zcela normální.R^

9 0
možnosti
Foto

:-)...Ze své podstaty nesnáším násilí a konfrontaci, ale pokud mám z něčeho obavy a cítím, že by mohl být problém, tak přemýšlím, co s tím...Takže jak píšu - referendum o neuznání islámu v první řadě...

4 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Máma čtyř dětí, záchranář ve výslužbě, žena......hledající odpovědi a dialog...Aktuálně s nejmladším synem na cestách...Uvidíme, co svěží vítr změn přinese....

Seznam rubrik