Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Takto by se zde mohl vymezovat kdekdo k jakémukoliv politikovi a důvody by se jistě našly, skoro by bylo lepší neotevírat diskusi, není totiž o čem...

2 0
možnosti
MB

No dobře, nicméně - Jak se dnes vlastně mají vychovávat naše děti ... ? :-)

0 0
možnosti
MB

Doba komunistů stála za prd, nicméně se v tom ještě dalo nějak orientovat. Osvědčený soudruh svou stranickostí předbíhal toho druhého s odborností. Klasika vedoucí úlohy. Nicméně, i jakési pokusy "O čestnost", nomenklaturní soudruh nemohl být souzen. Členství se mu pozastavilo - pak šel před tribunál .

Případ pana Prymuly ukazuje, že dnes se již na nic nehraje. Prachy + vliv - vedoucí úloha dneška. Odejitý ředitel nemocnice je nedůvěryhodný. Následně zcela logicky, nedostane Prověrku. To vše nezabraňuje "Osobě prošetřované", aby jej postavila do pozice ministra ČR ! Ani to nestačí, tedy inaugurace prezidentem ČR + ocenění Řádu Bílého lva ! Nakonec tedy sesazen - postaven cca za 80 bobů do role poradce ! Bezprověrkový a nedůvěryhodný - slouží za naše veřejné prachy panu Burešovi ! Zřejmě si ve střetu zájmů bezvadně rozumí !

Opravdu, mne by v životě nenapadlo, že ty komunisty dokonce pochválím ! Oni si alespoň - na něco hráli ! Tady se už objevují i hlasy, že kdo na tyto šílenosti poukáže - Je vzteklý a má jít k psychiatrovi ! Mám osobní dotaz ! Jak se dnes vlastně mají vychovávat naše děti ... ? :-)

2 0
možnosti
JL

proč jsou lidi tak vzteklý? proč pořád někomu nadávají? komentáře pod vysíláním parlamentu DVTV plné nadávek. Co se třea ovládat, uvědomit si, že negativní emoce svět nezlepší?

1 0
možnosti
ČP

Co Vám Prof.Prymula udělal? Měl byste se jít nechat vyšetřit k psychiatrovi.

4 3
možnosti

Pan profesor osobně nic, akorát dva velmi blízcí příbuzní to díky jeho skvělým opatřením dost odnesli. Jeden přímo fatálně, a druhý si uhnal také "moc pěknou nemoc", ze které se složitě vyhrabává. To, že já díky jeho skvělé péči nemohu dělat to, co předtím, je jen ve srovnání s tím trapný detail. U psychiatra se nechte vyšetřit vy, pane Poštolko.

3 1
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1505x
Život mě naučil nevěřit všemu, co si přečtu, nebo co je předkládáno jako pravdivá informace. Rád čtu vaše blogy a doufám, že i ten můj bude pro vás zajímavý a inspirativní.

Seznam rubrik