Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Profesor Pirk, Zemana nepodpořil v jeho prezidentské kandidatuře. Co jiného hledat za důvod?

0 0
možnosti

A v roce 2009, kdy byl na vyznamenání navržen poprvé, nepodpořil Václava Klause ? Nebo na to prostě nemá ???

0 0
možnosti

P12e83t34r 95N91e23m26e26c

6. 11. 2020 18:04

Protože se manuálně zručný operatér domnívá, že jeho bezpříznakový průběh nemoci budou mít i ostatní a neváhá s tím vystupovat jako lékař v médiích? Jak je vidět, hluboce se mýlí.

0 0
možnosti

A zřejmě jeho bezpříznakový průběh do značné míry souvisí s jeho vynikající kondicí a životosprávou, což bohužel o té prezidentově říci nelze.

Nebyl by popelníček ?

0 0
možnosti
Foto

Proč prof. Pirk nedostal vyznamenání od prezidentské a politické nuly Zemana? Protože nikdy nelezl hradní ostudě do míst kde se záda začínají sprostě jmenovat!

7 0
možnosti

Souhlasím s tím, že není profesor jako profesor, zvláště při dnešní inflaci profesorů je to zřejmé. Nemyslím si, že by měl Prymula dostat za svou činnost během pandemie covidu Řád bílého lva, jako odpovídající bych viděl ocenění Za zásluhy. Lidsky se mi nemusí jeho chování líbit, ale na prvotním zkrocení covidu zásluhy měl. Ve druhé fázi, té neúspěšné, ale prsty neměl, to způsobil Babiš snahou vyhovět veřejnému mínění. A kdo podstatně to mínění ovlivnil ve smyslu chřipečky, nu přece zde adorovaný prof. Pirk. Takže ocenit prof. Pirka nyní by bylo fackou všem rozumným lidem, kteří se snaží s covidem zápolit, a to navzdory vlastním těžkostem (zdravotníci, hasiči, ...).

Abyste mne špatně nepochopili, prof. Pirka si velmi vážím jak pro vysoké odborné výsledky v kardiochirurgii, tak pro jeho sportovního ducha. Na druhou stranu jeho působení v politicko-mediální sféře mi sympatické není. Nechápu, proč se jako bývalý člen KSČ tak vehementně politicky angažuje, snad chce očistit své svědomí. Jako rozumnější bych chápal pocit - mám máslo na hlavě, už jsem jednou udělal chybu, tak to nechci opakovat. Přesto doufám, že se najde president, který si jeho zásluh v kardiochirurgii všimne a ocení je. Teď jde o to, jestli v dalších volbách vsadí na správného koně, že by si své preference nechal pro sebe, to si nemyslím. Jen pro osvěžení paměti, v minulých byl v týmu pana Fischera a poté, co Fischer podpořil v druhém kole Zemana, tak "přestoupil" k Schwarzenbergovi, a bez komentářů to tehdy nebylo...

6 3
možnosti

Klesni na kolena - hochu, já jsem přeci na Hradě a mám PATENT "na rozum". No zeman se vyznamenává - proč to je tekovému člověku třeba, to rozum nebere. Žijeme stále ve švejkovině a nejen tam na Hradě.

7 0
možnosti

Autor hnedle v úvodu uvádí: "Níže uvedená úvaha se zabývá tím, proč jsou vyznamenáváni lháři, a ne skutečné celebrity svých lékařských oborů." Společnost ti dělí na vyznamenávané lháře a nevyznamenávané pravdomluvce. A jak by měl probíhat výběr, nebo ho neprovádět vůbec a vyznamenávat nejlépe všechny?

1 1
možnosti

Výběr by měl určitě probíhat tak, že dá nikoliv jen na svůj pokřivený úsudek (je to kámoš - dostane metál, není to kámoš - nedajli mi medaily) ale akceptoval by všechny rozumné návrhy od zákonodárných sborů. Pak by byl prezident 10 milionů, jak kdysi anoncoval, že bude.

2 0
možnosti

Popírač Pirk? To ne... Vyznamenání dostane Roman "Mussolini" Prymula...

5 3
možnosti
Foto

Nijak nepodporuji udělení státních poct profesoru Prymulovi, ale zajímalo by mě, proč si autor blogu vybral ke srovnání zrovna profesora Pírka? Že by to mělo co do činění s přístupem obou pánů k řešení současné koronavirové krize? 樂

9 3
možnosti

Máte to v blogu napsané proč.;-)

3 2
možnosti

Zklamal jste mne, hodnotite lidí podle jejich mediálního obrazu a ne podle toho jací ve skutečnosti jsou. Pravda nebývá taková jak ji média ukazují.

7 4
možnosti

proč vyhodili Prymulu z HK nemocnice?

0 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1505x
Život mě naučil nevěřit všemu, co si přečtu, nebo co je předkládáno jako pravdivá informace. Rád čtu vaše blogy a doufám, že i ten můj bude pro vás zajímavý a inspirativní.

Seznam rubrik