Největší odborník na covid v Česku ? Pan premiér !

Reakce na reakci Andreje Babiše poté, co Ladislav Dušek a Rastislav Maďar připustili, že by se při zvýšení počtu nakažených koronavirem měli testovat i očkovaní.

Po přečtení včerejšího článku jsem získal stoprocentní přesvědčení, že máme opravdu premiéra na svém místě. Sdělil nám: „ Nikdy to nebude. V každém případě testování očkovaných je blbost, je to úplně mimo“.

Celkem nečekaně mu přizvukuje další také „odborník“, ministr zdravotnictví Adam Vojtěch.

A víte, proč je to blbost ? Asi by poslední zájemci o očkování to brzy vzdali poté, co by zjistili,

že ta vakcinace je vlastně nanic. Že vlastně vůbec nejde o to, udělat tečku za koronavirem, ale nenechat vyschnout skvělý byznysový zdroj. A že panu premiérovi vůbec nejde o zdraví národa,

ale především o vlastní kapsu a kapsy jeho nohsledů. Připustit, že očkovaní si tím nekoupili téměř nesmrtelnost, ale že na ně čekají v dohledné době další posilující dávky a můžou být stejným zdrojem nákazy jako neočkovaní, to se teď opravdu, ale opravdu vůbec nehodí. Virová nálož u nakažených variantou delta ale může být stejná u očkovaných i neočkovaných, jak ukázaly studie

z USA a Velké Británie. A tyto studie určitě nedělali premiéři, stejní jako náš odborník na všechno, ale skutečně opravdoví odborníci. Anebo, že by pracoval na tom, abychom opět byli „best in covid“?

 

Autor: Karel Úlovec | čtvrtek 16.9.2021 21:29 | karma článku: 24,42 | přečteno: 601x