Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Když je nejhůře, je dobré se podívat do historie. Pak se dají i pochopit nápady . G. Husáka, z doby SNP - 2 světová. Stát se pevnou součástí SSSR ! Pravda, tento nápad opustil a následně šlo o historicko úsměvný fragment ...

To ovšem nezabránilo duchovnímu gigantu - V. Bilakovi, aby se pokusil o totéž ! I dobrá historka, kdy "Zvací dopis", byl předán na místě důstojném - na WC ... !

S mírnou nadsázkou - se novodobé řešení nabízí opět ! Staňme se další Spolkovou zemí Německa ! Vyřešili bychom tím skutečně hodně ! Opět by se navázaly historické tradice, měli bychom důstojného prezidenta a premiérku - ženu ! Konečně bychom měli přístup k moři - (kanál netřeba), okamžitě by se naplnila slova p. Babiše - "Byli bychom na špici" ! ČR, jako země spořádaná - světová velmoc ! Jenom těch km dálnic, rychlovlaků ! Jistě, mé řádky berte s nadsázkou - Nicméně to srovnání poražence války a nás, jako vítězů - Je opravdu neuvěřitelné ! ... :-)

1 0
možnosti
Foto

Utrpěli jsme vítězství. ;-(

1 0
možnosti
PK

Zajímavé a smutné... ANO, inspiraci jste nenabídnul a myslím, že komunisté usilovali předehnat celý západní svět, nikoliv jen N.

0 0
možnosti
MB

I komunisté by byli spokojeni. Mohli by si v Trevíru oprašovat svého Karlíka Marxů ! To by byla docela dobrá náhrada za pana Koněva. Ten by se zase roztavil k vyrobení mocného sochy Miloše Zemana ! Umístil by se kdesi ke kanálům, nejlépe tak, aby si s Marií Terezií hleděli do očí ! Celá kontinuita by byla báječně udržena = Spokojeni zcela všichni, napříč spektrem ... ! :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1505x
Život mě naučil nevěřit všemu, co si přečtu, nebo co je předkládáno jako pravdivá informace. Rád čtu vaše blogy a doufám, že i ten můj bude pro vás zajímavý a inspirativní.

Seznam rubrik