Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pánové zdravím! Jen na okraj chci říci, že mám muže ráda a miluji jejich společnost, není to (a teď to označím s veškerou láskou) slepičárna jako se ženami a jsem odpůrkyní feminismu.

K tomu co ženy chtějí, ty rozumné jistotu, bezpečí, oporu a ty méně rozumné, to co mít nemohou. Tedy toho vola, kterých z nich dělá krávu.

0 0
možnosti

Řekl bych, že jedním z největších problémů dnešní doby je jakási "nenažranost ega". Projevuje se to tím, co jste již zmínila - člověk chce něco, co je mimo jeho možnosti, a/nebo také tím, že to chce HNED TEĎ, viz. např. reakce některých finských hokejistů po prohraném finálovém utkání s Kanadou. Příčinou tohoto jednání je podle mne v prvé řadě výchova (nejenom rodičovská), kdy je těmto lidem neustále vtloukáno do hlavy, jak jsou sqělí, výjimeční a světoví (Superman je jejich mladší brácha). Osobně si nemyslím, že se tento trend ve výchově v blízkém budoucnu nějak změní, spíše vidím tendence k jeho posilování. Bohužel.

Mějte se pěkně :-)

0 0
možnosti

Žena nikdy neví co chce. Ale nedá pokoj, dokud to nedostane.

0 0
možnosti

To víte, s chlapama je občas kříž. Třeba se jednou dámy dočkají stavu, kdy si budou moci svůj ideální protejšek rychle a levně vyhotovit na 3D tiskárně. Co by svět neudělal pro nešťastné, nespokojené a všemožně strádající ženy.

0 0
možnosti

To mohou už teď. Alespoň ten nejdůležitější díl. Ten, co nejvíc potřebují.

0 0
možnosti

.... je ,,krásné", jak dovedeme někdy rychle poradit a ohodnotit ŽIVOTY TĚCH DRUHÝCH:-/:-/!

1 0
možnosti

Moudré a dobré ženy, díky jejichž nekonečným schopnostem přežívají zbyteční, hloupí a zlí muži. Děkuji, že mně byly otevřeny oči! :-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1620x
Milovnice česneku, krásných bot a léta

Seznam rubrik