Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Kajle78

28. 3. 2011 11:33
to je blábol

jak z časopisu pro ženy za 10 Kč. A už několikátý článek o tom, jak muže škatulkovat..a co jako? Nuda.

0 0
možnosti
C

carolusI

28. 3. 2011 2:25
Ještě že

si každý ve své aktovce či baťůžku nosíme svůj svět. V tom Vašem bych žít nechtěl. musí tam být dost smutno. Také jsem kdysi chodíval s aktovkou, jenže je to dávno a tehdy to mělo jiný význam než dnes. Teď aktovku vyhodím na půdu,aby mě nenapadlo ukazovat se s ní na veřejnosti.:-)

0 0
možnosti
PL

petluke

27. 3. 2011 23:06
Jsem baťůžkář...

tak jsem byl zvědav, jak bude ta typologie fungovat. Až na tu milenku to celkem odpovídá. Jo, dnes jsem vyluxoval a vytřel. Dokonce mě k tomu nikdo nemusel ani dokopat. Docela jste mě pobavila:) Možná někdy napíšu blog o tom, jak často zdání klame. Pěkný den:-)

0 0
možnosti
KB

ladyevil_cz

27. 3. 2011 22:14
Karma:)

...a i kdyby to pozadí nebylo Tvé tělo...karmu si zpět vzít nemohu ;-) R^

0 0
možnosti
M

mam.kvalitni.nazory.2

27. 3. 2011 21:59
Tak to je vazne tragedie ...

povrchnost, skatulkovani a feministicka zatrpklost.

btw: 1. Vim, ze je to pro autorku nepredstavitelne, ale v kazde kategorii existuji muzi, kteri maji cest a hrdost, nepodvadi a snazi se sve zeny milovat a delat je stastne.

2. Kazdy muz o kterem si myslite ze podvadi, podvadi s jednou (- dvema) z vas! A vzhledem k tomu, ze kazdy muz ma dle vasi zenske logiky dve milenky a jednu zenu, tak pocet nevernych zen musi byt 2x vetsi nez pocet nevernych muzu. Takze proc si nejdrive nezamenete pred svym prahem?

3. Taky me podvedla zena a docela krute me obrala, ale ze bych byl nadosmrti zatrpklej na vsechny zeny? ... ne nejsem. Autorce preji brzke zahojeni ran.

0 0
možnosti
ZU

Zdenka Ulmova

27. 3. 2011 22:16
Re: Tak to je vazne tragedie ...

Berte to prosím s humorem a nadhledem. Samozřejmě, že máte pravdu, že muž musí mít s kým být nevěrný. Ale tak nevěra zas není taková tragédie, děje se dnes a denně. V životě se stanou mnohdy horší věci.

Feministka nejsem, opravdu ne. I když tak to možná nevypadá dle článku, tak mám muže velice ráda a libí se mi, když je chlap chlapem a žena ženou. Pokud se Vás článek nějakým způsobem osobně dotkl, tak se Vám omlouvám. Tohle nebyl záměr, spíš jsem doufala, že budete brát s humorem kastování mužů podle tašek. Rozhodně jsem neměla v úmyslu nějakého muže urazit. Pokud se nějaký takový, který má v sobě víc ješitnosti, než humoru najde, tak je mi to líto.

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1620x
Milovnice česneku, krásných bot a léta

Seznam rubrik