Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Víte, žijeme teď v příliš dobré době a tak je čas mít velké problémy a hledat zásadní řešení. Mě celé tyhle nápady vadí v tom, že jsou vůči okolí strašně agresivní a jediní majitele, či spíše majitelky, pravdy.

Ještě moje babička musela ráno obstarat zvířata, postarat se o sourozence, zahradu a pole a vše, co byla obziva, opravdu v potu odpracovat. Do práce chodila dvě hodiny pěšky. Pro klid duše měla Pána ona.

No a my se máme dobře, nic nám nechybí (materiálně) a ani nemusíme zas tak moc dělat. Ztratili jsme nejen víru, ale i pokoru. Tak prostě vymýšlíme blbosti.

5 0
možnosti
Foto

R^pobavila jste mě ale doufám že ženská existence má i jiné formy než tyto dvě alternativy-pomatená divoženka anebo sexy kuchařka;-D

2 0
možnosti
Foto

Už jsem se nezmínila, že korzet jsem zapínala půl hodiny a to jak připnout punčocháče k podvazkům, jsem si musela googlit;-D. Takže jestli na Vás čeká nějaký hladový krk, je to dost nepraktický. Možná asi lepší vařit v teplákách, nebo úplně nahatá. Vaření zdar;-)

0 0
možnosti
Foto

Taky jsem kritická vůči ezoboomu, ale tohle mi připadá až zbytečně zlé.

Jinak souhlas, že ty ženy se tak snaží něco si řešit ve svých životech, traumata z dětství a nevydařené partnerské vztahy.. Ale snaží se. Jsou aktivní. A zrovna ty lesní školky je prima věc. Děti jsou pak otužilé a minimálně nemocné, čerstvý vzduch jim svědčí.

No a co dělají muži, když mají bolístky? Často utíkají k chlastu. A častěji než žena sahají i ke krajním řešením jako jsou sebevraždy.

Takže bych tu psýchu nepodceňovala. Tu touhu po něčem lepším. A ženskou snahu o změnu také ne.

2 0
možnosti
Foto

J54a37n67a 16M79a40j91o64v91á

22. 1. 2017 12:33

Teď jsem někde četla, že počet alkoholiček se s alkoholiky srovnává. Což mi přišlo hodně smutné :-(.

(No, asi si k zamyšlení naliju decinku bílého :-)) )

1 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1620x
Milovnice česneku, krásných bot a léta

Seznam rubrik