Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

hb74

29. 5. 2008 11:36
jiný pohled

ona je to opravdu jenom věc nabídky a poptávky. Pokud bude fotbalista skvělý, rád za něj klub zaplatí velké peníze. A zda je to přiměřená částka zavisí pouze na manažerech uvedeného klubu. Obdobně to platí i pro jiné profese, pokud jste dobrý nebo iniciativní, nic vám nebrání najít si lepší práci. Stejně tak mi můžou připadat nechutný platy modelek, ale zase je to jenom otázka poptávky.

Jinak odsuzovat šmahem fotbal mi příjde dost ubohý. Pokud Vás nebaví, tak ho nevyhledávejte. Já taky nekoukám na módní přehlídky a hloupé telenovely.

0 0
možnosti
HN

Wottan

26. 5. 2008 0:09
jestli to chapu dobre

tahle pani se podiva na zpravy z domova, ze sveta,kultury,regionu, pak na predpoved pocasi a schvalne si pocka na sportovni zpravodajstvi,aby si mohla jako kazdy vecer zanadavat, "ze uz je zase k sakru ve zpravach ten fotbal", no tak to je sila, asi se zacnu schvalne divat na telenovely,abych potom proti nim mohl psat stvave clanky a pozadovat jejich zakaz 8-o:-©

0 0
možnosti
M

mareky

14. 4. 2008 19:58
Fotbal je blbost

fotbal je krávovina, stojí za velký kulový, zábava to není, no prostě kráááááááááávovina

0 0
možnosti

Bronislav Šimoník

14. 4. 2008 18:56
Víte kdy

může Ulmannová vytáhnout ruce z necek ?

Když jde skládat uhlí...;-D;-D;-D

0 0
možnosti
M

mareky

14. 4. 2008 19:57
Re: Víte kdy

no a ty se vrať z vycházky na svůj uzavřený pavilon;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
M

Majklova_proxy

14. 4. 2008 16:37
Ulmannova ... opet mimo misu

Soutezivost a agrese je atavistickou podstatou chlapa - diky tomu Vas kmen nevymrel. A ze medvedi v lesich nejsou a jit sam proti peti cikanum je dneska rasyzmus, je treba testosteron vyplavit jinde. Nechapu ale, proc slucujete sportovce s tupymi hools.

"Zábavě, která v podstatě nemá žádného valného přínosu ani pro společnost, ani pro zkvalitnění života na této planetě." > A ktera ma? Pleteni? Cim se bavi treba gender khmerove?

"...záběry z hřišť a reklam, kterými jsou oblepena, a o nekalou reklamu nejde!" > Opravdu nejde. Televize za prava zapas vysilat PLATI a sama reklamni prstor prodava, podminky jsou na dohode. Nepovolenou reklamu sem neplette.

"...prodán za xy miliónů a získal tak pro klub i svoji soukromou kapsu nepřiměřený zisk." > Za neprimereny zisk? Si delate srandu? Jaky zisk je primereny? 50.000 CZK?

"do nebe volající nespravedlností a porušováním všech solidních principů" > Jakych? obchod? Volna soutez? Nesolidarni zisky?

0 0
možnosti
AH

alex hart

14. 4. 2008 16:58
Re: Ulmannova ... opet mimo misu

Ano, Ulmanová je jako obvykle tak trochu mimo mimo mísu, protože opět míchá moc věcí dohromady. Ale kde jste Vy?

Vy máte rád rozbité stadiony, pořezané sedačky v autobuse a ve vlaku, vymlácená skla na zastávkách MHD a podobné radůstky?

Proč se tak ochotně soustřeďujete na Ulmanovou mimo mísu a proč tak zarytě mlčíte o těch všech výtržnostech a o jejich tiché podpoře ze strany státu a o jejich finacování ze společné kasy tedy i z peněz nás všech ostatních, co na fotbalu neškodíme?

Že byste na to neměl (-a, -o) co říci? Asi moc ne. No hlavně, že se hned v úvodu své diskuse oháníte atavistickou podstatou chlapa... Těmito řečmi ale děláte slušným chlapům nechtěnou reklamu, ba přímo ostudu.

Skoro si nejsem jistý, jestli taky náhodou nedemolujete s chutí stadion...  málem to tak z vašeho prvního odstavce vypadá.

0 0
možnosti
H

halohalo

14. 4. 2008 16:30
Fotbal-hra pro primitivy.

Dřív to tak nebylo, ale teď se to zvrhlo. Jsou to následky SVOBODY. ;-D

0 0
možnosti
M

Majklova_proxy

14. 4. 2008 16:40
Re: Fotbal-hra pro primitivy.

Kdepak, nebylo. Driv to valcovala Dukla a protezovana Sparta, he?

Radsi takovou svobodu, nez konformni klid a zakaz dlouhejch vlasu pod komancem a Rokytkou.

0 0
možnosti
AH

alex hart

14. 4. 2008 16:20
Ještě jeden úhel pohledu

Podobný masakr, jaký je každou chvíli na fotbalových stadiónech se odehrává každý druhý třetí víkend na našich silnicích. I tžady by mělo platit, že to celé bude financovat především to stádo debilů, které to způsobuje, tedy stádo těch chronicky neukázněných řidičů.

Když zde většina lidí v roce 1989 zvonila klíči, bylo to mimo jiné i pod heslem, že se má za věci platit tolik, kolik opravdu stojí a že je má platit především jejich příjemce, či spotřebitel. a že prý jinak jde o přerozdělování, tedy o okrádání jedněch druhými. Proč se tím tedy v případě fotbalu a silniční dopravy ani 19 let po revoluci neřídíme?

0 0
možnosti
AH

alex hart

14. 4. 2008 16:11
Ano - odluka fotbalu od státu

Já také fotbalu neholduji, ale když přijde ve zprávách na řadu ta "plevelná" informace, tak prostě přepnu a nedělám z toho drama. Nemám nic proti fotbalu, ani jiným sportům, ale stupidní stádo debilů, které demoluje na co přijde, opravdu není můj šálek kávy. Proti hraní fotbalu nic nemám. Proti nechutnému byznysu a trapné směsici šou, a zbytků sportu ale ano. Proč to vše mám ze svých daní podporovat?

Takže abych byl přesný, od většiny výroků autorky se distancuji, ale v jednom jí dávám zapravdu: a to v požadavku odluky fotbalu od státu.

Proč máme platit ze svých daní např. asistenci policie, výstavbu a opravy zničených stadiónů a dopravních prostředků, rvačky tzv. fanoušků a jejich následné zadržení, vyšetřování policií  a ošetřování lékaři?  Autorka má pravdu, že kdyby si kdokoliv jiný otevřel živnost, která způsobuje podobné škody na majetku a na zdraví, byl by už dávno souzen, odsouzen a jeho majetek by nejspíše už prošel exekucí. Proč to máme tolerovat fotbalovým podnikatelům?

0 0
možnosti
A

azazelon

14. 4. 2008 15:43
vtipné...

To je fakt síla, že někdo dokáže vyplodit takovou kupu nesmyslů. Jediná inteligentní myšlenka byla vaše emigrace z této planety, i když bohužel asi nedopadne.

0 0
možnosti
ZJ

Fanda Šmanda

14. 4. 2008 15:38
Žen si vážím.

Troubů ne. Vás, madam, si tedy nevážím. A s mužstvím či ženstvím to nemá nic společného.

P.S. Přemožte se a jděte se někdy juknout na fotbal. Budete překvapená (nebo možná zděšená), co tam chodí žen. Hrůza, co ? :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Spisovatelka, publicistka, editorka časopisu, textařka folk-rockové kapely. Co je tématem, které považuji za klíčové? Zajímají Vás názory na vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi lidmi, zeměmi, kontinenty? Vidíte spoustu nepořádků, chyb, nespravedlnosti? Štvou vás politici, bankéři, podvodníci, parazitující na vaší práci a životní úrovni?Připadá vám obskurní, nespravedlivé, že i při všeobecné celoživotní zaměstnanosti a ekonomické aktivitě, péči o potomstvo a udržení druhu, vám vyhrožují, že už se vás odchod do penze skoro netýká, protože umřete sešlostí věkem v práci jako otrok? Jste normální slušní muži a ženy, a taky vás obchází hrůza při představě, že se můžete rázem stát rukojmím těch, kteří vás pod pohrůžkou trestu za dezerci pošlou do absurdních a nic neřešících válek? Pak to pojďme společně změnit! Mluvme o tom, tlačme na establishmenty, nedovolte jim námi manipulovat.

Seznam rubrik