Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Šimek Vlastimil

7. 2. 2008 14:42
Souhlasím a děkuji

Vážená paní, souhlasím s Vaším textem a postřehem. Děkuji, jsem rád, že je v české kotlině dopst slušných lidí.  Doufám, že nás bude přibývat, ještě jednou díky.

0 0
možnosti

včelka mája

7. 2. 2008 13:10
Dělám totéž paní autorko

Skláním se nad tímto textem.

0 0
možnosti

Adela

7. 2. 2008 13:08
Pan Švejnar by si raději najmout dobrou ochranku proboha

Vždyť vystavovat se ještě silnějšímu stisku chapadel chobotnic je opravdu o život... Ostatně, někdy se stává, že prezidentští kandidáti mívají náhlou a nečekanou nehodu, třeba dopravní, které mimo jiné podlehl na začátku devadesátých let i bývalý nadějný prezidentský kandidát Alexander Dubček...

0 0
možnosti

Michal B.

7. 2. 2008 13:06
dobrá otázka - taky by mě zajímalo

 "Kolik a čím třeba platí Klaus Zemanovi - a za co, získá-li případně jeho přímluvu v řadách svých bývalých stranických kolegů? Snad i proto musíme kromě jiného sledovat i ty náhlé tance kolem tajné či veřejné volby."

0 0
možnosti

Maxík

7. 2. 2008 13:00
dobré

Text yvsoko nad úrovní těch bloggerských štěků kolem a navíc  pradivý popis věcí.

0 0
možnosti

Donát J.

7. 2. 2008 12:51
dobrý postřeh paní autorko - souhlasím s Vámi

To co se děje kolem volby normální není a čisté už vůbec ne.

0 0
možnosti

Zach Václav

7. 2. 2008 11:31
To mluví samo za sebe

Přes evidentně štědřejší ekonomické zázemí Klause Topolánkovi nevadilo klidně napadnout Švejnara a obvinit ho z korupční kampaně.

0 0
možnosti

Cvalda

7. 2. 2008 11:27
Je to jednoduše chobotnice mafie

,čí-že chobotnice tedy kolem obchází a jaká jsou ona chapadla na pozadí, která dokážou přiškrtit hlas i jinak věčně štěkajícím obhájcům demokracie, novinářům, tak i jinak hovornému, uvolněnému a rétoricky zdatnému profesoru Švejnarovi. Vždyť uvěřit, že by novináři skutečně neměli již žádných otázek k nové tváři kandidáta do prezidentského úřadu je tak těžké!

0 0
možnosti

Host

7. 2. 2008 10:19
článek mě potěšil

Autorce bravo! Nezaujaté, objektivní, přesné a pravdivé postřehy. Jan  Švejnar netušil do jaké špíny jde, když se pustil do kandidatury.

0 0
možnosti

Ruda

7. 2. 2008 10:14
metody ODS

Je pravda, že ODS už začíná sahat k dost špinavým metodám v zájmu účelu! Něco podobného jako slavná Kubiceho zpráva před volbami, která byla poté posouzena jako snůška drbů a nesmyslů ,ale ve správné chvíli šikovně pomohla, že ! Martine Bursíku, nedej se!

0 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Spisovatelka, publicistka, editorka časopisu, textařka folk-rockové kapely. Co je tématem, které považuji za klíčové? Zajímají Vás názory na vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi lidmi, zeměmi, kontinenty? Vidíte spoustu nepořádků, chyb, nespravedlnosti? Štvou vás politici, bankéři, podvodníci, parazitující na vaší práci a životní úrovni?Připadá vám obskurní, nespravedlivé, že i při všeobecné celoživotní zaměstnanosti a ekonomické aktivitě, péči o potomstvo a udržení druhu, vám vyhrožují, že už se vás odchod do penze skoro netýká, protože umřete sešlostí věkem v práci jako otrok? Jste normální slušní muži a ženy, a taky vás obchází hrůza při představě, že se můžete rázem stát rukojmím těch, kteří vás pod pohrůžkou trestu za dezerci pošlou do absurdních a nic neřešících válek? Pak to pojďme společně změnit! Mluvme o tom, tlačme na establishmenty, nedovolte jim námi manipulovat.

Seznam rubrik