Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

tom

19. 1. 2008 21:06
ukazka zenskych hodnot?

Vse bylo receno, krome absolutni nelogicnosti clanku v jinych smerech me ale jeste napada: myslel jsem ze jednim z postoju nekterych smeru feminismu je kritika prevahy "muzkeho" pristupu resp. vzoru chovani  nad "zenskymi" v cele spolecnosti: tzn. napr. rekneme agresivita  vs. empatie.  Nepamatuju,kdy jsem naposled v tv (krome politiku) videl vetsiho "macha" nez Tacheci   :)

0 0
možnosti

Majkl

19. 1. 2008 0:37
Par detailu

Buhahaaa, nova vyzivna davka perverzni zabavy je na svete. Dovolim si vypichnout nekolik detailu:

Ono pověstné „Běda mužům, kterým žena vládne“... >>> jest s celou tzv. Divci valkou basnickou invenci kronikare. Pouzit to jako argument je smesne.

...teroristické útoky na zcela nevinné ženské oběti >>> v kontextu carodejnickych procesu? Zkuste se informovat, nez zacnete blabolit. Losinske procesy byly vybornym kseftem (upalit, zkonfiskovat) pro nedostudovaneho soudce Bobliga z Edelstadtu. Slo o majetek (sumperskych mestanu), ne o zeny, ty byly jen prostredkem, jak se dostat k cili.

...zahalených dosud v arabských zemích pod ponižující burkou >>> Oznacit burku za generalne ponizujici je hloupost a nepochopeni kultury. Kolik znate Arabek vychovanych v islamskem kulturnim prostredi? Nebo snad multikulti nerada?

Zcela postradate (pointu a) konzistenci - viz prospevek Medvedi sluzba. A propos, jak to tedy s tou karierou BT je?

0 0
možnosti
AH

nyny.

16. 1. 2008 21:15
co k tomu dodat

absolutní souhlas s ostatními, já sice radio neposlouchám, takže mi může být ta stanice vcelku ukradená, ale dám na ostatní, pakliže poslouchají a je změna k horšímu, musí to být pravda.Já si jí pamatuju z dom TV pořadů, kde jediné, co lze říci je, že se na ní pěkně koukalo, když jste vypli zvuk, což je u publicistiky dost problém. Záznam jejího představení mne nenechal na pochybách, že by snad zmoudřela a svým postupem nasytila své ego. Je to arogantní nevychovaná ženská a jako taková nemá v médiích co dělat. Jako préza by trumfla i velkého VK a to už je tedy co říci. No a k paní MOserové, byla to dáma ušlechtilá, vzdělaná a měla mnoho nej a výjimečností. Já jsem ale vcelku estét a koukat se na ní moc nedalo, a já od politiků krom kvality (která bohužel neexistuje) požaduji i vzhled, když se na ně pořád člověk musí koukat.

0 0
možnosti

Jonesey

16. 1. 2008 20:09
Když to máte těžké...

Problém není způsoben tím, že BT je ženská. Problém je způsoben tím, že BT jedná beze smyslu a jako magor (magorka? magorie?), do všeho ryje, všechno překopává, je arogantní, dělá držky a myslí si, že jí to u všech projde, že si před ní všichni sednou na zadek, protože *ona je přece ženská.*

Smutným faktem je, že je tomu tak. Kdyby podobné hovadiny zkoušel chlap, nejpozději do týdne mu někde za rohem dali deku. To ženské nehrozí. Protože, navzdory vší vemenistické propagandě, chlapi jsou v převážné většině gentlemani a žen si váží. Ano, dokonce i takových tachecích.

0 0
možnosti

Zdena

16. 1. 2008 12:38
Medvědí služba

V jednom ze svých slaboduchých článků autorka napsala, že žena, která zastává nějaký vysoký post, ho údajně získala přes postel, a každá, která tvrdí, že ho dosáhla pouze na základě svých schopností, údajně lže. Zajímalo by mě, jestli si totéž myslí o p. Tachecí, když se za ni tak dere. Zdá se, že p. Tachecí prokazuje spíše medvědí službu.

0 0
možnosti

Majkl

19. 1. 2008 0:03
Re: Medvědí služba

Touche!

0 0
možnosti

Zdena

16. 1. 2008 12:34
Kariéra podle p. Ulmannové

V jednom ze svých slaboduchých článků autorka napsala, že údajně každá žena, která zastává nějaký vysoký post, ho dosáhla přes postel. Doslova píše, že žena, která tvrdí, že takové místo získala pouze na základě svých schopností, lže. Zajímalo by mě, jestli si totéž myslí o p. Tachecí, když se za ni tak dere.

0 0
možnosti

Pepan A2

16. 1. 2008 7:20
Tohle už příště nemusím.

Přečetl jsem si Váš článek a obávám se, že sem už nezabrousím. To Vám někdo ublížil, nebo to máte od narození? Myslím si že pokud píšete něco takového, asi není něco v nepořádku. Možná se společností, možná s Vámi. Obvykle se začíná od sebe.Rv

0 0
možnosti
MT

tuccy

15. 1. 2008 23:48
Hezký historický přehled... Nebo že by ne?

V čarodějnických procesech byli odsuzováni i muži. To Vám zřejmě uniklo. Stejně tak že když už jste zmínila Miladu Horákovou, nějak Vám vypadl třeba Heliodor Píka a spousta dalších, ale to by asi nezapadalo do kontextu Vaší křížové výpravy. A Vaše závěry vyvozené z kritiky paní Tachecí jsou stejně ujeté jako tento historický exkurs.

Nové vysílací schéma Radiožurnálu se mi nelíbí. A rozhodně to není kvůli tomu, že ho vede žena. Příčinou je transformace druhdy seriózní stanice s povětšinou kultivovaným klidným projevem na umělou a zcela nelogickou rozjařenost komerčních stanic.

Samozřejmě předpokládám, že budu také nařčen z "machocentrismu", protože krritizovat je zřejmě možno jen muže, jakákoliv kritika namířená na jakoukoliv ženu kvůli čemukoliv je ošklivý sexismus, ať je podložená jak chce, že?

0 0
možnosti

nakej_nick

15. 1. 2008 23:02
kdybych byl ženská

styděl bych se, že vy jste taky ;-D

0 0
možnosti

Zdena

16. 1. 2008 12:17
Re: kdybych byl ženská

Vždyť se také stydím.

0 0
možnosti

Stará kára

15. 1. 2008 22:33
Je to zajímavé

Když jsem se v tramvaji ozval, že by se tam nemuselo zpívat (nebo alespoň ne tak hlučně), "zpěvačky" hned věděly, že je to proto, že jsou Romky (ačkoliv jsem se tím směrem ani nepodíval a nic takového netušil).

Když někdo nesouhlasí s novým programovým schematem rozhlasové stanice (možná jen ze setrvačnosti), paní Ulmannové hned ví, že je to proto, že se ředitelkou stala žena.

Mají to někteří jednoduché - patří k "utlačované skupině" a mají zač se bít.

Doufám jen, že ženy nebudou požadovat od státu odškodné - řekněme 460 táců.

0 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Spisovatelka, publicistka, editorka časopisu, textařka folk-rockové kapely. Co je tématem, které považuji za klíčové? Zajímají Vás názory na vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi lidmi, zeměmi, kontinenty? Vidíte spoustu nepořádků, chyb, nespravedlnosti? Štvou vás politici, bankéři, podvodníci, parazitující na vaší práci a životní úrovni?Připadá vám obskurní, nespravedlivé, že i při všeobecné celoživotní zaměstnanosti a ekonomické aktivitě, péči o potomstvo a udržení druhu, vám vyhrožují, že už se vás odchod do penze skoro netýká, protože umřete sešlostí věkem v práci jako otrok? Jste normální slušní muži a ženy, a taky vás obchází hrůza při představě, že se můžete rázem stát rukojmím těch, kteří vás pod pohrůžkou trestu za dezerci pošlou do absurdních a nic neřešících válek? Pak to pojďme společně změnit! Mluvme o tom, tlačme na establishmenty, nedovolte jim námi manipulovat.

Seznam rubrik