Diskuse

Zákon o styku

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

bano

14. 2. 2008 11:46
Drahá dámo,

Vaše ublíženecké slinty jsou symptomatické pro jednoduché a neúspěšné lidi. Namísto jakékoli pozitivní činnosti jen hlasitý nářek a agresivní demagogie. Přemýšlela jste někdy o tom, proč nejste schopná posoudit kdo, proč a jak se v parlamentu chová? Poklepáváním na mozek jeho činnost neprobudíte! Pokuste se ho občas v klidu použít a nespojovat s touto činností další tělní orgány a jejich problémy. Možná by pak byl Váš mozek schopen vyprodukovat i nějaké konstruktivní či zajímavé myšlenky. Pokud opravdu myslíte vážně to, co zde píšete, měla byste zvážit, na které stránky své sekrety umístíte. Zde jsou jen předmětem shovívavých či rozčílených reakcí čtenářů, kteří marně očekávají smysluplnou větu či odstavec. A důvodem proč je v parlamentu jen „12-15%“ žen, by Vám jistě uměla vysvětlit senátorka Gajdůšková, která svými nedávnými veřejnými výstupy zářně potvrdila přenositelnost Creutzfeldt-Jakobovy nemoci i na lidskou populaci. Vaše texty inklinují k dalšímu učebnicovému příkladu téhož.

0 0
možnosti

Aleš

14. 2. 2008 11:11
Hubu drž

To platií Zdeně nikoli článku

0 0
možnosti

Pepan A2

14. 2. 2008 11:28
Re: Hubu drž

Ale , pane kolego. Nechte ji psát. Už ve středověku se u dvorů nechávali obveselovat tělesně i duševně deformovnými jedinci a já si myslím, že jsou tradice, které by se měly zachovat.

0 0
možnosti

Aleš

14. 2. 2008 11:09
Hubu drž

Hubu drž, když zjevně nemáš co říci

0 0
možnosti

J.J:

14. 2. 2008 11:06
Vystoupení

Vtipné.. nechtěla by autorka zrežírovat nějakou scénku ve smyslu tohoto článku a vystupovat s ní s kočující divadelní společností po republice?

0 0
možnosti

Zdena

14. 2. 2008 11:03
Proč nejdeš do ústavu?

Pokud se běžní lidé dohodnou a verbální forma komunikace je problémem v nejvyšších patrech společnosti, pak ty děláš vše pro to, aby ses do těch pater dostala, včetně nákazy "testosteronismem".  To jsi ostatně vždycky předváděla v té své partaji, tam se totiž dokážeš dohodnout jen s těmi, kteří ti slepě a poslušně na všechno přikývnou. A to dokážou naši poslanci jistě také! Ty žádný zákon o styku nepotřebuješ (jako ostatně všichni diktátoři), prostě platí bez diskuze to, co řekne Ulmannová a basta. A všechny, co s tebou nesouhlasí, pošleš do do haj..., jak jsi nám tady sama nedávno předvedla. Naštěstí pouze tam, protože nechci domyslet, kam bys je posílala, kdybys měla moc.

Vyšinutí jedninci se uchylují do léčebných stacionářů. Tak proč se tím neřídíš? Minulá léčba ti příliš nepomohla, jak vidno.

0 0
možnosti
E

emerson12

14. 2. 2008 10:32
metody likvidacie

Ano, mate pravdu. Muzi sa nikdy nebali napadnut protivnika priamo. O zenach sa to vsak povedat neda, pretoze vzdy protivnika znicili nepriamo, podlo alebo prinajlepsom nozom do chrbta a v spanku.

0 0
možnosti
JS

ikaika

14. 2. 2008 10:23
Mě nikdy nezklamete

Jsem Váš věrný čtenář, a těším se jako malé dítě na každý Váš článek, zvedne se mi nejen testosteron, ale i adrenalin a poté když na Vaše články zareaguji tak i endorfin a s takovým koktejlem hormonů mi rauš vydrží i několik hodin.

Děkuji jsem věrný feťák vašich dílek.

PS: s těch procent žen v parlamentu odečtěte všechny těsně před, v a po klimakteriu- nebo jim aspoň změřte hladinu testosteronu a bude teorie obhajitelnějšíVVVV

0 0
možnosti

Pepan A2

14. 2. 2008 11:26
Re: Mě nikdy nezklamete

Zkuste si najít raději nějakou NORMÁLNÍ ženskou. Ta Vás vzruší úplně jinak a je to daleko lepší pocit, než vzrušení nad články dotyčné ...........

0 0
možnosti

Pepan A2

14. 2. 2008 9:56
Zklamala jste mě.

Nadpis byl velice slibný a těšil jsem se, že se konečně v parlamentu probrala erotika a zase nic.:-©:-©:-©

0 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Spisovatelka, publicistka, editorka časopisu, textařka folk-rockové kapely. Co je tématem, které považuji za klíčové? Zajímají Vás názory na vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi lidmi, zeměmi, kontinenty? Vidíte spoustu nepořádků, chyb, nespravedlnosti? Štvou vás politici, bankéři, podvodníci, parazitující na vaší práci a životní úrovni?Připadá vám obskurní, nespravedlivé, že i při všeobecné celoživotní zaměstnanosti a ekonomické aktivitě, péči o potomstvo a udržení druhu, vám vyhrožují, že už se vás odchod do penze skoro netýká, protože umřete sešlostí věkem v práci jako otrok? Jste normální slušní muži a ženy, a taky vás obchází hrůza při představě, že se můžete rázem stát rukojmím těch, kteří vás pod pohrůžkou trestu za dezerci pošlou do absurdních a nic neřešících válek? Pak to pojďme společně změnit! Mluvme o tom, tlačme na establishmenty, nedovolte jim námi manipulovat.

Seznam rubrik