Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

sandokan

8. 2. 2008 16:49
veřejná volba

Paní Ulmannová je dámské přirození.

0 0
možnosti

Jan Ctirad

8. 2. 2008 13:40
Veřejná volba

Zdá se mi, že prosazováním veřejné volby aklamací se vracíme do dob komunismu, rovněž je nepřehlédnutelné, že Jan Švejnar se nepochybně stal kandidátem obnovené Národní Fronty.

0 0
možnosti

Majkl

7. 2. 2008 20:48
Verejna volba - a proc?

Zakonodarci (podle ustavy a poslaneckeho slibu...) hlasuji nezavisle a podle sveho nejlepsiho vedomi a svedomi, pravda?

Tak co prosim blabolite o "zlanarenych dezerterech"? Stejne tak pokud volitel ma duvod se obavat, ze mu "ustřihnou kariéru v jeho domovské straně" pokud nebude v partajni linii (a prinemensim v CSSD bych to tak videl), neni to primo natlak omezujici (garantovanou) svobodu volby?

Stoprocentne tajnou volbu, prosim. Jeden Vudce a jednohlasne proklamace, to uz tu bylo.

0 0
možnosti

Majkl

7. 2. 2008 20:59
Re: Verejna volba - a proc?

Ehm, proc tedy verejnou volbu? Misto validnich argumentu slycham jen Rathovo zvaneni o igelitkach s penezma.

Korupce je fuj, jasne, ale pouzivat ji bez kdykoli se hodi jako laciny alibi a pojistku stranickeho diktatu, kdyz fuhrerovi tece do bot? Ne, diky.

0 0
možnosti
A

antizelenka

7. 2. 2008 16:05
Kkyž jste volila ČSSD - věděla jste o Švejnarovi?

proč by byl někdo z ČSSD zrádce,jdyž nechce volit  Švejnara?

Třeba chce volit  Klause jenom proto, že nechce poslouchat Paroubka?

0 0
možnosti

Vencast

7. 2. 2008 15:29
Základ

demokracie je tajná volba oprotože ta zaručuje i svobodu po volbě !!! Jinak může každého veřejně volícího jeho náčelník tyranizovat !!! Ale to asi nechápete že?:-P

0 0
možnosti

Vencast

7. 2. 2008 15:32
Re: Základ

Volit prezidenta by ale měli občané!

0 0
možnosti

kluvi

7. 2. 2008 15:25
TAJNA VOLBA

Ja som po velkom vahani presvedceny argumentami ze TAJNA volba. Po tom aky natlak vyvolal Dzordzino ze maju vcetci volit podla stranickej knizky som si vybavil roky minule kedy sa demonstrativne suhlasilo s kazdym navrhom. V tom pripade nechapem, preco by mali volot POSLANCI. Staci ked ostanu v bufete, sefovia stran predsa vedia kto ma kolko kresiel, takze mozu zatial niekde v ustrani hrat licitovany marias o prezidenta. Pocet rumfov by bol dany poctom kresiel.

OPRAVDU chcete toto?

Navyse stejny postup by sa mal zvolit i pri hlasovani o zakonoch. (Paradoxne tym by to mozno i prospelo, aspon by poslanci neprznili zakony svojimi nekonzistentnymi pozmenovacimi navrhmi)

0 0
možnosti

jonk

7. 2. 2008 15:25
volba

kéž by to byla volba občana, nebo lépe občanů. to by bylo rozhodně spravedlivější, určitě by nevolili veřejně a manifestačně.

0 0
možnosti

Bronislav Šimoník

7. 2. 2008 15:24
Naděje pro lidstvo

Při frekvenci "spravedlivého" rozhorlování se" autorčina, objevilo se nenadále světélko naděje. Autorka se zítra po zvolení Klause zlostí zalkne, trefí ji šlak a bude od ní pokoj;-D

0 0
možnosti

kizt

7. 2. 2008 16:07
Re: Naděje pro lidstvo

opět si se předvedl reprezentante ODS Šimoníku

0 0
možnosti

angel of death

7. 2. 2008 14:47
ty ubožačko

běž už s těma tvýma blbostma nekam................hooodne daleko.

0 0
možnosti

nalim

7. 2. 2008 14:07
souhlasím

naprosto s Vámi souhlasím,jen bych k tomu ještě dodal že V.Klaus by měl před volbou prezidenta řádně vysvětlit kdo pověřil jeho kancléře jednat v hotelu Savoy s lobistou Šloufem a o čem spolu jednali,kdyby snad V Klaus o ničem nevěděl bylo by na místě zříci se služby J. Vaigla na pozici kancléře prezidenta.Když toto neudělá každý ví která bije. 

0 0
možnosti

Majkl

7. 2. 2008 20:13
Re: souhlasím

Se zkuste zeptat kdo ten zaznam vynesl a pustil do medii. "Cui bono", jak pravi mr. Chvojka, to mi prijde prinejmensim stejne divny.

0 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Spisovatelka, publicistka, editorka časopisu, textařka folk-rockové kapely. Co je tématem, které považuji za klíčové? Zajímají Vás názory na vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi lidmi, zeměmi, kontinenty? Vidíte spoustu nepořádků, chyb, nespravedlnosti? Štvou vás politici, bankéři, podvodníci, parazitující na vaší práci a životní úrovni?Připadá vám obskurní, nespravedlivé, že i při všeobecné celoživotní zaměstnanosti a ekonomické aktivitě, péči o potomstvo a udržení druhu, vám vyhrožují, že už se vás odchod do penze skoro netýká, protože umřete sešlostí věkem v práci jako otrok? Jste normální slušní muži a ženy, a taky vás obchází hrůza při představě, že se můžete rázem stát rukojmím těch, kteří vás pod pohrůžkou trestu za dezerci pošlou do absurdních a nic neřešících válek? Pak to pojďme společně změnit! Mluvme o tom, tlačme na establishmenty, nedovolte jim námi manipulovat.

Seznam rubrik