Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZS

zbynek._s

26. 9. 2008 16:45
Když má ženská děti, má si nechat zajít chuť

Autor¨ce uniká, že manželství není o lásce,ale o o odpovědnosti. Když má ženská děti, má si nechat zajít chuť- tak zní etické doporučení - sex ve městě je pro svobodné. Rozdílní samozřejmě jsme: Muži berou manželství vážně, ženy podávají žáídosti o rozvod.Proč? Protože jim jdou soudy na ruku.

0 0
možnosti
JS

ikaika

26. 9. 2008 17:29
Re: Když má ženská děti, má si nechat zajít chuť

protože pomalu umírají pod jhem mužů, kteří se bláhově nechovají tak jak ony chtějí- a povětšinou si pak najdou ještě většího blbce;-D;-D;-D

0 0
možnosti
PH

Hrustic

26. 9. 2008 16:07
Tema

Na tohle tema prece nikdo nemuze cekal clanek s jasnou strukturou a resenim na zaver. To neexistuje. Si aspon myslim ...

Mam s tim nejaky zkusenosti - moc dobre mi momentalne neni - a po precteni clanku jeste hur :-P

Tak karma za snahu o analyzu takove zapeklitosti ...

0 0
možnosti
AV

stres

26. 9. 2008 15:47
omyl

Omylem je Vaše tvrzení, že pan Plzák kdysi řekl: "zatloukat, zatloukat, zatloukat" V jednom ze svých, v současnosti řídkých, rozhovorů pro média řekl, že tuto větu nikdy nevyslovil. Naopak doporučuje, byla-li nevěra odhalena, aby partneři o problému hovořili a tudíž nezatloukali.

Kromě této nepřesnosti mi na Vašem článku vadí, že je o ničem, nemá začátek, ani konec a hlavně se zaobírá nevěrnými muži. Jako by nevěrné ženy jen hájily svá hnízda.

Nebo jste se jen chtěla vypsat ze svého osobního problému. I to může někdy pomoci a potom proti článku nic nemám. Mně však nic nepřinesl.

0 0
možnosti
OK

meander

26. 9. 2008 14:13
NTKV!

Ta poslední věta mě odeslala pod stůl! To je klišé jako kráva ;-D

0 0
možnosti
HH

metalovy duchodce

26. 9. 2008 12:53
o čem to je?

nějak jsem nepocjhopil o čem píšete ani proč tak dlouze (=nudně).  Asi je to tím, že já bych se na uvedený přiblý serál nevydržel dívat ani 2 minuty.. Rv

0 0
možnosti
JM

Hucul

26. 9. 2008 11:35
Ale ono to jde.

Netreba zit ve trojicich ci jinych n-ticich, proste staci si ty, pro ktere nektery z partneru vzplal, pozvat na spolecne loze a radne omuchlovat. Vzplanuti je zahy pryc, zbyde dobry kamarad, a partnersky zivot jde spokojene dale.

0 0
možnosti

Quazi

26. 9. 2008 14:54
Re: Ale ono to jde.

proboha, Hucul, hodte sem fotku sebe a manzela, hlasim se jako prvni!!!!

0 0
možnosti
JS

ikaika

26. 9. 2008 8:43
Ahoj zlato

Zůstávám ti věrný - to jsi jistě ráda viď.

Dneska se to dalo i číst. Co dělá tvá Strana rovných šancí - hnutí za vyhubení mužů- jdete do voleb? K článečku, holubník je také hnízdo, žena má geneticky zakódováno bránit hnízdo (a to i za cenu citového vydírání partnera a zneužívání k tomu dětí)- souhlasím, ale nemá náhodou samec geneticky zakódováno šířit svůj genetický kód?- Takže: DEJME LIDEM ROVNOST ŠANCÍ

0 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Spisovatelka, publicistka, editorka časopisu, textařka folk-rockové kapely. Co je tématem, které považuji za klíčové? Zajímají Vás názory na vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi lidmi, zeměmi, kontinenty? Vidíte spoustu nepořádků, chyb, nespravedlnosti? Štvou vás politici, bankéři, podvodníci, parazitující na vaší práci a životní úrovni?Připadá vám obskurní, nespravedlivé, že i při všeobecné celoživotní zaměstnanosti a ekonomické aktivitě, péči o potomstvo a udržení druhu, vám vyhrožují, že už se vás odchod do penze skoro netýká, protože umřete sešlostí věkem v práci jako otrok? Jste normální slušní muži a ženy, a taky vás obchází hrůza při představě, že se můžete rázem stát rukojmím těch, kteří vás pod pohrůžkou trestu za dezerci pošlou do absurdních a nic neřešících válek? Pak to pojďme společně změnit! Mluvme o tom, tlačme na establishmenty, nedovolte jim námi manipulovat.

Seznam rubrik