Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

strelak

12. 4. 2008 14:05
Názor.

Zajímavá věc, spoustu lidí se dokáže strašně rozohnit když na druhém konci světa zemře - nebo také ne -několik lidí kteří se postaví proti zákonům té země. Ale těm samým lidem - alespoň podle odezvy zde vlastně nevadí ,když zemře několik dětí v této zemi na následky nemoci které bylo možno včasným očkováním těchto dětí zabránit. A to vše za stavu, kdy je na účtu zdravotní pojištovny dostatek  prostředků  na financování. Podotýkám prostředků které na ten účet  poukázali lidé této země přes svá zdravotní připojištění.Nejsme nějak mimo realitu,když preferujeme život jinde před životem těch dětí tady.

Jen sám za sebe říkám, že kdyby se, nedej bože ,stalo něco takového některému z mých vnuků nebo vnuček tak vlastnoručně zprovodím ze světa toho zmetka který za  toto rozhodnutí zodpovídá  a to i s plným vědomím toho ,že pak strávím zbytek života v base.

  

0 0
možnosti
TT

tolan

10. 4. 2008 15:55
Kdyby hloupost nadnášela, tak už autorka létá.....

Psát jak dement, v popisu mít uvedeno, že se jedná o předsedkyni nějaké strany...

Tenhle druh feministek patří do ústavu, i kdyby za pobyt platit neměly.

0 0
možnosti
_

_Aleister_

10. 4. 2008 16:06
Re: Kdyby hloupost nadnášela, tak už autorka létá.....

jedná se o adekvátnost. v tomto případě se občas stydím, že pracuji ve vývoji pro farm. firmy. ta ceny vakcíny je vzhledem k technologii opravdu velmi nadsazená a někdo cítí příležitost se nakapsovat na velkém epidemiologickém souboru lidí.

0 0
možnosti
K

klausss

10. 4. 2008 15:35
Autorka zrejme zastupce Farmaceutickeho lobby.

Protlacovat plosne ockovani u choroby ktera zabije par lidi rocne.... za vikend jich na silnicich zemre vic.

Nevim zda ma autorka dokoncene zakladni vzdelani, ale snad kazdy clovek s IQ nad 90 vi, ze ockovani jako takove celkem devastuje. O poskozeni imunity a presunu rovnovahy Th1/Th2 lymfocytu smerem k Th2 dominanci snad ani nemusim mluvit. Jen dodam ze Th2 dominance zpusobuje chronicke zanety, neschopnost bojovat proti infekcim, i tem banalnim a v konecnem dusledku rakovinu, jelikoz o kontrolu rak. bujeni se staraji ockovanim potlacene Th1 lymfocity.

Takze hystericke maminky, zmaknute reklamou farmac. lobby naockuji sve milacky vsim mozny, ale pak se idi*tsky divi ze jejich ditka celou zimu promarodi, porad naky nachlazeni, zanety dutin atd atd:) Jak vtipneeeeeeee:))))

Je cas ockovani proti klist. encefalitide. Ze vas farm. lobby na letackach neinformuji o stale nedoresenem problemu a nevyvracenem vztahu mezi encef. vakcinou a rozbehnutim Alzhaimra? Jak divneeeee:))))))))

0 0
možnosti
_

_Aleister_

10. 4. 2008 16:03
Re: Autorka zrejme zastupce Farmaceutickeho lobby.

jsem lékař, doktor věd v oboru imunologie a výzkumný pracovník. ano, očkování navozuje naklonění imunity k humorální složce, ale by ani jinak rozpomínancí protilátková imunita fungovat nemohla. to, co zde říkáte= alergie a autoimunita, ale zajímavé je, že nejvíce těchto je ve státech, kde se očkuje méně. :-)Pokud je tato malá asociace v některých případech průkazná, je to menší zlo než např. vymření 1/3 kvůli jednomu bacilu, jak tomu x krát v historii bylo.

0 0
možnosti
HU

HankaUl

10. 4. 2008 13:22
nemá náhodou

pojišťovna zákonem stanovené procento z vybraného pojisstného, které smí použít na vlastní provoz? Měla jsem pocit, že to jsou 3%, ale jistá si nejsem

0 0
možnosti
MK

Martin Kostera

10. 4. 2008 13:14
Haló noviny nemají blog?

Že autorka píše sem...Rv

0 0
možnosti
BB

Bhans

10. 4. 2008 13:18
Re: Haló noviny nemají blog?

V pondělí sedím s tátou na pivu, tak mu definitívně sdělím jeho životní prohru. Je mi to líto, je to kamarád, ale s kamárády rád sedím za čistým stolem, Maťko.

0 0
možnosti
F

Fanatic.Dz

10. 4. 2008 13:10
Pneumokok je sfinstvo

Ale když otevřete některou z učebnic pro mediky zjistíte, že takových podobných a horších je v podstatě neomezené množství a tedy je marné doufat, že budeme očkováni proti všemu. Samozřejmě pakliže je manžel autorky obchodním zástupcem nějaké farmakologické společnosti je její názor pochopitelný. :-/

0 0
možnosti
DK

Bertiik

10. 4. 2008 12:18
Paní autorka je doktorka?

Jde o to, že když plošně naočkujeme populaci, samotná očkovací látka v desítkách případů ohrozí očkované. Pokud se tím zachrání několik dětí, je otázkou, jestli jsme náhodou neudělali za těžké peníze spíše medvědí službu... Ale to nechám na uvážení čtenářům. Zeptejte se zásadních odpůrců všech očkování - ti by vám to vysvětlili rozhodně líp.

0 0
možnosti
BB

Bhans

10. 4. 2008 13:20
Re: Paní autorka je doktorka?

modní trendy povětšinou byli blbé, i když líbivé. Kdo nechce, ať nedává očkovat. Jde o možnost a o naše peníze.

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

10. 4. 2008 12:07
jejda, autorka to zase rozjela

namátkou: "hromadění zisku ... byznys ...nemravné zisky ... tunel ...chudí a bohatí ... defenestrace ... třást strachy ..."

Tož tak paní autorko: Volby jsou až na podzim a tak šetřete s dechem. ;-D;-D

0 0
možnosti
RP

roxxor

10. 4. 2008 12:05
a co takhle?

Prijde mi to, ze v tom ma autorka trochu hokej. Nicmene myslim, ze pokud zdravotni pojistovna vykaze hruby zisk, melo by byt

dane procento, a to pomerne vysoke, ktere je povinna investovat zpet do

zdravotnictvi. Snaha o ziskovost se tim neomezi a zamezi to nezadoucimu odtekani penez ze systemu. Nemyslim tim neprimerene zvedani pausalu a placeni beznych prkotin typu Paralen. To zvladne vetsina lidi ze sveho. Myslim nakladne operace v CR i v zahranici a takove akce, jako je napr. vakcinace proti nejake zavazne chorobe. Aby se pak nemuselo somrovat na operaci pro nejake dite, protoze pojistovna to zaplatit nechce.

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

10. 4. 2008 12:08
Re: a co takhle?

... procento ... 85 %? 8-o

0 0
možnosti
AP

prouki

10. 4. 2008 10:51
Čtěte a pak pište

Asi jste si nepřečetla návrh na privatizaci pojišťoven a vychází jenom z blábolů Ratha. Jinak byste stejný blábol nenapsala.

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

10. 4. 2008 12:04
Re: Čtěte a pak pište

no, vzhledem k autorčniným minulým blogům mám dojem, že autorka nečerpala z "Rathozdrojů", anýbrž z gender "think-tanku". Rath je maskulinní monstrumve vysoké pozici, které zneužívá hned 2 ženy najednou, a takovému není radno věřit ani pozdrav. ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Spisovatelka, publicistka, editorka časopisu, textařka folk-rockové kapely. Co je tématem, které považuji za klíčové? Zajímají Vás názory na vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi lidmi, zeměmi, kontinenty? Vidíte spoustu nepořádků, chyb, nespravedlnosti? Štvou vás politici, bankéři, podvodníci, parazitující na vaší práci a životní úrovni?Připadá vám obskurní, nespravedlivé, že i při všeobecné celoživotní zaměstnanosti a ekonomické aktivitě, péči o potomstvo a udržení druhu, vám vyhrožují, že už se vás odchod do penze skoro netýká, protože umřete sešlostí věkem v práci jako otrok? Jste normální slušní muži a ženy, a taky vás obchází hrůza při představě, že se můžete rázem stát rukojmím těch, kteří vás pod pohrůžkou trestu za dezerci pošlou do absurdních a nic neřešících válek? Pak to pojďme společně změnit! Mluvme o tom, tlačme na establishmenty, nedovolte jim námi manipulovat.

Seznam rubrik