Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

olda

23. 11. 2007 12:29
to neni reforma

R^mate pravdu vsichni ve vlade sjou jedna banda a vymysleji porad jen to, jak by si ze statni kasy ulili penize pro sebe a nejak to slozite zduvodnili lidem. A cim slozitej tim lip, aby se v tom pak nikdo nevyznal. Je jim jedno, jestli lidi dostatnou cirhozu, tombozu a tuberu, hlavne ze oni budou mit sva koryta.

0 0
možnosti

Glock

23. 11. 2007 9:12
Uááá

"Kratičkou kapitolu fackovaného panáka Rátha netřeba komentovat, neboť jeho zítřky ještě zdaleka nenastaly. Ale ví bůh, že nejspíš (brzy) nastanou..."

Autorka je další Nostradamus? Doufám, že ji tento nápad osvítil ve stavo alkoholového opojení, stát se to za střízliva, pochyboval bych o zdravém rozumu autorky. Volit mezi Julínkem a Rathem ve prospěch toho druhého pána může člověk, se kterým si nemám co říci, protože nechci být hulvát a násilník.

0 0
možnosti

petr

23. 11. 2007 0:50
vážená

paní,vaše články delší dobu nečtu,jen se dívám na reakce a ty jsou pořád stejné.Skutečně neuvažujete o tom přestat psát?8-o

0 0
možnosti
P9

pavel 99

23. 11. 2007 0:16
Ironie či černý humor

je zapotřebí psát s nadhledem. Pokud autorce ze všech pórů vytéká nahromaděná žluč, tak je bohužel výsledek takovýto.

0 0
možnosti

Lukas

22. 11. 2007 23:33
Pani Ulmannova...

Pani Ulmannova, prosim vas uz nepiste dalsi blogy! Nechci hodnotit, jestli mate pravdu nebo ne, protoze nazoru muze byt spousta a kazdy ma ten svuj. Spis mi jde o styl psani, nema to hlavu ani patu, zadnou myslenku, pointu, nic! Je to strasne hloupe a nesnazte se nam prosim vas namluvit, ze pracujete jako publicistka a spisovatelka.

0 0
možnosti

Naďa Straková, adminka blogu

23. 11. 2007 12:42
Re: Pani Ulmannova...

Milý Lukáši, jako adminka blogu mi nezbývá, než ti poradit  - tak ty blogy proboha nečti. Uleví se ti, dle všeho. Nebo čti jen ty, které tě zajímají, nezvedají tě ze židle a nenutí tě psát takové hlouposti. Jak můžeš někomu psát, aby nepsal,  když je to zejména na tobě, zda je budeš nebo nebudeš číst...

0 0
možnosti
MB

ma.bre

22. 11. 2007 23:17
Paní Ulmanová,

zaplaťpámbu, že je v politice tak málo žen! Kdyby měly být jako Vy, tak nás potěš Bůh!

Vy jste tak hodná, tak spravedlivá, ale tak hloupá! Zkuste občas číst noviny nebo poslouchat rozumné radio a v televizi si střihněte i něco jiného než VKVéčka!

Předesílám, že ač stará baba, chodím k doktorovi jen z donucení, paralen na chřipku si kupuji a jiné prášky odmítám požírat, mám radši maso.

Ale když si dnes spočítám, kolik doplácí můj težce nemocný muž na léky, tak je to určitě přes 5.000,-- Kč ročně. A jestliže bude limit právě 5.000,-- Kč, tak při všech poplatcích na tom bude rozhodně líp.

Ty Vaše žvásty jsou šíření poplašných zpráv! Přečtěte si o několik článků výš ten o Jaegerovi, je tam pro Vás přiléhavá přezdívka!

0 0
možnosti

Alfred

22. 11. 2007 21:36
jakou že

chřipku má LAKOTNÝ zaměstnavatel povolit vyležet SIMULUJÍCÍMU zaměstnanci? To se mi snad zdá! A rasantní Julínek by zdravotníctví nedokázal zruinovat za 10 let tak jako tatíček Fischer  za rok. Ostatně, tatíček jak pro koho. Pro doktory určitě. Hlásí se ještě někdo, kdo na tatíčka s láskou vzpomíná?

0 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Spisovatelka, publicistka, editorka časopisu, textařka folk-rockové kapely. Co je tématem, které považuji za klíčové? Zajímají Vás názory na vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi lidmi, zeměmi, kontinenty? Vidíte spoustu nepořádků, chyb, nespravedlnosti? Štvou vás politici, bankéři, podvodníci, parazitující na vaší práci a životní úrovni?Připadá vám obskurní, nespravedlivé, že i při všeobecné celoživotní zaměstnanosti a ekonomické aktivitě, péči o potomstvo a udržení druhu, vám vyhrožují, že už se vás odchod do penze skoro netýká, protože umřete sešlostí věkem v práci jako otrok? Jste normální slušní muži a ženy, a taky vás obchází hrůza při představě, že se můžete rázem stát rukojmím těch, kteří vás pod pohrůžkou trestu za dezerci pošlou do absurdních a nic neřešících válek? Pak to pojďme společně změnit! Mluvme o tom, tlačme na establishmenty, nedovolte jim námi manipulovat.

Seznam rubrik