Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F

famme

21. 3. 2009 22:27
Zaděláno na obezitu

Zdá se, že si zde p. Ulmannová řeší problémy s vlastní nadváhou a jak je vidět, stále bojuje, tentokrát o lepší sousto, což je v době, kdy jsme se ocitli uprostřed beznadějně plných hrnců opravdu dost legrační. Navíc když se většina národa opravdu potýká se zcela opačným problémem. Jo, milá Zdeničko, když se to "dobré vypečené a tučné" zapije ještě notnou dávkou alkoholu, který má, jak je známo, možná ještě více kalorií než to dobré tučné, pak je na obezitu zaděláno! A jen tak mimochodem ... Když tak ráda posuzuješ a hlavně kritizuješ vzhled druhých, měla by ses také občas podívat do zrcadla.

0 0
možnosti
I

ignorantka

19. 3. 2009 20:31
je malo dobrych zenskych vzoru

bohuzel hodne mladych lidi podleha modnimu tlaku medii. nechme muze na pokoji a pojdme prikladem jako zeny stredniho veku! prebytecny tuk na tele je opacny extrem, se kterym se vetsina zen stredniho z lenosti smirila. neni to otazka esteticka ci genderova, ale predevsim zdravotni. jde o nase srdce a nase klouby. malo se pise o tom, kolik zen stredniho veku dnes trpi srdecnimi chorobami a cukrovkou. nebo kolik ceskych zen denne pije alkohol a silne kouri. mely bychom byt prikladem a vest mlade divky ke sportum jako jsou bojova umeni, ktera oslavuji nejen tela ale i ducha.

0 0
možnosti
JS

ikaika

19. 3. 2009 19:08
Ahoj zlato

Už jsem měl o tebe strach-dlouho si nás nepoctila žádným moudrem. Co

dělá tvá strana? Stále máte více členek, než voliček?

Shrneme to za podviživené soudružky - mohou chlapi, za obézní soudružky - taky chlapi, za normálně živené samozřejmě taky.

Takže kluci, nic se nezměnilo,vždycky můžem za všechno- tak proč už si konečně genderbáby nevezmou svůj život do vlastních rukou???????

0 0
možnosti
F

famme

21. 3. 2009 21:09
Re: Ahoj zlato

Ta strana má pozastavenou činnost a zřejmě se z toho už nevzpamatuje. Z. Ulmannová se tam totiž dopustila celé řady protizákonných činů, mimo jiné podvodu, vydírání nejen nepohodlných členek, ale dokonce i jejich rodinných příslušníků, neoprávněného vybírání peněž ze stranického účtu, absolutně nerespektovala zákon na ochranu osobních údajů a o členkách, které si dovolily poukazovat na její špinavé metody, šířila neuvěřitelně sprosté pomluvy. Proto také neměla nikdy více členek než zhruba 40. O ženy jí nikdy nešlo, těm naopak jenom škodila a zdejšími stupidními a nenávistnými články bohužel škodí i nadále.

0 0
možnosti

INDNIK

19. 3. 2009 18:02
Příroda není blb!!!

Milá a kyprá Zdenko,není lepší vystudovat Biomedicínu nebo aspoň základy fyziologie?!Špatně se vnímá piko(10 na mínus 9),že by až tak!!!

podívejte se na ženu kompletně,tak jak pozorujete muže a zkuste i přírodu a pochopíte a když si myslíte,že ano,nedá se nic dělat,přeji hodně podobenství.Ale taková malá láskyplnost vůči Vám.Příroda na rozdíl od lidí ví co chce, a tak ze žen ke konci jejich života dělá muže.To znamená,že bude psát proti ženám?NIK;-D

0 0
možnosti
I

ignorantka

19. 3. 2009 20:21
Re: Příroda není blb!!!

...a z muzu dela ke konci jejich zivota zenske...

0 0
možnosti

Thorbear

19. 3. 2009 17:11
Paní Ulmannová,mýlíte se

Současný obraz ženské "krásy" je výtvorem homosexuálních módních návrhářů a farmaceutických firem.Normální chlapy koncentráčnické vyzábliny,které(zezadu stoprocentně,leckteré i zepředu)vypadají jako dvanáctiletý kluk,nikterak nepřitahují.

Kdyby všechny ženy vypadaly třeba jako Victoria Beckham,asi bych se stal také gayem.

Buhužel naše lepší polovičky podléhají tlaku lifestylových magazínů a různých šarlatánů,podmazaných mastičkáři,co vyrábějí "zázračné" pilulky, "bio" výživu,a jiné fujtajxly.Navíc každý člověk je jiný somatotyp,takže přílišným hubnutím se pouze zvýrazní např.robustní kostra nebo široká pánev.

Muži by měli ženám důrazně opakovat,že se jim líbí něco jiného,než co se prezentuje v debilních časopisech.

I když stotřicetikilová babizna s fousama taky není to pravé ořechové.;-)

0 0
možnosti
J

Jack777

19. 3. 2009 18:02
Re: Paní Ulmannová,mýlíte se

Tak já třeba miluju asijský holky :-). Každýmu se líbí něco jinýho...

0 0
možnosti
PK

kraken

19. 3. 2009 17:04
teda vazena,

ze zacatku clanku jsem si rikal, ze souhlasim, ale na konci uz nemuzu.

Predstava o potravinovem soupereni v dnesni dobe, kdy je potravy nadbytek, je mirne receno usmevna.

Kazdy extrem je spatny. Vychrtlost i obezita. A vy v podstate navadite k obezite. Pravda je, ze prirozene sklony jsou smerem ke stihlosti, ale nikdy ne extremni (viz. idealni pomer boky/zadecek 0,7). Pravda je, ze twiggismus vede k anorexii a zdravotnim rizikum az ohrozeni zivota.

Pricinu bych videl jinde - jako vzdy v penezich. Je na tom komercni zajem a proto se to tak tlaci. Vsimnete si, ze "zdrava" strava je zpravidla vyrazne drazsi, nez nezdrava. Taky se prodava mnoho knih o zdrave vyzive a na sve si musi prijit dietni poradci, imagemakeri i treneri v ruznych fitcentrech.

0 0
možnosti
MP

admiral666

19. 3. 2009 16:59
priserny blabol!

ani ne kritikou vychrtlosti, v tom je pravda, ale clanek je blby tim, ze pry k vychrtlosti tlaci muzi. coz je pravda zpuli, k vychrtlosti tlaci gayove, kteri maji pod palcem modni media a tim i diktuji, ze je spravne byt kostrou. kdo z muzu rekne, ze kostry jsou hnus, tomu se dostane ovaci ze strany opacneho extremu, od bachyni a kostry mu sdeli akorat, ze "tomu nerozumi" a at je rad, ze kvuli nemu hubnou.

0 0
možnosti
B

blastula

19. 3. 2009 16:51
Zdravím Zdenko, ať žije baroko!!!

0 0
možnosti
KZ

Katka1

19. 3. 2009 16:47
Díky

Díky za rozumný názor. Ještě šťastnější bych však byla, kdybyste byla muž;-D. Jsem holka krev a mlíko. Dle BMI jsem nikdy nepostoupila ani do pásma mírné nadváhy (bohudík), ale také jsem nikdy nebyla v pásmu podvýživy (skoro by se dalo říct bohužel). Prostě vemte modelku, zkraťte ji o 5cm a přidejte jí 10kg. A máte Zagorku ;-D. A nemohu se zbavit pocitu, že bych se za to měla stydět. A stydím se, že se nestydím.

Každopádně karma R^

0 0
možnosti
B

blastula

19. 3. 2009 16:53
Re: Díky

neblbni s BMI, vymyslel ho prý Mengele - a to že byl nějaký  " odborník"!

0 0
možnosti
J

Jack777

19. 3. 2009 16:45
...

Vychrtlost a obezita jsou extrémy. Pro člověka je přirozené být štíhlý. V čr je tlustých nadbytek, přitom stačí jen tolik nežrat a více se hejbat. Stačí si vzít příklad z asie...

0 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Spisovatelka, publicistka, editorka časopisu, textařka folk-rockové kapely. Co je tématem, které považuji za klíčové? Zajímají Vás názory na vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi lidmi, zeměmi, kontinenty? Vidíte spoustu nepořádků, chyb, nespravedlnosti? Štvou vás politici, bankéři, podvodníci, parazitující na vaší práci a životní úrovni?Připadá vám obskurní, nespravedlivé, že i při všeobecné celoživotní zaměstnanosti a ekonomické aktivitě, péči o potomstvo a udržení druhu, vám vyhrožují, že už se vás odchod do penze skoro netýká, protože umřete sešlostí věkem v práci jako otrok? Jste normální slušní muži a ženy, a taky vás obchází hrůza při představě, že se můžete rázem stát rukojmím těch, kteří vás pod pohrůžkou trestu za dezerci pošlou do absurdních a nic neřešících válek? Pak to pojďme společně změnit! Mluvme o tom, tlačme na establishmenty, nedovolte jim námi manipulovat.

Seznam rubrik