Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

alex hart

2. 3. 2011 16:27
Traumatizace vlastního syna

Když si tak člověk domýšlí, co všechno autorka blogu napsala a smíchala dohromady, tak z toho, mimo jiné, vycjházejí celkem zajímavé věci.

.

Ona píše, jak vzorně a zodpovědně vychovala svého syna. A taky píše o tom, jak jsou všichni chlapi nezodpovědní.  Takže jsou dvě možnosti. Buď její syn není chlap a pak by mohl být možná zodpovědný, a nebo je chlap, a pak tedy rozhodně ale rozhodně zodpovědný být nemůže. No to prostě nejde, kór když má na uších ty blány a slyší jen to, co se mu hodí.

.

Co když ale ty blány nemá, a slyší nebo dokonce čte, všechny ty strašné bláboly vlastní matky? No já bych se nedivil, kdyby maminku jednoho dne poslal konečeně i s její feministickou rétorikou konečně do hajzlu.  Měla by to konečně od někoho hned z první ruky. ;-D Pak je taky možné, že vychovala syna tak, aby poctivě respektoval všechny požadavky a pocity své budoucí ženy. 

0 0
možnosti

alex hart

2. 3. 2011 16:29
Re: Traumatizace vlastního syna

No a pokud je to tak, no tak tuto jeho slabinu začne jeho žena brzy pěkně zneužívat, až to bude mladý pán pěkně těžce rozdejchávat,. A nebo že by paní Ulmannová vychovala docela standardního sobce, jakých u nás běhají (a to v provedení mužském i ženském) celá hejna? No ať tak nebo tak, má chlapec i jeho mladá paní zaděláno na pěkná traumata, zejména když se mladá paní bude řídit feministickými poučkami své tchýně, která jí bude štvát proti vlastnímu synovi... no to je teda výživné téma, vážení... ;-D 

0 0
možnosti

jeanetka

2. 3. 2011 16:17
děsně těžká hádanka

Který tvor lehce vymění svoji partnerku a své dvě děti za jinou partnerku a cizí dvě děti? ;-D

pro škarohlídy: autorce jsem klikla karmičku, páč si sice možná trošku vymýšlela, ale znám podobné případy, byť ne až tak do nebe volající, a napsala to čtivě :-) Jana Šimonová

0 0
možnosti

lesicatko

2. 3. 2011 16:24
Re: děsně těžká hádanka

Tak na fejton to ujde, mate pravdu...

0 0
možnosti

mamina2

2. 3. 2011 15:43
To je teda blábol

Příběh kamarádky Heleny je jistě smutný, ale proč kvůli tomu odsuzovat všechny muže? A tvrdit, že jsou všechny ženy vzorné matky, to už je úplná blbost.

0 0
možnosti

alex hart

2. 3. 2011 16:12
Re: To je teda blábol

Příběh kamarádky Heleny je docela normální promyšlený útok na city, aby dámy snadno přijaly argumentaci o tom, že:

1) všechny ženy jsou vzorné matky

2) všichni muži jsou nezodpovědní budižkničemové

.

A právě proto takové články paní Ulmannové postrádají serióznost, kterou si jinak každý zodpovědný blogger musí hlídat. Takže to s tou zodpovědností paní autorky (alespoň co se týče blogování) v pořádku není.  A pokud se staví do pozice zodpovědné matky (což v blogu výslovně uvádí), tak by bylo fér, kdyby nám pěkně napsala, až se bude ten její synáček rozvádět a hezky naplnou hubu přiznala, jekého dalšího nezodpovědného chlapa ona sama vychovala. Její muž to jistě nebyl, protože je podle autorky apriori nezodpovědný, a děti vychovává výhradně sama (samozřejmě naprosto zodpovědně, jak jinak). 

0 0
možnosti

alex hart

2. 3. 2011 15:30
Jak vono vlastně je? -1-

No ani se nedivím, že takovuhle "paní", jako je autorka doma žádnej chlap doma mít nechce a když už se tak šíleně zmýlil, že ji pojal za manželku, tak když mu to konečně dojde, tak utíká jako vyplašený zajíc pryč. To ale není ztráta zodpovědnosti, milá dámo. To je jen pud sebezáchovy.  ;-D

.

Jinak se mi strašně líbí, jak autorka snáší kdejakou informaci (ať je statisticky relevantní či nikolv), a vše rovnáte do pěkně do řady, aby dokázala, jak jsou muži nepoužitelní a nezodpovědní. Já mám spíše dojem, že zcela nepoužitelné budou (a některé jsou bohužel už dnes) ženy, které se zhlédnou v jejích rádoby naprosto neomylných feministických výlevech. Dnešní ženy mají tolik práv, že už ani nevědí, jak jich rozumně a ku prospěchu vlastních dětí použít.

.

A když už autorka tvrdí takovou nehoráznost, že jsou všechny dnešní ženy vzornými a zodpovědnými matkami, tak by taky měla připustit, ...

0 0
možnosti

alex hart

2. 3. 2011 15:32
Re: Jak vono vlastně je? -2-

...že ty její "vzorné" matky dokážou namnoze vychovat akorát tak zcela nezodpovědné spratky (a to prosím obou pohlaví). A že jsou při té "výchově" tak strašně neomylné, že jim dotoho nesmí nikdo kecat a po těch dětičkách něco rozumného požadovat. Zejména ne tu kýženou zodpovědnost.

.

Ostatně tragická úroveň našeho totálně zfeminizovaného školství je už tak profláknutá, že už se to dál nedá okecávat. Tak se probuďte, autorko, a než začnete blbě kritizovat hlava nehlava, zameťte si nejdříve před vlastním prahem a podívejte se jak nezodpovědného syna jste vychovala právě vy. Jinak jsou to všechno jen plané kecy nějaké zpruzelé feministky, o kterou si žádnej normální chlap nechce opřít ani kolo. Jen útočné feministické plky bez jakékohokoliv sebenšího pokusu  o seberteflexi.

.

Já osobně proti rovnoprávnosti nic nemám. Ale to jde jedině přes vzájemný respekt, což je pro autorku tohoto blogu věc asi nedosažitelná, alepoň podle rétoriky jejích blogů soudě. 

0 0
možnosti

lesicatko

2. 3. 2011 14:37
super

A kto Vám zrušil 8 marec ako MDŽ ?

Veď žien je v populácii nadpolovičná väčšina  av demokracii sa presadzuje vôĺa väčšiny, nie ?

No a ešte by som rad videl link na tých 38 % ktoré sa rozvádzajú kvoli domacemu násiliu.

0 0
možnosti

mamina2

2. 3. 2011 15:36
Re: super

Ale vždyť MDŽ navíc ani zrušené není. Jen se tak okázale kolektivně neslaví.

0 0
možnosti

xena123

2. 3. 2011 14:25
podle mne je přirozené

že se někteří lidé o postižené potomky starat nechtějí. V přírodě to tak také chodí. Za to nelze nikoho odsuzovat. A dvojnásob nelze odsuzovat otce za situace, kdy žena mohla jít s takto postiženým plodem na potrat a rozhodla si ho nechat, přesto, že otec nesouhlasil.

0 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Spisovatelka, publicistka, editorka časopisu, textařka folk-rockové kapely. Co je tématem, které považuji za klíčové? Zajímají Vás názory na vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi lidmi, zeměmi, kontinenty? Vidíte spoustu nepořádků, chyb, nespravedlnosti? Štvou vás politici, bankéři, podvodníci, parazitující na vaší práci a životní úrovni?Připadá vám obskurní, nespravedlivé, že i při všeobecné celoživotní zaměstnanosti a ekonomické aktivitě, péči o potomstvo a udržení druhu, vám vyhrožují, že už se vás odchod do penze skoro netýká, protože umřete sešlostí věkem v práci jako otrok? Jste normální slušní muži a ženy, a taky vás obchází hrůza při představě, že se můžete rázem stát rukojmím těch, kteří vás pod pohrůžkou trestu za dezerci pošlou do absurdních a nic neřešících válek? Pak to pojďme společně změnit! Mluvme o tom, tlačme na establishmenty, nedovolte jim námi manipulovat.

Seznam rubrik