Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zdena

11. 2. 2008 19:40
Špidla nedal

Špidla ani neodpověděl Ulmannové na její žádost o finanční dotaci z Evropské Unie, proto se do něho tak naváží.

0 0
možnosti

Langoš

11. 2. 2008 14:54
Takže podle Vás

dámo či soudružko (abych neurazil), z celé té šaškárny vychází jako lilium Timur Paroubek a jeho parta. Všichni ostatní jsou šmejdi úplatní, kteří se umí dobře pohybovat na louce, kde kvete korupce. Jen bych Vás chtěl upozornit, že handly a korupce tady byly i dříve. Vždyť, jezdil-li nějaký komunistický papaláš střílet zvěř z helikoptéry, určitě to nebylo jen tak a vždy za to, něco, káplo. Tady jde o to, že mafiánaské způsoby, sprostota, lež, tvrdá stranická disciplina a nevraživost nejvyššího řádu přišly do vysoké politiky až s příchodem přítele kolotočářů, soudruha  Paroubka! Výborně mu v tom sekundují mladí adolescenti z jeho strany, a na druhé straně pak pan Topolánek.8-o

0 0
možnosti

Bronislav Šimoník

11. 2. 2008 14:44
Tak už vím o kom ten Ivan mluvil

Ona už bučí....;-D;-D

0 0
možnosti

Kamil

11. 2. 2008 14:52
Re: Tak už vím o kom ten Ivan mluvil

R^

0 0
možnosti

Petr H.

11. 2. 2008 14:15
Jste vlastně velmi namyšlená a silně nekorektní

Stylisticky to není špatné - ovšem propagandistické je to stoprocentně.

Vaše fanouškovské vymezení je dlouhodobě čitelné.

Vše by to bylo i udržitelné - pokud si ovšem dokážete alespoň občas udělat legraci sama ze sebe. To, žel, prozatím nepozoruji.

0 0
možnosti

Majl\kl

11. 2. 2008 20:31
Re: Jste vlastně velmi namyšlená a silně nekorektní

A neni ona nepochopenej fake?

0 0
možnosti

Kamil

11. 2. 2008 14:02
Proč radši nenapíšete

o sviňárnách ČSSD a o tom, že Klaus nebyl zvolen jen kvůli (i fyzickému) nátlaku na některé volitele? To se vám asi nehodí do krámu, že? Zřejmě podle feministek je násilí správné, pokud je používáno k dobré věci...

0 0
možnosti

dudus

11. 2. 2008 14:09
Re: Proč radši nenapíšete

Kamile,

vy sám jste byl přítomen nejakým sviňárnám ČSSD případně fyzickému nátlaku na některé volitele. Prosím, buďte konkretní. Nepapouškujte poze slova některých představitelů ODS.

0 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Spisovatelka, publicistka, editorka časopisu, textařka folk-rockové kapely. Co je tématem, které považuji za klíčové? Zajímají Vás názory na vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi lidmi, zeměmi, kontinenty? Vidíte spoustu nepořádků, chyb, nespravedlnosti? Štvou vás politici, bankéři, podvodníci, parazitující na vaší práci a životní úrovni?Připadá vám obskurní, nespravedlivé, že i při všeobecné celoživotní zaměstnanosti a ekonomické aktivitě, péči o potomstvo a udržení druhu, vám vyhrožují, že už se vás odchod do penze skoro netýká, protože umřete sešlostí věkem v práci jako otrok? Jste normální slušní muži a ženy, a taky vás obchází hrůza při představě, že se můžete rázem stát rukojmím těch, kteří vás pod pohrůžkou trestu za dezerci pošlou do absurdních a nic neřešících válek? Pak to pojďme společně změnit! Mluvme o tom, tlačme na establishmenty, nedovolte jim námi manipulovat.

Seznam rubrik