Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
W

Orgasmus

14. 2. 2008 20:41
Pani autorko, jste mimo

Bezte hupnout na muze, doprejte si orgasmus, zapomente na tyto blogy, bude to tak lepsi.

0 0
možnosti

Majkl

14. 2. 2008 20:33
A propos...

... (dneska trochu vulgarne:) prihodil se Vam uz nekdy orgasmus?

0 0
možnosti

Azazelo

14. 2. 2008 17:57
bez nadpisu

Co?

0 0
možnosti
JS

ikaika

14. 2. 2008 17:57
Ahoj zlato

už jsem doma. Dneska tě nebudu napadat, jen mi odpověz na otázku.

Jakým způsobem, až zavládne ten Váš vysněný matriarchát, budete zajišťovat sexuální uspokojení "samců nutných k zajištění ekonomické úrovně ženy"(toto je terminus technikus, ne urážka-čti přípustnýsamec a synové). Měl jsem za to že počítáte s nějakou kastou vězeňkyně ap. - nebude to náhodou taky prostituce, nebo to bude součástí trestu?

0 0
možnosti

pefben

14. 2. 2008 15:55
Zdá se...

Přílišnou hloubkou myšlenek neoplýváte... Nechcete se dát na politiku!? To je pro tuto činnost dobrá kvalifikace!

0 0
možnosti
PŠ(A

petr štursa (velmi arogantní)

14. 2. 2008 15:57
Re: Zdá se...

Je to predsedkyne strany rovnost sanci, ktera ma za ukol omezovat pomoci kvot pocet muzu v politice.:-)

0 0
možnosti
M

multikulturista

14. 2. 2008 15:51
Zdenicko, mate ve svém mysleni

totalni misung (jinak receno segedinsky gulas). Oslavte dnes sv. Valentyna, venujte se uzitecnym cinnostem a prestante psat nesmysly doblogu iDnes.

Diky !

0 0
možnosti
PŠ(A

petr štursa (velmi arogantní)

14. 2. 2008 15:18
Rekl bych

ze vetsiny prostitutek neprovozuje svou cinnost z toho duvodu, ze by byly v zoufale socialni situaci, ale protoze je to pro ne prijemnejsi predstava, nez delat prodavacku, nebo jinou podobnou praci. Nektere zeny ale nezvladaji ani politickou, ani obycejnou prostituci... Pusobi pri tom smesne.

Moc chude ty holky nejsou, mam tu cest bydlet kousek od vykriceneho domu a dost casto vidam, jak prijede mlada kocka v aute za vic, nez pul druheho milionu a napochoduje dovnitr.

Pokud vim, tak Melcak a Pohanka byli zvoleni jako Melcak a Pohanka, ne Paroubkuv patolizal A a Paroubkuv patolizal B, navic mnoho volicu CSSD si preje na hrade Klause, takze sproste zrady se dopousti UV CSSD.

Kdyz Kott a Rath utekli z ODS do CSSD, tak byli statotvorni, protoze levice je dobra, ale kdyz dva socani podporili ODS, tak jsou zradci?

Spravne, nemaji koule, poslete jim je postou...

0 0
možnosti

buxus

14. 2. 2008 15:36
Re: Rekl bych

Dobrý den, pane Šturso, rád o Vás zase slyším. A - ano a máte pravdu - u nás v domě bydlí jedna slečna, která se se svým způsobem obživy moc netají. Ne, že by dělala nějaké problémy, ale prostě si ji někdo vždy vyzvedne s kufrem a odveze na týden k moři. Doplňováním zboží do regálů by si asi na volvo nevydělala.

Ale já jí to přeji, je to její rozhodnutí a její život. Jen dost nerad slyším řeči o chudobě,  vykořisťování žen a bílém otroctví.

0 0
možnosti
WD

wildge

14. 2. 2008 15:13
To je zvast...

Dalsi pseudoanalogie povysena na myslenku.

0 0
možnosti

buxus

14. 2. 2008 15:15
Re: To je zvast...

Jen jsem sem nakoukl, ale tohle nemá cenu ani komentovat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Spisovatelka, publicistka, editorka časopisu, textařka folk-rockové kapely. Co je tématem, které považuji za klíčové? Zajímají Vás názory na vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi lidmi, zeměmi, kontinenty? Vidíte spoustu nepořádků, chyb, nespravedlnosti? Štvou vás politici, bankéři, podvodníci, parazitující na vaší práci a životní úrovni?Připadá vám obskurní, nespravedlivé, že i při všeobecné celoživotní zaměstnanosti a ekonomické aktivitě, péči o potomstvo a udržení druhu, vám vyhrožují, že už se vás odchod do penze skoro netýká, protože umřete sešlostí věkem v práci jako otrok? Jste normální slušní muži a ženy, a taky vás obchází hrůza při představě, že se můžete rázem stát rukojmím těch, kteří vás pod pohrůžkou trestu za dezerci pošlou do absurdních a nic neřešících válek? Pak to pojďme společně změnit! Mluvme o tom, tlačme na establishmenty, nedovolte jim námi manipulovat.

Seznam rubrik