Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Messalina

20. 2. 2008 10:46
Souhlas

Tentokrát mi nezbývá než s paní autorkou souhlasit.

0 0
možnosti

Andy

15. 2. 2008 9:57
souhlasím s autorkou!

Nechápu ty všechny , co se tu do vás naváží. Nenechte se odradit, ode mě máte karmu!R^

0 0
možnosti
JS

ikaika

15. 2. 2008 15:07
Re: souhlasím s autorkou!

to ji nesmí ani napadnout!!!!R^

0 0
možnosti

nastydlik

15. 2. 2008 0:28
užsemzasemusel

Už si mne zase nevšímejte. Cestou z diskuze na diskuzi mne zase chytla potřeba a tenhle blog byl nejbližším patníčkem. No ale už jsem zase prázdnej, takže pádím dál. Dík Zuzko.

0 0
možnosti

nastydlik

15. 2. 2008 0:32
Re: užsemzasemusel

Sorry, ne Zuzko, ale Zdenko. Sakryš, když to tady vidím, tak už se mi zase chce, nemá někdo papír ...

0 0
možnosti
LH

ant.

14. 2. 2008 22:45
....paní či slečno - už jste nudná....

...nechejte psaní a realizujte se raději jako  předsedkyně ženské formace "Strana rovnost šancí"....jen se divím, že jste o Katce nenapsala, že je chlap - nejste nemocná?...;-D

0 0
možnosti
JS

ikaika

15. 2. 2008 1:01
Re: ....paní či slečno - už jste nudná....

museli ji by změřit testosteron a kdyby náhodou- tak by se nedala bez medajlí použít k feministické propagandě

0 0
možnosti
JS

ikaika

14. 2. 2008 17:45
Ahoj zlato

už jsem doma! Tohle se ti Vážně povedlo, dokonce jsi ani nepoužila slovo TESTOSTERON, nejsi nemocná? Nebolí tě něco?Valentýnky nebyly?;-(;-(;-(

0 0
možnosti
AK

ak1975

14. 2. 2008 16:06
a někdo článek

Nehodlám se hádat, ale tuhle myšlenku jsem uvedl již včera ve 21:43 pod názvem : Poručíme větru dešti .... a ... sněhu.   Nicméně,,, jen houšť a nebát se bojkoovat přiblblé věci. ....

0 0
možnosti

li

14. 2. 2008 15:37
Dnešní vrcholový sport už má se sportem pramálo společného

O prachy v něm jde až na prvním místě. Ovšem pouze o prachy do vlastní kapsy - účinkujících - to slovo používám úmyslně, protože vrcholový sport je určitým druhem tyátru, a všech dalších, co se na tom tyátru přiživují, včetně pořadatelů, kteří bez zaváhání nesmyslně plýtvají penězi, které vydělali jiní.

Bezohlednost k přírodě, to je věc, velmi příznačná pro dnešní lyžařský byznys. Stovky hektarů vykácených lesů kvůli vlekům a sjezdovkám, plýtvání elektrickou energií a vodou kvůli umělém zasněžování, teď už i hektolitry zbytečně propálené nafty a kvanta CO2 vypouštěného do ovzduší při nesmyslném převážení sněhu. To už není sport, to je tvrdý byznys.

Kde jsou zalezlí "zelení", že k tomu mlčí?

0 0
možnosti

Honza

14. 2. 2008 15:14
Kradez snehu...:-D

Je to asi to same, jako kdybyste si po desti nabrala z kaluze kbelik vody na splachnuti zachoda. Prislo by vam to jako kradez? Se vstupem tezke techniky do chranene oblasti take nesouhlasim, ale ta myslenka o kradezi je vazne zcestna...

0 0
možnosti

Glock /G-lock/

14. 2. 2008 17:44
Re: Kradez snehu...:-D

nejde o sníh, je o ty ... no ty ... ŽIVOČICHY a KVĚTINKY. ;-D;-D

0 0
možnosti

Bison

14. 2. 2008 15:12
Zelení

Jen mě překvapuje lhostejnost našich vládních zelených, kteří chtějí zavádět ekologické daně z komínů, ale převážení sněhu auty a sněhová děla jim nevadí. Kde jsou aby svými těly bránili znásilňování přírody? Nebo nejsou na obzoru žádné volby?  Nebo na sněžná děla je použita čistá energie a bagry s náklaďáky jsou na hybridní pohon?

0 0
možnosti

ťululum

14. 2. 2008 14:27
Co v současné době předvádí

paní Neumannová je do nebe volající. Bezohledné rušení klidu mezi vánočními svátky na Pražském hradě,  kde před 1.nádvořím řvaly Tatry, bagry, nakladače a vyděšení turisté jen nečinně přihlíželi co že se to děje. A nyní v režii té samé dámy bezohledné ničení cizího majetku a přírody jenom pro to že si chce někdo zalyžovat a tím zviditelnit paní Neumannovou. Nevím a nechápu kdo to vše platí a kdo paltí paní neumannovou. to, že někdy vyhrála medaili neznamená, že před ní padnem na zadek. Vvždyť to byla její práce.

0 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Spisovatelka, publicistka, editorka časopisu, textařka folk-rockové kapely. Co je tématem, které považuji za klíčové? Zajímají Vás názory na vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi lidmi, zeměmi, kontinenty? Vidíte spoustu nepořádků, chyb, nespravedlnosti? Štvou vás politici, bankéři, podvodníci, parazitující na vaší práci a životní úrovni?Připadá vám obskurní, nespravedlivé, že i při všeobecné celoživotní zaměstnanosti a ekonomické aktivitě, péči o potomstvo a udržení druhu, vám vyhrožují, že už se vás odchod do penze skoro netýká, protože umřete sešlostí věkem v práci jako otrok? Jste normální slušní muži a ženy, a taky vás obchází hrůza při představě, že se můžete rázem stát rukojmím těch, kteří vás pod pohrůžkou trestu za dezerci pošlou do absurdních a nic neřešících válek? Pak to pojďme společně změnit! Mluvme o tom, tlačme na establishmenty, nedovolte jim námi manipulovat.

Seznam rubrik