Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

fenix

24. 1. 2008 14:31
vyspělé 20. století

Po dobu celé historie lidstva se vedou války a to, že poslední "barbarské" století mělo těch obětí nejvíce, znamená jen to, že byly použito nové prostředky boje a i těch lidí se po světě potloukalo víc. Lidstvo myslím není více či méně barbarské. Pokud by v době, kupříkladu křižáckých výprav, byla možnost atom použít, věřím tomu, že ta možnost by byla beze zbytku využita.

Že hory mrtvých bojovníků jsou tvořeny  zejména muži, to bude asi tím, že mezi odvedenci byli hlavně muži, tudíž kde nic není ani smrt nebere.

To že muži nekojí a nerodí, s tím musím beze zbytku souhlasit, ale netuším jak tento problém řešit.

A co se týče estrogenu ve vládě. Jsem pro, ale ve zlepšení politické kultury nevěřím, protože není to tak dávno co jsme měli možnost sledovat práci paní Kuchtové. A myslím, že jejími oponenty byly také hlavně ženy. Rozhodně jejich boj neprobíhal v rukavičkách.

0 0
možnosti
MF

Fraze

24. 1. 2008 13:51
anti-femi

A co kdyby si se ve vládě nerozlišoval estrogen a testosteron, ale hlavně aby tam byl zdravej rozum. Paní autorko napadlo Vás někdy lidi tolik neškatulkovat, ale brát každého jedince jinak? Souhlasím s hlavní myšlenkou vašeho článku, ale i to by se dalo napsat úplně jinak....

0 0
možnosti

Desperado

24. 1. 2008 13:57
Re: anti-femi

Já myslel také že je důležitý zdravý rozum, schopnosti a ne pohlaví. Ale tam kde v zaslepenosti chybí ten zdravý rozum, nastupují kvóty, příkazy, jednostraná opatření a pozitivní diskriminace. Nedejbože když někdo bez zdravého rozumu potom rozhoduje o osudech statisíců lidí... :-/

0 0
možnosti

Desperado

24. 1. 2008 13:41
Musím napsat

že tato osoba co naspala tento jednostranný blog včetně ostatních jejich výplodů dělající z mužů jen maskulinní agresory a ženy ubohoučká, utsikovaná, podceňovaná stvoření musí mít  zřejmý psychický problém s muži. Nevím jestli životní trauma z nějakého muže, nebo brainwashing v rodině, kde byla vychovávána, že muž je nepřítel, muž je ten zlý a ženy ty hodné. Ale je pravda že psychoteraie v podobě feministické grafomanie může občas ulevit od problémů. Také mě osoby ženského pohlaví nic nedaly a mohl bych napsat řádky textu o tom co jsou zase ženy za mrchy, ale nikdy jsem necítil tolik zášti než jakou tady exhibuje autorka ve svých blozích. Jinak je smutné že ženy potřebují kvóty aby se dostaly do významných vedoucích pozic. Já myslel že jsou natolik schopné že přesvědčí svými činy že patří nahoru. Nedejbože aby podobné kravky jako autorka se dostala do vedoucí pozice, protože kromě nepřátelských výpadů na muže a nesmyslných blábolů v blogu asi na nic jiného nemá...

0 0
možnosti

Desperado

24. 1. 2008 13:50
Re: Musím napsat

A přes to všechno jaké já mám špatné zkušenosti s osobami ženského pohlaví vždycky jsem si představoval že by muž a žena se měli doplňovat a si konkurovat nebo dokonce nedejbože válčit. Je to smutné že se najdou ženy které vidí v mužích jen nepřátele, zase je pak dobře když muži dokážou ženy s podobným myšlením rozpoznat a vyhnout se jim na sto honů. Šťastný ten kdo si najde skutečnou partnerku a ne osobu která vidí v mužovi konkurenci, nebo dokonce nepřítele.

0 0
možnosti

outsider

24. 1. 2008 13:38
zájem

Paní Zdenko, začínáte mne zajímat. Tak hloupé názory jsem už dlouho nečetl :-P

0 0
možnosti

Desperado

24. 1. 2008 13:45
Re: zájem

Nestačím ani zírat co to žije mezi námi. Mám celkem nouzi o ženy, ale radši žít sám než narazit na podobné slípky. Nikdy jsem neměl nutkání nazývat nějakou ženu slepicí ale tato si tento titul u mě těžce vybojovala. Nevím co na to její rodina, známí když musí žít v blízkosti podobné osoby. Hlavně by mě zajímalo co na to muži v její blízkosti. To je neuvěřitelný tyto názory. Rv

0 0
možnosti
MT

tuccy

24. 1. 2008 12:55
Opět ukázka historického přehledu...

...jak stehno, srovnání Hirošimy s vyhlazovacími tábory...

Mimochodem že autorka tak hezky opomíjí třeba Ilse Kochovou, Lenni Reifstahlovou nebo Hannu Reitschovou? :-P

0 0
možnosti
MT

tuccy

24. 1. 2008 13:04
Re: Opět ukázka historického přehledu...

A to už nemluvím o tom že díky deviaci liberálního konzumismu teď může autorka vystavovat své názory na netu místo vyrývání do stromové kůry ;-)

0 0
možnosti

Santa

24. 1. 2008 12:18
Titulek z dnešních novin - jsou krvelační jen muži?

Matka opila kojence a utopila ho.

0 0
možnosti

crimson

24. 1. 2008 12:10
no nevim no...

"muži to, co se narodí maří, zabíjí a masakrují"

možná jsem někdy zabil rybu nebo občas plácnu mouchu, ale tohle... 8-o

0 0
možnosti

občan

24. 1. 2008 12:03
potrefení kačeři

Vážená paní, až na jedinou (2x udělanou) ženu Vám zatím  odpověděli (dle svého naturelu)  jenom testosteroňáci.  Nechci k nim patřit, tak doporučuji  sekci  Publicist. http://www.sospraha.eu  atd.  S úctou a  hezký den.

0 0
možnosti

Karel

24. 1. 2008 11:58
Odporní muži a chudinky dobrotivé ženy

Muži jsou takoví, jaké muže si v genetické válce ženy zvolily. Muž, který se neuměl prosadit v boji o ženy, neměl děti. Muž jistě o ženu usiluje, ale poslední slovo volby z nápadníků má vždy žena. Prefence většiny žen budou patřit  jedinci s typicky maskulinními kvalitami -  fyzicky a  psychicky silný, vysoký, sebevědomý, dominantní. Slabí muži mají smůlu. No, a když se sejde dostatek testosteronem nabitých silných mužů, a omezené zdroje,  je z toho konflikt. Ale na počátku byla žena, která je svými volbami stvořila.

0 0
možnosti

Desperado

24. 1. 2008 13:31
Re: Odporní muži a chudinky dobrotivé ženy

R^

0 0
možnosti

Glock

24. 1. 2008 11:49
Milá dámo

1/ dospěla jste v dějepisu jen do roku 1914?

2/ Roberta Merle (Muži pod ochranou) si do úst neberte, to, co tvrdíte, tam nenapsal. Vaše myšlenková konstrukce jde proti duchu té knihy.

3/ Bude dalším Vaším krokem honba na liberální ekonomy?

4/ A. Einsteina si opět do úst neberte. Ono to bylo ve skutečnosti jinak: Třetí válka bude tou poslední. Nic o "nemožnosti".

Jste pomýlená, netolerantní a v rozhledu omezená osoba ženského pohlaví. Zdraví Glock, příslušník mužského pohlaví, t.č. otec rodiny, nevoják.

0 0
možnosti

Glock

24. 1. 2008 11:53
Re: Milá dámo

A dofám že v duchu toho článku nehccete tvrdit, ze D. Fosseyovou zabili, protože byla žena a oni lovci/muži !

0 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Spisovatelka, publicistka, editorka časopisu, textařka folk-rockové kapely. Co je tématem, které považuji za klíčové? Zajímají Vás názory na vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi lidmi, zeměmi, kontinenty? Vidíte spoustu nepořádků, chyb, nespravedlnosti? Štvou vás politici, bankéři, podvodníci, parazitující na vaší práci a životní úrovni?Připadá vám obskurní, nespravedlivé, že i při všeobecné celoživotní zaměstnanosti a ekonomické aktivitě, péči o potomstvo a udržení druhu, vám vyhrožují, že už se vás odchod do penze skoro netýká, protože umřete sešlostí věkem v práci jako otrok? Jste normální slušní muži a ženy, a taky vás obchází hrůza při představě, že se můžete rázem stát rukojmím těch, kteří vás pod pohrůžkou trestu za dezerci pošlou do absurdních a nic neřešících válek? Pak to pojďme společně změnit! Mluvme o tom, tlačme na establishmenty, nedovolte jim námi manipulovat.

Seznam rubrik