Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Kardinál Joe Vlk

29. 5. 2008 20:30
Paní Ulmanová,

Přiznám se, že jsem neměl váš článek vůbec číst, protože můj doktor by rozhodně neměl radost´a já taky ne. Jste vůbec normální? Srovnávat Husa s Bednářem? Takovým lidem jako jste vy by se mělo zakázat veřejné vkládání příspěvků na internet. Lituju vaše příbuzenstvo, zejména pak maminku a tatínka, že vás přivedli na svět. Manžela litovat nebudu, protože toho jistě nemáte. Prosím, neztrácejte tady čas, jděte co nejrychleji do nebe, tam vás zcela jistě uvítají s otevřenou náručí.

S pozdravem

0 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

29. 5. 2008 14:55
v te to zemi neni cloveka ...

vazena madam, dovoluji si vas upozornit na faktickou chybu ve vasem clanku ... a to ve vete " … a v této zemi není živáčka, který by pochyboval a nemyslel si, že podepsání dohody tehdy i dnes o umístění militaristického radaru u nás, se děje jen proto, aby nenažraní čuníci v naší kolaboratnské vládě nepřišli o svá tučná korýtka - a to opět proti vůli zdrcující většiny národa …“.

s uvedenym zasadne nemohu souhlasit, nebot nic takoveho si nemyslim, radar nepovazuji za militaristicky, ale za obranny mechanismus, neco jako zamek na dverich, a jelikoz ziji v teto zemi a podle dostupnych informaci jsem zivacek, musim vas clanek oznacit za nehoraznou snusku lzi ...

0 0
možnosti
P

pet55

29. 5. 2008 13:50
no to snad né

Paní, to snad ani nemyslíte vážně. Váš slovník, to je tedy síla (bestialita státní moci,, prebendy za tupou kolaboraci, americký agresor, militaristický radar, ap.) musí zcela jistě imponovat a inspirovat J.P. a připomíná mi dobu před 20 lety. Ale to jste možná byla v KSČ nebo SSM, plnila úkoly x-té pětiletky a držela h..u a krok. Dnes můžete své názory svobodně vyjadřovat, ale nedělejte to tímto způsobem. Je to pouze snaha o zviditelnění Vás, Vaší pidistrany a femenistického spolku.

P.S. Ty dvě "čisté mladé duše" jsou podle mě hlupáci, kteří na to přjdou sami. Na závěr jen - nejsem bůhví jaký amerikanofil.

Rv

0 0
možnosti
D

duhastrecht

29. 5. 2008 13:55
Re: no to snad né

Jo, jako starší ty "americké agresory" a "miltaristy" pamatuji také - podle výraziva se tak nádherně odkopával pravověrný bolševik:)))

Plány radaristů nechť zhatí naši vepři boubelatí!!!;-D;-D;-D

0 0
možnosti
T

Tausret

29. 5. 2008 13:41
Obávám se, že takhle to vypadá,

když má člověk zatmění mozku.... paní autorko, srovnávat ty dva chudáky s Janem Husem, to je tedy obrovské faux-pas....Rv

0 0
možnosti
A

Anup1

29. 5. 2008 13:33
Velká KARMA!!!

Paní Ulmannová,doufám,že si nic neděláte z reakcí těchto pohůnků,této odporné vlády,která jim vyhovuje,vždyť sami jsou charakterově stejní !

Tak,jak jste článek  napsala,tak cítí  hodně lidí, i přesto,že  média se chovají tak,jak jste je  správně  vystihla.

A to i přesto,že ti obyčejní nemají  internet,nemají na něj,aby  mohli dostat plné  informace z jiných zdrojů, třeba na Britských Listech,či stránkách Ne základnám,atd...

0 0
možnosti
JN

tojsouveci

29. 5. 2008 13:43
Re: Velká KARMA!!!

To, že má někdo jiný názor než vy, neznamená, že je to něčí "pohůnek". 8-o

0 0
možnosti
O

ozdoba

29. 5. 2008 13:26
jestli tohle jsou ideály drtivé většiny

lidí, pak potěš Pánbůh..??!! Autorka by mohla psát scénáře k televizním seriálům. Ty jsou stejně tak stupidní, jako tento článek.

Nedávnou byl rozhovor s tím Tamášem na jednom serveru a většina dotazů byla v duchu : ...žádáme vás, vydržte až do konce, do úplného konce.....!!! R^;-DR^

0 0
možnosti

inedible

29. 5. 2008 12:23
Tak to je hardcore!

oani Ulmanova!!! Jak muzete srovnavat Tamase a Palacha!!! To je neco NESKUTECNEHO!!! Neco tak odporne hloupeho, citove vydirajiciho jsem uz DLOUHO necetl!!! Stydte se :-©:-©RvRv;-€;-€(Y)

0 0
možnosti
MK

wopi

29. 5. 2008 12:14
toloik naivity

bych nečekal ani od Z.U. Rv

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

29. 5. 2008 12:02
Pročpak milá autorko

... rovnou nenapíšete, že Vaše politická organizace je jednou ze seznamu organizací uvedených na nezakladnam.cz?

Taková malá agitka, že? Jiřímu Paroubkovi by za toto bez milosti článek smázli, protože je osoba veřejná. Jenže to Vy jste také - jako předsedkyně neparlamentní politické strany.

0 0
možnosti
RP

Rudolf Polanecký

29. 5. 2008 11:47
Krásně ironicky napsaný článek

Anebo to nemá být ironie??? 8-o

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

29. 5. 2008 11:57
Re: Krásně ironicky napsaný článek

když si přečtete minulé blogy autorky, tak pochopíte, že pí Ulmannová nemá pro ironii nadání. ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Spisovatelka, publicistka, editorka časopisu, textařka folk-rockové kapely. Co je tématem, které považuji za klíčové? Zajímají Vás názory na vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi lidmi, zeměmi, kontinenty? Vidíte spoustu nepořádků, chyb, nespravedlnosti? Štvou vás politici, bankéři, podvodníci, parazitující na vaší práci a životní úrovni?Připadá vám obskurní, nespravedlivé, že i při všeobecné celoživotní zaměstnanosti a ekonomické aktivitě, péči o potomstvo a udržení druhu, vám vyhrožují, že už se vás odchod do penze skoro netýká, protože umřete sešlostí věkem v práci jako otrok? Jste normální slušní muži a ženy, a taky vás obchází hrůza při představě, že se můžete rázem stát rukojmím těch, kteří vás pod pohrůžkou trestu za dezerci pošlou do absurdních a nic neřešících válek? Pak to pojďme společně změnit! Mluvme o tom, tlačme na establishmenty, nedovolte jim námi manipulovat.

Seznam rubrik