Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

tridvaraz

19. 11. 2007 16:02
souhlasím

R^

0 0
možnosti
KD

divilek

19. 11. 2007 8:10
No, ale proč by měl nějaký stařík...

... uvažovat o tom, co bude evidentně po jeho smrti? Ale jinak s ohledem na nezadržitelně postupující projevy stáří je vhodné staré vrtošivé jedince nahradit jiným mladším modelem, kde ještě projevy stáří nezasahují mozek.

0 0
možnosti

Stará kára

16. 11. 2007 18:02
Čtvrtá možnost

Není správná žádná teorie, kterou nevymyslel genius (tím myslím nejen Cimrmana).

0 0
možnosti

Vladimír Javora

16. 11. 2007 17:14
Stařecké vrtochy, vážená?

A co takhle dlouhé vlasy - krátký rozum?

0 0
možnosti

Stará kára

16. 11. 2007 18:03
Re: Stařecké vrtochy, vážená?

Tím ovšem není vyvrácen realistický popis stařeckého vrtochu (tedy - on ten vrtoch funguje již od jeho školních let).

0 0
možnosti

Alfred

16. 11. 2007 17:10
Nějak jsem si,

Pavle, nevšiml, že V.K. svoje názory prezentuje jako státní. Pokud jde o strašení katastrofami, nic nového pod sluncem. Indikuje to, že se nejspíš máme až moc dobře. Zkázu světa i morálky pozorovali už v antickém Řecku. A k pí Ullmanové - nedávno jsem od Vás četl požadavek, že by vám / ženám / měl Špidla z Unie poslat peníze na ženskou firmu, že je tu všechno jen pro chlapy, hlavně sport stojí majlant. Za ten tedy lobuje hlavně poslankyně Šojdrová, Žena. Mám návrh. V této zemi žije přes 5 milionů žen, polovina z nich v produktivním věku.  Pokud si z nich získáte alespoň část, aby se vzdaly nové úžasné halenky a poslaly tisícovku na start vaší firmy, budete mít do začátku miliardu. I bez Špidly. Při Vašich schopnostech , unikátní schopnosti žen dělat několik věcí najednou, vcítění a týmovému duchu nemůžete neuspět. Bill Gates začínal v garáži. Vyřešíte i problém diskriminace, a nerovných příležitostí, jakož i ochranu prostředí. Ženy přece přírodu zásadně šetří. Fandím Vám.

0 0
možnosti

Ksíkos

16. 11. 2007 17:03
Myšlení bolí, papouškování vynáší, že?

" A tak je potřeba klamat a vymýšlet složitosti.To je přece tradiční, nejstarší a osvědčený nástroj manipulace. Ve složitostech se pak snadno ztratí ..." Vážně si myslíte, že složitosti hledá p. Václav Klaus? Vážně si myslíte, že se s lidmi snaží manipulovat p. Václav Klaus?

"že stačí vymyslet nějakou - byť plytkou - tezi či ideologii, a při troše marketingové obratnosti si z ní udělat dobrý byznys." Vážně si myslíte, že Oteplení/neoteplení je dobrý byznys právě jen pro p. Václava Klause?

"A že svým vnukům projíme budoucnost?" Svým vnukům vysázíme pšenici, řepku, kukuřici ne na jídlo, ale jako palivo do nádrží traktorů, které to budou všechno obdělávat. Pak naši vnuci nezaplatí ani ten rohlík, pokud tedy nedostanou Nobelovu cenu za lži.

"To by pochopilo i malé děcko." ne však paní Zdenka Ulmannová.

0 0
možnosti

Stará kára

16. 11. 2007 18:05
Re: Myšlení bolí, papouškování vynáší, že?

Vy vážně chcete tvrdit, že VK s lidmi skutečně, ale skutečně nemanipuluje?Jsem hodně starý, hodně blbostí už jsem četl, ale tohle....

0 0
možnosti

Tomáš Fiala

16. 11. 2007 16:54
Po ekolozích veta

To bude sranda jednou. Každá nevyužitá plocha bude pokryta fotovoltaickým článkem, větrníků tady bude víc než stromů v lese a hydroelektráren tolik, že labskou vodu do Hamburku budeme muset dovážet v cisternách po železnici. A až podobnou zhovadilost ekologovéceléhosvětaspojtese zajistí, zjistí, že celkové množství energie vyrobené z tzv. obnovitelných zdrojů se nevyrovná energii potřebné k výrobě a údržbě těch zařízení. Pak budeme škrábat prstíčkem po nějakých vrtošivých sebestředných ekonomech, kteří by nám z toho prů...švihu ukázali cestu.;-D

Jen doufám, že lidi mají dost rozumu.:-)

0 0
možnosti

Pavel

16. 11. 2007 16:38
Karma

Ač autorku většinou nemusím, tak tentokrát naprosto souhlasím. Nejhorší je, že vrcholný politik této země, prezentuje svoje osobní názory, jako oficiální politiku státu :-(

0 0
možnosti

Eva

16. 11. 2007 16:23
stařecké vrtochy

naprosto souhlasím,po nás veta a je to škoda vřele zdravím

0 0
možnosti

Tomáš Fiala

16. 11. 2007 16:00
Klaus versus ekologisti

Myslím, že jste úplně vedle. To, že něčemu člověk nerozumí tak jako V. Klaus není hanba. Ono se to taky léta studuje na vysokých školách. Ale taky to neznamená, že ten kdo něčemu rozumí je vrtošivý, sebestředný apod., protože tomu nerozumím já. To co prezident kritizuje a dost drsně (ani se nedivím) jsou právě ty všemožné hlouposti, které nás údajně mají spasit, a kterými nás ekologové krmí. Bohužel i já jsem jim sednul na lep. Jenže jsem poznal, že to nejenom jsou hovadiny (viz biolíh do benzínu a bionafta vůbec), ale že jejich uplatňování způsobuje mnohonásobně větší ekologické zátěže. Ale protože to hlásají lidi formátu Al Gora, hrozí naprosto reálné nebezpečí, že jít proti nim znamená jít proti ekologům, znamená jít proti přírodě, znamená být proti ochraně planety, znamená nové JUDr. Urválky.

No a protože je to ekonom, dokáže z pozice své vědecké odbornosti tyto "ekonápady" popřít z ekonomického pohledu. Ono totiž nejde z ekologie ekonomiku vypreparovat a fungovat bez ní.

0 0
možnosti