Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

honza

15. 2. 2008 11:13
Znám

víc takovych historek a nejen s panem Klausem. A z vlastní zkušenosti,nekolik let jsem se v jejich blízkosti pohyboval a viděl ,jak moc  a postavení mění charaktery.

0 0
možnosti

Bohata

15. 2. 2008 8:55
trapas

probha proc?

0 0
možnosti

JAN

15. 2. 2008 8:51
Trapná historka

Paní Ulmannová, co jste tím myslela? To, že nenávidíte pana Klause, neznamená, že nás musíte krmit svými kecy. Jak tady  píše Drakobijec : kupte flašku a pokecejte s Havlem a ať on zavzpomíná s Vámi na jeho fešácký kriminál.Chodíme s vnoučaty krmit na Bandu kačenky: nejste jedna z nich?

0 0
možnosti

Glock

15. 2. 2008 8:50
???

Prezident /i jiní prezidenti/ sebou peněženku nosit nemusí. Proč? Protože téměř nemá soukromý život (nebo si snad dojde v neděli ráno pro rohlíky k pekaři?). Váš příklad je pitomost.

Je vidět, že jste ignorant (ty informace jsou poměrně známé, stačí jen chtít si je najít). Rv

0 0
možnosti

Drakobijce

15. 2. 2008 8:45
Pane boze, tak neuveritelne trapnou historku

by si pani publicistka mohla nechat od cesty. Vazena pani, je atrne, ze vase nenavist k VK nejspis dosahla urovne ze vam zatemnuje i ty posledni zavity. Doporucuju, dejte si pauzu a nechte to byt. Svet nepredelate, sobe ublizite - z takovehohle pocitu, zvlast dlouhobobeho - jsou tiky, frustrace, neplodnost, sebevrazdy, atd. Mejte rozum, pustte to z hlavy.

Nebo jeste lepe, zajdete za Vaclavem Havlem, prineste mu flasku a trochu travy, a pokecejte jako to bylo bajecne pred 89, kdy jste se mohla citit jako posledni spravedliva.

0 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Spisovatelka, publicistka, editorka časopisu, textařka folk-rockové kapely. Co je tématem, které považuji za klíčové? Zajímají Vás názory na vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi lidmi, zeměmi, kontinenty? Vidíte spoustu nepořádků, chyb, nespravedlnosti? Štvou vás politici, bankéři, podvodníci, parazitující na vaší práci a životní úrovni?Připadá vám obskurní, nespravedlivé, že i při všeobecné celoživotní zaměstnanosti a ekonomické aktivitě, péči o potomstvo a udržení druhu, vám vyhrožují, že už se vás odchod do penze skoro netýká, protože umřete sešlostí věkem v práci jako otrok? Jste normální slušní muži a ženy, a taky vás obchází hrůza při představě, že se můžete rázem stát rukojmím těch, kteří vás pod pohrůžkou trestu za dezerci pošlou do absurdních a nic neřešících válek? Pak to pojďme společně změnit! Mluvme o tom, tlačme na establishmenty, nedovolte jim námi manipulovat.

Seznam rubrik