Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

KleineG

16. 11. 2007 9:26
ještěže jsou takové ženy mezi námi.

R^

0 0
možnosti
JK

JOSEF KAŠPÁREK

15. 11. 2007 16:02
ZÁVIST ???

JE TĚŽKÉ K TOMU CO DODAT. JEN SNAD.ŽE JE OSMNÁCT LET PO ,,REVOLUCI" A VYTAHOVÁNÍ ŠPÍNY SPÍŠ SVĚDČÍ O TOM,ŽE LIDÉ,KTEŘÍ SE NEDOKÁZALI PROSADIT VLASTNÍ TVORBOU( z pořadu pana Hutky v ČTmám více méně rozporuplné dojmy) JEN ZÁVIDÍ... ONO BY MOŽNÁ PANU HUTKOVI PROSPĚLO SE ZAJÍT PODÍVAT DNES NĚKAM K TÁBORÁKU A POSLOUCHAT. JE PRAVDOU,ŽE JEHO PÍSNIČKY SE TAM ZROVNA MOC NEUSLYŠÍ. ZATO NOHAVICOVY VE VĚTŠÍ ČI MENŠÍ MÍŘE ANO...

TAK CO PANE HUTKO . NENÍ TO VAŠE POČÍNÁNÍ SPÍŠ O ZÁVISTI ?

0 0
možnosti

Michal

15. 11. 2007 12:13
ještěže jsou takové ženy mezi námi.

aspoň si o to víc budeme vážit toho, co máme doma.

0 0
možnosti

KleineG

16. 11. 2007 9:27
Re: ještěže jsou takové ženy mezi námi.

R^ sem to patří, aby bylo jasno

0 0
možnosti

Bedrich

15. 11. 2007 11:58
A mám takový neklamný dojem,

že to není ani dva týdny, co zde v článku autorka pěla chválu na to, jak se rozvedla a jak si to teď užívá. Ještě to radila všem ostatním.

Takže ještě kecá. :-)

0 0
možnosti

Bedrich

15. 11. 2007 11:54
No, sama ste si to zhodnotila:

"Nnesourodé, slepičí, pubescentní, kvokání o všem a o ničem."

0 0
možnosti
VU

Gott Karel

15. 11. 2007 11:50
Kdyby byl Hutka ženou

tak by Nohavicu pomlouval za zády a tuhle písničku by napsal až po jeho smrti

0 0
možnosti

Hans

15. 11. 2007 11:43
Chudák paní

Tolik blábolu jsem opravdu už dlouho nečetl. Ta paní je opravdu velký chudák, když sebou nechá takhle cloumat. Na první pohled (či počet) se zdá, že pramen je v jejím pohlaví, ale myslím, že by byla stejná i kdyby byla mužem, jezevčíkem, šípkovým keřem nebo patníkem. Je to škoda, protože v tom hluku, který tropí, se přeslechne ten trefný postřeh, který nám asi chtěla sdělit, a s kterým asi bude většina soudných lidí souhlasit: "Kafrat totiž o míru, a přitom neustále bojovat (ať už jako rokeři, folkaři či politici), mi připadá jako paranoia hodná svěrací kazajky. "

A věčné rvačky samců? :) zažil někdy rvačky samic? Kam se pánové hrabou! Urputností, zákeřností, krutostí i věčností.

Pěkný den. V

0 0
možnosti
VU

Kamil

15. 11. 2007 11:25
dotaz autorce

Jak to myslíte, že ženy mají o dacet procent nižší příjmy?

Jak to myslíte, že je u nás 38% žen týraných?

Jak to myslíte, že ženy nemají nárok na dřívější odchod do penze?

Můžete nám mužům alespoň vysvětlit, co rozumíte pod takovými odbornými feministickými termíny, jako PROCENTO a DŘÍVĚJŠÍ?

0 0
možnosti

Leila

15. 11. 2007 11:22
Vážená

Celkem mě vaše články nechávají chladnou (inu každá z nás máme jiné životní zkušenosti), ale proti vaší větě "Jeden obraz je však univerzální; a to ten, že pokrytectví, závist a rvačky samců jsou nekonečné" se musím ohradit. Jsem na světě už nějaký pátek a tak snad mohu soudit, že je pokrytectví, závist a nekonečné spory jsou bohužel doménou nás žen. Vždycky jsem se raději kamarádila s kluky a později s chlapy, protože byli rovní, ochotní a jednali přímo. Na rozdíl od věčného klevětění, podrazů a za zády pomlouvání mých "kamarádek".

0 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Spisovatelka, publicistka, editorka časopisu, textařka folk-rockové kapely. Co je tématem, které považuji za klíčové? Zajímají Vás názory na vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi lidmi, zeměmi, kontinenty? Vidíte spoustu nepořádků, chyb, nespravedlnosti? Štvou vás politici, bankéři, podvodníci, parazitující na vaší práci a životní úrovni?Připadá vám obskurní, nespravedlivé, že i při všeobecné celoživotní zaměstnanosti a ekonomické aktivitě, péči o potomstvo a udržení druhu, vám vyhrožují, že už se vás odchod do penze skoro netýká, protože umřete sešlostí věkem v práci jako otrok? Jste normální slušní muži a ženy, a taky vás obchází hrůza při představě, že se můžete rázem stát rukojmím těch, kteří vás pod pohrůžkou trestu za dezerci pošlou do absurdních a nic neřešících válek? Pak to pojďme společně změnit! Mluvme o tom, tlačme na establishmenty, nedovolte jim námi manipulovat.

Seznam rubrik