Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

ikaika

7. 6. 2008 11:08
Ahoj zlati, jsem zpt

Ty čteš Rudolfa? Já si myslel že Polaneckého čte jenom Polanecký, pominu-li že si o něm myslím, že je nemocný, tak tvůj článek je mimořádně nepovedený. Věnuj se raději své straně uděláš tím pro světové ženstvo více.

0 0
možnosti
LH

ant.

7. 6. 2008 0:46
...nemilá paní kulmanová...

...vaše blábolení už není ani k pláči, ale snad vás potěší souhlasné reakce od stupídků farského, špáty a podobných "exotů" - no - vrána k huse sedá...:-©...a k p. Havlovi - mám dojem, že jeho "pravda a láska" se projevily jen tím srdíčkem, které z Hradu udělalo VD (veřejný dům), jinak už šíří jen blbou náladu...dobré na něm je, že ten, koho začne podporovat, brzy v politice končí - kdyby tak podpořil komunisty, tak mu budu vděčný....;-)

0 0
možnosti
P

P.Farsky

7. 6. 2008 10:11
Re: ...nemilá paní kulmanová...

I ty jsi běhal v listopadu 89 po Václavském náměstí a volal "Havel na Hrad , že ?

Kreten jsi byl už tehdy, nebo až dnes ? 

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

6. 6. 2008 23:35
Odéesácká rutina!

Prosím Vás, že se Vám chce patlat v marasmu noshleda lži a nenávisti. Prostě nic, než jen odéesácká rutina. Ještě jsem nepotkal odéesáckého výmaka, který by přišel expresidentu V. Havlovi na jméno! Vždyt' to je snad i jejich nepsaná povinost nepřijít Václavu Havlovi na jméno a obvin'ovat jéj i z katastrof rovně živelné pohromy v podání úspěšně překabátěné nositelky rot'ácko totalitních tradic- strany Ods;-(                 RvRvRv

              (Y)

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

6. 6. 2008 23:00
Paní Zdeno

Moje hluboká úcta. Jak jasné a přesto stále ne obecně přijaté. Jen poznámku. Manželka Olga, ani Václav Havel se vůči sobě nikdy nedopustili jekékoliv neetické nevěry. Kdo jejich vztah znal, ví. Nepokládám vůbec za etické se nimrat se veřejně v něčím soukromém životě a už vůbec ne odsuzovat. To dělá jen bulvár.

0 0
možnosti
LH

ant.

7. 6. 2008 0:57
...a opět blábolíte...

...doporučuji k přečtení knihu Johna Keana, Václav Havel: politická tragédie v šesti dějstvích. John Keane je profesorem politologie na londýnské Westminster University. Jeho kniha je pětisetstránková, velmi solidní studie. Autor na ní pracoval pět let a naučil se kvůli ní i česky...malá ukázka: Havlovy zálety byly zdrojem napětí a hlučných hádek, i když vždycky říkal, že by byl život bez ní (Olgy) nemyslitelný...Už hned od doby jejich sňatku cítila, že je Havel schopný jí být nevěrný....atd....8-o;-)

0 0
možnosti
M

Maxa2

6. 6. 2008 18:02
Autorka článku nepochopila

Je otřes, když někdo autorka článku věci žene do opačného extrému a nedokáže se povznést nad svou zaujatost. Komunismus jako takový byl zločinecký a nejhorší jeho vinou je mrzačení lidského myšlení. Havel jako uznávaný disident měl jedinečnou možnost se vypořádat s komunisty a nebylo třeba nějakého násilí. Stačilo pouze jedno. Pokusit se tuto stranu zakázat. Jen naivní ldé spatřují v komunismu nějaké dobro. Ten kdo tuto myšlenku podporuje a nedokáže se zříct diktarury, pak se staví na stranu těch, kteří zde i ve světě páchali zločiny na lidech. Komunisti by měli být oduzováni stejně jako neonacisti a ne je pouze tolerovat a nechat je dál působit na politické scéně. Jen omluva za spáchané zlo je jen výsměchem nám všem. Tu dobu socialismu jsem zažil a nikomu nepřeji to prožívat znovu. Jsme fakt nepoučitelní.

0 0
možnosti
W

wiki5

6. 6. 2008 18:14
Re: Autorka článku nepochopila

hezkej prispevek R^

0 0
možnosti
P

P.Farsky

6. 6. 2008 17:48
Myslíte, že užitečný idiot Poslanecký stojí za delší úvahu?

Paní Ulmannová, nezdá se Vám , že tak rozsáhlý článek o panu Poslaneckém, je ztrátou Vašeho času ?

K diskusi o panu Poslaneckém snad stačí jedna věta, která zní :

Poslanecký je autentický blb.

Tato skutečnost je snad jasná téměř všem mimo jedince jako je wiki5, old fashioned.... a pár dalších , kteří se brzy ozvou.

0 0
možnosti
W

wiki5

6. 6. 2008 17:51
Re: Myslíte, že užitečný idiot Poslanecký stojí za delší úvahu?

pane farsky, vas nezle prekonat ;-D

http://piv.pivpiv.dk/

0 0
možnosti
YY

Yeback

6. 6. 2008 17:45
Poslanecký? Nepíš se tam někde "r"?

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
W

wiki5

6. 6. 2008 17:49
Re: Poslanecký? Nepíš se tam někde "r"?

to vypada na 5. panaka.... takove detinska radost ta se u dospelych ukazuje v deliriu tremens ;-D

0 0
možnosti
V

Vikina

6. 6. 2008 17:37
Kterak omluvit neřád

Podkládáte panu Polaneckému, v souladu se svým extrémním založením, myšlenky, které nikdy nevyslovil. Ani on, ani my ostatní jsme rozhodně nemínili nikoho věšet na kandelábry, ničit jejich rodiny (natož do sedmého kolena) či cokoliv podobného. Rozhodně však měli být pohnáni aspoň ti, co se prokazatelně dopustili zločinů proti lidskosti, neřkuli porušili dokonce i komunistické zákony. Přinejmenším aspoň ty, kteří se toho dopustili v posledních 20 letech totality. Skutečnost, že nebyl pohnán k zodpovědnosti nikdo, není přece, alespoň v tzv. právním státě, normální. A kdo za to může? Já ani Vy jistě ne. V. Havel stál tehdy v čele státu a svou autoritou (ostatně uměle vytvořenou) tento trend nevyrovnání se podpořil. To na rozdíl od Německa, které staví nazi-zločince před soud klidně i dnes, 63 let po válce, a dodržuje při tom zákony (ne všichni dozorci SS odešli s trestem, zkoumala se skutečná míra zavinění). A u nás?

0 0
možnosti
B

bijec_vsech_tupcu

6. 6. 2008 17:40
Re: Kterak omluvit neřád

jen mne napada, proc tedy nekonal zakonodarny sbor, ktery byl v prvni polovine v rukou ODS, ktera byla a dodnes je v rukou pana prezidenta klause a nikoliv PANA PREZIDENTA HAVLA:-)

0 0
možnosti
JN

5alfa

6. 6. 2008 17:31
Karma

Myslím, že Ruda viděl dříve "rudě" a teď to zase vidí podle té nějsilnější strany. Prostě tak nějak "Poslanecky", i když je to jen Polanecký... ;-D

0 0
možnosti
RV

Montaigne

6. 6. 2008 17:29
Havel? Myslíte toho

nepolitického politika, amorálního moralistu, nerestituovaného restituenta a humanitárního bombardéra,?

Fakt mluvíte o pánovi, který zastavil zbrojní výrobu v Československu, aby pak po letech horlivě podpořil instalaci amerických zbraní v Česku,  opravdu máte na mysli to humanistu, který po krk zatopeným lidem v Česku v r. 1997 vzkázal ze své portugalské dači, že se domů vrátit nehodlá, ale že celou situaci monitoruje ?

Ale když NATO vybombardovalo Jugoslávii, tak byl naopak první ze všech politiků, který na notabene na palubě vrtulníku bundeswehru letěl do Kosova pokochat se výsledky jím vychvalovaného humanitárního bombardování?

0 0
možnosti
W

wiki5

6. 6. 2008 17:35
Re: Havel? Myslíte toho

ano toho, ktery dohodnul prevzeti moci a vymenil ji za nepotrestani komunistu a jeste z toho udelal neco vyssiho - "nejsme jako oni" vejde do ucebnic, ale jako jako cerny bod nasi historie

0 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Spisovatelka, publicistka, editorka časopisu, textařka folk-rockové kapely. Co je tématem, které považuji za klíčové? Zajímají Vás názory na vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi lidmi, zeměmi, kontinenty? Vidíte spoustu nepořádků, chyb, nespravedlnosti? Štvou vás politici, bankéři, podvodníci, parazitující na vaší práci a životní úrovni?Připadá vám obskurní, nespravedlivé, že i při všeobecné celoživotní zaměstnanosti a ekonomické aktivitě, péči o potomstvo a udržení druhu, vám vyhrožují, že už se vás odchod do penze skoro netýká, protože umřete sešlostí věkem v práci jako otrok? Jste normální slušní muži a ženy, a taky vás obchází hrůza při představě, že se můžete rázem stát rukojmím těch, kteří vás pod pohrůžkou trestu za dezerci pošlou do absurdních a nic neřešících válek? Pak to pojďme společně změnit! Mluvme o tom, tlačme na establishmenty, nedovolte jim námi manipulovat.

Seznam rubrik