Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karel

18. 1. 2008 13:41
paní Zdeno...

No, jo ti chlapi, násilníci a uchvatitelé. To chuděrky ženy...ty s nimi jenom spí. U nás na severní Moravě se už rodí první malí Korejci. Češkám. A to tady svoje fabriky Korejčíci staví teprve 2 roky. Vítězové to mají u žen vždycky dobré, poražení zůstanou často sami. Tak co nám chlapům zbývá, než bojovat a pokusit se být vítězi?

0 0
možnosti
AK

ak1975

18. 1. 2008 13:53
Re: paní Zdeno...

Když jsme si je sem pozvali našeblbost, staneme se sice největší výrobnou aut v evropě, ale co dál? Ropa nebude ale budeme mít zabetonované dvorky betonem

0 0
možnosti

Ta

18. 1. 2008 13:23
Pro zmanipulované pány pitomosti

Pro ženy tvrdá realita násilí, šarvátek a bojů na Zemi. Naivní muži odchází z domovů v touze po hrdinstsví, ženy nesou tíhu péče o rodinu ocitnuvší se v bídě, očekávají návrat živitele rodiny. Vrátí-li se vůbec, HRDINA, pak s poničenou psychikou či invalida. To je slávy, že?

A proti komu vlastně bojoval, co ti lidé na druhém břehu, máme vůbec rozum, čím se chlubíme? O citech a lásce se v "civilizované společnosti" asi mluvit nedá.

0 0
možnosti

Kamil

18. 1. 2008 13:27
Re: Pro zmanipulované pány pitomosti

Možná byste měla se svým handicapem něco dělat

0 0
možnosti

Andělka

18. 1. 2008 13:19
Paní Zdenko

mluvíte mi z duše. Ale jak jsem se včera v noci převalovala sama v posteli, nemohla usnout a přemýšlela, jestli se raději oddám panu rezjirovi nebo radši bedřichovi, najednou mne osvítil záblesk poznání. Pravda a láska! V tom to bude, to celé neštěstí! Copak to jde dohromady? Ať nějaký chlap říká doma manželce pravdu, a hned má po lásce. Třeba já bych se taky panu rezjirovi raděj nesvěřila, že si myslím i na bedřicha. Aby mne nakonec ze žárlivosti nezamordoval srpem. jediné, co by mně potěšilo, že byste o mém skonu něco pěkného napsala. Píšete tak citlivě a dojímavě. Vaše věrná čtenářka Andělka.

0 0
možnosti

Kamil

18. 1. 2008 13:02
Akt-info

To je nějaká erotika?

0 0
možnosti
MT

tuccy

18. 1. 2008 12:54
Trocha perspektivy neuškodí...

Chief Sitting Bull, the proposition that you were a peaceable people

before the appearance of the white man is the most fanciful legend of

all. You were killing each other for hundreds of moons before the first

white stepped foot on this continent.You conquered those tribes, lusting for their game and their lands, just as we have now conquered you for no less noble a cause.

0 0
možnosti