Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jiří Fiala

6. 3. 2008 9:01
Slepice

Paní Ulmanová, vy jste opravdu  neuvěřitelná slepice !!!RvRvRvRvRv 

0 0
možnosti

Andrea

29. 2. 2008 11:57
Diky za clanek

Ale v jedne veci se mylite. Romska hymna existuje. Jmenuje se Gelem gelem a je nadherna (posilam Vam na ni soukromy odkaz)... Take existuje romska vlajka

0 0
možnosti

novela

29. 2. 2008 11:23
to by me zajimalo

jak byste vysvetlila, ze treba Zide nemeli po staleti svuj stat, anzto byli rozptyleni v diaspore, a necinilo jim problemy se etablovat, i kdyz vetsinova spolecnost ( krestane) kdekoli v Evrope je perzekuovali vice nez Cikany?

0 0
možnosti

ddnes

29. 2. 2008 11:04
reakce

melete nesmysli a to jsem napsal velice slušně!někomu dám byt a sám můžu za to ,že ho zdevastuje dám mu druhý a zase můžu za to že ho zdevastuje!přečtěte si to co píšete!!

0 0
možnosti

Stará kára

29. 2. 2008 10:42
Možná máte pravdu

(i když mohu ukázat na jiné národy, které se umějí přispůdobit; koneckonců ti američané byli většinou také vyhnáni z původních domovů).

Pro mě je však podstatný výsledek.  A vím (i ze svého rodiště, kde cikánů bylo nemálo; chodili jsme s nimi bez problémů do školy), že spousta se jich uměla "přizpůsobit". Co tedy s těmi ostatními. Kvůli jejich protestům nemíním ztrácet peněženky či mobily. Ani žít na smetišti. Případně platit stavbu nových bytů, když předchozí zničili (jak si představuje např. ombusman). Důvody mohu pochopit. Proto se ještě nemíním smířit.

0 0
možnosti
WD

wildge

29. 2. 2008 10:28
Nejlepsi na tom je,

ze kdyz na tomhle blogu neco napise Rom, tak se to obvykle diametralne lisi od nazoru autorky.

0 0
možnosti

Kirk

29. 2. 2008 9:08
V článku je jedna pravda

A to ta, že Romové mají vlast, je v Indii, a nechtějí je ani tam.

0 0
možnosti

vencast

29. 2. 2008 9:08
Možná

tomu nerozumím ale proč jsou mezi nima ti kteří jsou hrdí na to že někam patří a pracují poctivě a pak ti kteří jen vyřvávají jak je jim ubližováno (těch je  dost a jsou hodně slyšet ) .  Že by  to bylo tím že se jim  to vyplatí  ? Že čím budou víc řvát tím víc dostanou ? A není to ta chyba ?

0 0
možnosti

vopička antonín

29. 2. 2008 9:07
Tak národní identita, vykořeněnost...

Koukám, multikuliti jsou veselé kopy ;-D;-D;-D Doporučuji navštívit Chanov a minimálně měsíc tam pobývat, ale za podmínky, že vy budete každé ráno vstávat, chodit do práce a posílat děti do školy, chodit na nákupy, auto parkovat před domem, prostě takový běžný život gadžů. Potom můžete napsat dlouhý blog o vykořeněnosti cikánů a jejich hledání národní identity :-(Rv

0 0
možnosti

Lucie

29. 2. 2008 9:01
8-(

To snad nemyslíte vážně... Kde proboha živého žijete?

Já si myslím, že nás chcete rozveselit a nic z toho co jste napsala nemůžete myslet vážně. Vy nás asi chcete pošládlit, vy filuto jedna... ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Spisovatelka, publicistka, editorka časopisu, textařka folk-rockové kapely. Co je tématem, které považuji za klíčové? Zajímají Vás názory na vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi lidmi, zeměmi, kontinenty? Vidíte spoustu nepořádků, chyb, nespravedlnosti? Štvou vás politici, bankéři, podvodníci, parazitující na vaší práci a životní úrovni?Připadá vám obskurní, nespravedlivé, že i při všeobecné celoživotní zaměstnanosti a ekonomické aktivitě, péči o potomstvo a udržení druhu, vám vyhrožují, že už se vás odchod do penze skoro netýká, protože umřete sešlostí věkem v práci jako otrok? Jste normální slušní muži a ženy, a taky vás obchází hrůza při představě, že se můžete rázem stát rukojmím těch, kteří vás pod pohrůžkou trestu za dezerci pošlou do absurdních a nic neřešících válek? Pak to pojďme společně změnit! Mluvme o tom, tlačme na establishmenty, nedovolte jim námi manipulovat.

Seznam rubrik