Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

Vikina

18. 4. 2009 16:12
Příliš mnoho slov

a medvědí služba k tomu.:-/

0 0
možnosti
F

famme

18. 4. 2009 15:53
Faleš a pokrytectví

Když si vzpomenu, jak autorka článku označuje za estébáka každého, kdo se jí jen trochu znelíbí (a nejen jeho, ale dokonce i jeho rodinné příslušníky), musím se nad její falší a pokrytectvím pousmát. J. Nohavice má prostě štěstí, že je to její "nejoblíbenější Jareček". V opačném případě by na něj dštila svou jedovatou slinu bez ohledu na to, zda byl či nebyl polupracovníkem STB. Nezarazí ji dokonce ani to, že osoba, kterou neurvale obviňuje, má negativní lustrační osvědčení. Ale co pro tuto rozhořčenou anarchistku znamená nějaký úřední doklad! Podstatné je pro ni jen její vlastní náhled, pravda ji vůbec nezajímá. Když ale čtu ty její pindy o "vyšším principu", musím se ptát: "Koho vlastně obhajuje? Nohavicu, který její podporu nemá zapotřebí, nebo spíše sebe a své kamarádíčky?"

0 0
možnosti
P

pěnice

17. 4. 2009 14:39
Je velmi jednoduché odsoudit někoho,

 v jehož "kůži"jsem nebyl.Obvykle nejhorlivějšími soudci jsou největší srabi,kteří by nebyli lepší. 

0 0
možnosti
JJ

fluke-1

17. 4. 2009 12:06
Udavač

Ať si zpívá co chce, udavačem už zůstane nadosmrti...;-O

0 0
možnosti
JR

jirrii

17. 4. 2009 16:55
Re: Udavač

Každý člověk ve svém životě udělá chybu, podraz či něco horšího. Minulost nelze vymazat, lze jen v budoucnu konat tak, aby na tebe lidé vzpomínali kvůli tomu co jsi udělal dobrého, s vědomím, že nejsi svatý, ale snažil ses přispět lidem i tím lepším co v tobě je.PS: ..jak si myslíte, že pracují tajné služby dnes nebo v jiných demokraciích...určitě si informace nečtou z novin jako my dva :))

0 0
možnosti
MV

M.Vav.

17. 4. 2009 11:52
Píšete mi z duše,

dík za tento příspěvek. Michal Vavřík

0 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Spisovatelka, publicistka, editorka časopisu, textařka folk-rockové kapely. Co je tématem, které považuji za klíčové? Zajímají Vás názory na vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi lidmi, zeměmi, kontinenty? Vidíte spoustu nepořádků, chyb, nespravedlnosti? Štvou vás politici, bankéři, podvodníci, parazitující na vaší práci a životní úrovni?Připadá vám obskurní, nespravedlivé, že i při všeobecné celoživotní zaměstnanosti a ekonomické aktivitě, péči o potomstvo a udržení druhu, vám vyhrožují, že už se vás odchod do penze skoro netýká, protože umřete sešlostí věkem v práci jako otrok? Jste normální slušní muži a ženy, a taky vás obchází hrůza při představě, že se můžete rázem stát rukojmím těch, kteří vás pod pohrůžkou trestu za dezerci pošlou do absurdních a nic neřešících válek? Pak to pojďme společně změnit! Mluvme o tom, tlačme na establishmenty, nedovolte jim námi manipulovat.

Seznam rubrik