Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zdena

21. 12. 2007 13:15
Expertka Ulmannová

Pokud jsem to dobře pochopila, pracovala agentura pro ČSSD špatně, protože nevytáhla na ODS žádné špinavosti. Ale to si měli najmout paní Ulmannovou, ta je na takovou "práci" přímo odbornice, protože "každý na někoho něco ví" (jak sama poznamenává). A pokud p. Ulmannová neví, tak si prostě něco vymyslí. Názorně to předvedla přímo ve své vlastní "straně", kde drbala členky, které si dovolily mít jiný názor, že jsou údajně špiónky, které si podplatili chlapi. Navíc je na základě svých šílených dedukcí srovnávala s nejrůznějšími zločinci, o kterých momentálně psala média. Před svými sprostými pomluvami neuchránila tato paranoidní psychopatka ani jejich rodinné příslušníky. Prostě špinavé estébácké metody vyhrožování a vydírání nepohodlných členek prostřednictvím jejich rodinných příslušníků ovládá p. Ulmannová dokonale. Kdepak a od koho se to asi naučila?

0 0
možnosti

Jarda

18. 12. 2007 21:31
Babička z hor

žila 8 let na dluh a teď bude splácet. Je na tom snad něco divnýho?

0 0
možnosti

petr stursa

18. 12. 2007 20:34
A tady vidite

Jak umi socani hospodarit. na volebni kampan dali o 40 000 000 kc vic a houby platny.

Mimochodem, jaky je rozdil mezi vulgarni ranarskou a vulgarni buldozeri retorikou?

0 0
možnosti

Wolf

18. 12. 2007 20:28
No já žasnu!

Pořád jsem čekal, kdy se dočtu, že za tyhle agresivní praktiky můžou chlapi, a ono nic? Peklo zmrzlo... ;-D

Mno jinak IMHO Kubiceho zpráva ODS nijak zvlášť nepomohla, dokonce existují i názory, že naopak zmobilizovala voliče ČSSD. Kromě toho v řadě věcí měl Kubice pravdu, jak se postupně ukazuje. Nebýt toho úletu s nezletilou dívčinou, která měla být Paroubkovi k dispozici (správně mělo jít evidentně o jachtu), tak by to možná mělo jiné dopady, ale takhle?

0 0
možnosti

Jarda

18. 12. 2007 19:44
A není to třeba tak

že Kubice měl pravdu? A že by ODS vyhrála i bez toho? Vzhledem k tomu, že jí podle průzkumů volili především vzdělaní lidé, tak jsou vaše teorie trochu mimo...

0 0
možnosti

Kamil

18. 12. 2007 19:29
Hloupost

Když si myslím, že hloupější článek už napsat nejde, tak mě tahle "ženská" vždy přesvědčí o opaku.

Ještě jste zapomněla napsat, že díky panu Kubicemu se zase bude tunelovat, to je takové krásné heslo pro jednoduché lidi

0 0
možnosti

jeste asocialnejsi grupa

18. 12. 2007 19:27
netusim ...

naprosto netusim, proc by se o nejakou babicku z hor meli solidarne starat vsichni okolo prostrednictvim vyssich dani, tedy i ja, ktery jsem tu babicku v zivote nevidel a pravdepodobne v zivote neuvidim, kdyz babicka jiste ma vzorne vychovane deti a vnoucata, tedy vlastni rodinu, ktera se o ni jiste rada postara ? ze ne ? nema ? deti a vnoucata se nepostaraji ? toz, u vsech marxu, kdyz na ni kasle vlastni rodina, proc bych se tedy mel starat ja, naprosto cizi clovek ? rovna dan neni zadne okradani, pouze narovnani dosud nerovnych podminek.

0 0
možnosti