Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KP

perenda

8. 2. 2008 16:52
To snad není možné.

S takovou naivitou jsem se už hodně dlouho nesetkal. To snad i Jyrka píše lépe.(Y)

0 0
možnosti

Davy

8. 2. 2008 11:29
to psala pubertacka

, neni mozne aby byla dospela zenska takhle naivni. Cely clanek je postaveny na zoufale naivnich emocionalnich vylevech a nikde zadna fakta, jako ostatne v cele "tvorbe" autorky.

0 0
možnosti
AH

nyny.

7. 2. 2008 15:47
asi už fakt blbnu na kvadrát

jsem ale naprosto nepochopila pojem kolíkář...fantazie nějak zamrzla...jinak k článku tedy fakt není co dodat souhlas s diskutíjícími, ale zas musím říct, že jak mam ulmanku za psychopatku, tak mi to stejnak nedá a musím si to přečíst, ještě jsem nepoznala nikoho, kdo umí tak dokonale skloubit takovou snůšku všeho hihi a diskuse bývají výživné...tak co ti kolíkáři ?

0 0
možnosti

karlos

7. 2. 2008 10:13
Kolíkáři - super označení

Co mám dělat, když chci být také slušně živ. Narodil jsem se ve slušné rodině,  mám problém s lhaním, podváděním, kradením a nechci sedět před nikým na zadku, případně tam lézt. Dobré vzdělání , snaha a pilná práce nestačí. Přes kolíkáře neprojdu.

0 0
možnosti

Kuba

7. 2. 2008 9:37
kolíkáři ve vládě - to je dobrý!

R^;-DKaždý má právo na názor. Ale říkat o cikánech, že jsou vřed na tváři města, je fakt silný kafe. Pokud to někomu z úst starosty,senátora a předsedy křesťanský partaje připadá normální, pak není divu, že máme tak šílenou vládu. Někde dělá bordel na ulici a v baráku a krade v malým v sámošce, a někdo jinej krade na vládním  úřadu, magistrátu a radnici třeba ve Vsetímě. Jestli má být miláčkem národa ten kolíkář Čunek, pak má ta paní pravdu a asi je fakt lepší emigrovat.

0 0
možnosti

Marcela

7. 2. 2008 9:43
Re: kolíkáři ve vládě - to je dobrý!

souhlasím, taky bych chtěla emigrovat, ale nemám peníze ani na vlak - jsem totiž černá pasažérka toho času bez zaměstnání - 50/100/80/100, se dvěma závazky, bez manžela - neplatiče alimentů a bez iluzí. Chcete mě?

0 0
možnosti
H

Hufner

7. 2. 2008 9:02
Prolhanec v sukních

...Postavit si kampaň na laciném sprostém rasismu totiž může jen nezralý ubožák a v tomto případě jste to vy!!! Takoví prolhanci vašeho typu by měli z peněz ze svých žvástů platit za devastátory opravy jimi nebývale zničených bytů, měli by se přestěhovat do vybydlených domů a ne uboze žvanit??

0 0
možnosti

Glock

7. 2. 2008 8:18
Pro čtenáře se slabým žaludkem

Pro čtenáře se slabým žaludkem, kteří nedočetli ani do poloviny:

Straně rovnost šancí byla pozastavena činnost, důvody jsou následující:

1/ strana řádně nevyplnila výkazy o své činnosti

Vše ostatní je omáčka - kvílení rozzuřené osoby ženského pohlaví, která hledá obětního berana (čím většího, tím lepšího).

Ale i tento blog ukazuje, jak autorka vnímá rozdělení moci exekutivní, soudní a zákonodárně = jako Hurvínek.

0 0
možnosti

Kamila

7. 2. 2008 10:04
Re: Pro čtenáře se slabým žaludkem

Vy jste tu zprávu viděl? Nebo jen věříte lžím p. Topolánka, které papouškují media?

0 0
možnosti

jeste asocialnejsi grupa

7. 2. 2008 7:31
a jeste jedna vec ...

ti nezamestnani romove, stejne jako kterikoliv jini dlouhodobe nezamestnani, opravdu JSOU cernymi pasazery. muze se vam to nelibit, muzete s tim i nesouhlasit, ale neprizpusobivi budou cernymi pasatery stejne. zrovna tak, jako bude stejne fungovat dedicne pravo, ktere vam zda se ponekud lezi v zaludku, a zrovna tak, jako bude nadale fungovat soukrome vlastnictvi, ktere vam lezi v zaludku zrejme jeste vice.

0 0
možnosti

jeste asocialnejsi grupa

7. 2. 2008 7:24
nu ...

koukam, ze jenom skoda, ze marx nebyl zenska, uz by ji tlupa kolem autorky mela davno ve znaku ;-D

0 0
možnosti

nakej_nick

7. 2. 2008 1:10
Tragikomedie

co se obsahu týče - nemá cenu více komentovat.

Jen představa, že by se měla na moci podílet banda "mařen", která neumí ani vyplnit formulář, mě trochu pobavila.

A když už se označujete za spisovatelku a publicistku, nemusela byste aspoň prznit přechodníky.

0 0
možnosti

mařena

7. 2. 2008 10:25
Re: Tragikomedie

hlavně že vy jste nikdy nic nezkazil, nezprznil , nepřehlédl nebo neudělal třeba jen malinkou chybičku. Takový, co se považují za nejlepší a bezchybný jsou nejlepší. Dejte se vyšetřit, protože asi nemáte v hlavě všech pět pohromadě, ale zřejmě jste si ukrad další dvě navíc. To pane ten váš super obsah 

0 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Spisovatelka, publicistka, editorka časopisu, textařka folk-rockové kapely. Co je tématem, které považuji za klíčové? Zajímají Vás názory na vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi lidmi, zeměmi, kontinenty? Vidíte spoustu nepořádků, chyb, nespravedlnosti? Štvou vás politici, bankéři, podvodníci, parazitující na vaší práci a životní úrovni?Připadá vám obskurní, nespravedlivé, že i při všeobecné celoživotní zaměstnanosti a ekonomické aktivitě, péči o potomstvo a udržení druhu, vám vyhrožují, že už se vás odchod do penze skoro netýká, protože umřete sešlostí věkem v práci jako otrok? Jste normální slušní muži a ženy, a taky vás obchází hrůza při představě, že se můžete rázem stát rukojmím těch, kteří vás pod pohrůžkou trestu za dezerci pošlou do absurdních a nic neřešících válek? Pak to pojďme společně změnit! Mluvme o tom, tlačme na establishmenty, nedovolte jim námi manipulovat.

Seznam rubrik