Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

MrVertigo

16. 9. 2009 8:24
Znám lepší příklad

Paní Ulmannová, myslím, že nebylo nutné chodit z Vaší levé strany daleko na pravou. A dokonce jste si mohla ušetřit i vyjmenovávání více hlavních postav a nahradit je postavou jedinou. Píšu o "politikovi", který splňuje všechna negativa, ktará jste popsala. Od přecházení z jedné strany na druhou (opačným směrem), přes propagaci sebe a své rodiny za krajské peníze, obcházení zákonů a kličkování v nich, aby ukázal lidem, že zákony se mají obcházet, když se nám nelíbí. O přesouvání krajských peněz do své obce až po Vámi na prvním místě zmiňovanou, neskrývanou, bigamii...

0 0
možnosti
NJ

Nedobík Josef

16. 9. 2009 8:37
Re: Znám lepší příklad

Tak se nestyď a řekni kdo to je!!Nebo jsi takovej posera?;-O

0 0
možnosti
CC

chiantis

16. 9. 2009 2:06
každý chlap je děvkař

jen není ten, který na to nemá! Muž muže podrží, ženská ženskou ne.

A v tom to je. Chlapi si udělají pořádek, ženský to neumějí. Ženy jsou s muži za každou cenu. Ženy neumí říkat muži co se jim líbí a nelíbí, mlčí, aby ho neztratily, mlčí, aby nebyly samy. Muž zůstane s tou ženou, která ho nevyhodí. Když jsou dvě, co ho nevyhodí, on to řešit nebude. Bude se dvěma. A ve vztahu ženatý muž a svobodná žena, je vina na ženatém muži. A protože ty vztahy muži neřeší, tak by je měly vyřešit jejich ženy a zamezit tak zadním vrátkům pro své manžely. Kdyby to tak udělaly všechny ženy, tak by si to muži pěkně rozmysleli!  Ovšem i ty svobodné čeká odplata v podobě toho, že i jim se časem stane, že ten jejich ženatý přítel si zase najde jinou. (v případě, že nebude mít otevřená zadní vrátka, kde třeba zase chvíli pobude). Fandím všem ženám, které jsou vyjímkou, které jsou chytré, samostatné, nezávislé na mužích, které si sebe váží, mají se rády!

0 0
možnosti
ZK

SID09

16. 9. 2009 6:02
Re: každý chlap je děvkař

;-D Tak chlapi a teď jste to dostali sežrat !!!;-D;-D;-D

0 0
možnosti
MRMVČ

My, revizoři MHD, volíme ČSSD!

16. 9. 2009 0:41
Melčák je socan a jeho charakter tomu odpovídá.

Navíc v poslaneckém slibu sliboval věrnost lidu a nikoliv věrnost osobním zájmům Paroubka. A že o tebe slušný chlap ani neopře kolo, není problém Topolánkův, ale tvůj.

0 0
možnosti
A

Albert.Pes

16. 9. 2009 0:46
Re: Melčák je socan a jeho charakter tomu odpovídá.

R^;-)

0 0
možnosti
V

Vikina

15. 9. 2009 23:58
Při vší té spravedlivé

ženské rozhořčenosti mi jaksi schází ženský náhled na ty poběhlice, co odlákaly ženaté muže od jejich zákonitých manželek. Ony ženy jsou jinak čisté jako lilie? Jak to, že to vůbec dovolily? Co je k tomu asi tak vedlo? Láska, porozumění, obdiv k fešákovi? To je opravňuje k tomu, aby si utrhly ženatého muže?

Paní spravedlivě rozhořčená, platí morálka jen pro muže nebo i pro ženy? Pokud tu jste za paní Morálku, doufám, že příští blog věnujete Katce Jaujau.

0 0
možnosti
CC

chiantis

16. 9. 2009 0:23
Re: Při vší té spravedlivé

ach Vikino, Vikino, opět špatná trefa! Žena svobodná není poběhlice, žena svobodná nikoho nepodvádí a k nikomu nemá manželské závazky. Nejsme již v době, kdy veškeré prohřešky mužů odnášely ženy. Jaképak odlákání?  V jakém žijete století?  

0 0
možnosti
NP

Náhodně procházející

15. 9. 2009 23:16
Zajímavé, kdo vadí Topolánek, "přeběhlík" Melčák

Kupodivu nevadí, že Rath žije se dvěma. Co dělá Topolánek, tj. s jednou ženatý, s druhou žije, to praktikuje v ČR více mužů a naopak i více žen. Zkrátka dědictví socialismu je i v tomto. Rath ovšem žije se dvěma současně, jsou-li mé informace správné. A Paroubek, když ho ulovila slečna partnerka, tak poslal svojí paní k vodě, slušně řečeno. Nechal jí starého psal, vzal si své věci a "spravedlivě" se s ní vypořádal. To je samozřejmě v pořádku.

Já moc tyhle nevěry ani rozvody neuznávám. Ale fakt je, že tu nevěru vždy dělají dva. Když se jí dopouští muž, tak vždy s nějakou ženou. Někdo by i řekl, že dotyčná rozvrací cizí manželství, odlákává jiné muže. Zkrátka jak se to vezme, záleží, na kom se má najít vina. A když je nevěrná žena, tak zas kupodivu s nějakým mužem. Takže v tom nevidím útisk žen. A vynechal jsem případy, kdy dotyčný vedle manželky (či žena vedle manžela) má partnera/ku stejného pohlaví. To je jiná kapitola, a na tuto nevěru se občas reguje jinak.

0 0
možnosti
ZK

SID09

16. 9. 2009 6:07
Re: Zajímavé, kdo vadí Topolánek, "přeběhlík" Melčák

;-D Jo, jo že je to 50 na 50, to někteří  nemůžou pochopit už hodně dlouho ;-D;-D;-D!!.

0 0
možnosti
SN

kuča

15. 9. 2009 22:05
Paní autorko,

:-)napsala jste to velmi pěkně, jsou to zmetci, Mají moc a potažmo i peníze a žijí v domění, že je jim všechno dovoleno. A národ jim k tomu málem tleská!  Ti co Vás mají za feministku, nebo neuspokojenou, pomíjejte. Pohled na politiku jim vygumoval mozek. Ťala jste do živého!

0 0
možnosti
NP

Náhodně procházející

15. 9. 2009 23:17
Re: Paní autorko,

Tak, tak. Toplánek a Melčák zmetci. Zato příkladem vztahu k ženám je pan Paroubek a pan Rath. A Zaorálek má taky nějaké nemanželské dítě, pokud se nepletu?

0 0
možnosti
LW

Medussa

15. 9. 2009 22:02
Jen k těm prvním odstavcům...

vy tak trochu naivně předpokládáte, že při rozchodu stojí "proti" sobě dva "stálerozumní" lidé. A současně předpokládáte scénář: hodná trpící podvedená žena a záletnický muž se splašenými hormony - samozřejmě bez charakteru. Ufff. Odvíjet od toho jakoukoliv paralelu mi přijde vcelku od věci. Takže dočíst do konce se mi fakt nechce...

0 0
možnosti
JN

Já král 1

15. 9. 2009 21:48
vaše

starosti bych chtěl mít.

0 0
možnosti
TD

Tyler Durden

15. 9. 2009 21:38
smrdíte frustrací...

jak si to kdo zařídí, takový to má. je mnoho žen, které jsou zcela spokojeny, mají rády svou práci, své muže, dokážou vypustit a být sebekritické a nikomu do života nekecají, vše co jsem na vašem blogu viděl nasvědčuje tomu, že vy mezi ně nepatříte, tudíž zde vyjadřujete pouze svou neschopnost a jakou cenu má číst cokoliv od někoho neschopného....

0 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Spisovatelka, publicistka, editorka časopisu, textařka folk-rockové kapely. Co je tématem, které považuji za klíčové? Zajímají Vás názory na vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi lidmi, zeměmi, kontinenty? Vidíte spoustu nepořádků, chyb, nespravedlnosti? Štvou vás politici, bankéři, podvodníci, parazitující na vaší práci a životní úrovni?Připadá vám obskurní, nespravedlivé, že i při všeobecné celoživotní zaměstnanosti a ekonomické aktivitě, péči o potomstvo a udržení druhu, vám vyhrožují, že už se vás odchod do penze skoro netýká, protože umřete sešlostí věkem v práci jako otrok? Jste normální slušní muži a ženy, a taky vás obchází hrůza při představě, že se můžete rázem stát rukojmím těch, kteří vás pod pohrůžkou trestu za dezerci pošlou do absurdních a nic neřešících válek? Pak to pojďme společně změnit! Mluvme o tom, tlačme na establishmenty, nedovolte jim námi manipulovat.

Seznam rubrik