Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Drakobijce

14. 2. 2008 22:15
Vazena pani,

jako prislusnice "pravdy a lasky" byste mela byt take spravnou - tim myslim profesionalni novinarkou. Mozna si myslite, ze novinari nemusi dodrzovat urcity mravni kodex, ze jsou "nad lidmi". Omyl! Pokud vy sami chcete kritizovat mravnost ostatnich, stejna, ci prisnejsi meritka musite uplatnovat i na sebe. Z tohoto pohledu pan Komers, jako novinar kompletne selhal. Pokud che podporovat nekoho politicky, fajn, at pracuje nekde jinde, nez ve verejnopravni televizi a muze si delat co chce. Mam ale pocit, ze to pan Komers nechce. Jemu se libi jeho postaveni muze, ktery dokaze ovlivnovat ostatni, ktery rika lidem, co by si meli myslet. Vim to, jednou jsem ho pozoroval pri praci, bylo mu to videt ve tvari. Takovi lide by nemeli pracovat ve verejnopravnim mediu.

0 0
možnosti

bývalý televizák

13. 2. 2008 13:52
Názor

Nic není černobílé (a ČT už pár let vysílá barevně) a proto je na jedné straně třeba podotknout, že p. Komers může sice jako občan Komers zastávat názor, jaký chce, nicméně, pokud má vystupovat navenek jako novinář veřejnoprávního média, nemá opravdu právo na publikování svého názoru. Na druhé straně ovšem z vlastní zkušenosti (pracoval jsem v ČT 18 let) musím konstatovat, že mezi vládnoucí garniturou před i po "listopadovou", co do chování se k zaměstnancům, žádný velký rozdíl není, takže raději mohu doporučit nemít názory vůbec. A na třetí straně lze také oprávněně pochybovat o veřejnoprávnosti ČT (= nestrannosti). Ta "neveřejnoprávnost" se projevuje různě, např. neomylný Miroslav Moravec při konfrontaci politiků sice postaví Paroubka na soklík, ale Topolánkovi pod sako polštář nedá (jeden příklad za všechny. Publicistický moderátor či komentátor nemá právo svými otázkami jednoho politika zastrašovat a druhého chválit.

0 0
možnosti

slim

11. 2. 2008 1:30
Komers?

není to ten bojovník za svobodu slova v ČT?

0 0
možnosti

cerny t.

8. 2. 2008 16:58
nazory pani Ulmanove

jsou mi sympaticke . Peiorativni nahledy na jeji prispevek prichazeji  zcela jiste z rad protagonistu udesneho Klause - n'est-ce pas "Petro, angel of death,Petre, ctenarko "etc.Nebo je snad nekdo z vyse uvedenych chataru priznivcem prof. dr. Svejnara ?

Jak snadno lze dle formulace prispevku determinovat autoruv  nahledovy pro- ci antagonismus.

0 0
možnosti

nakej_nick

8. 2. 2008 16:51
Spisovatelko, publicistko,

zkuste si zjistit a pochopit rozdíl mezi zpravodajským (fakta) a publicistickým (názory) žánrem.

Pravopisné chyby jako nedodržení shody podmětu a přísudku jsou trapné - nebo snad jimi narovnáváte pokřivená maskulinní pravidla pravopisu? ;-D

0 0
možnosti

Petra

8. 2. 2008 16:39
Stydím se, že je Ulmanová také ženská ...

Blábol, blábol a nic než blábol tak se dají stručně charakterizovat příspěvky této feministky s podivně pokřiveným viděním světa. Mimochodem soudruha Komerse už znám delší dobu a i v bolševizmem prolezlé ČT panuje všeobecný názor, že měl být pro svou totální neschopnost dávno vyražen.

0 0
možnosti

angel of death

8. 2. 2008 16:48
Re: Stydím se, že je Ulmanová také ženská ...

proto se ho tak zastává.jak jsem se dozvěděl od jednoho jejího bývalého kolegy,tak ji právě pro naprostou neschopnost vyhodili z práce v EZU.proto je tak frustrovaná protože je to neschopná chuděrka.

0 0
možnosti

Petr

8. 2. 2008 15:58
pojmy a dojmy

Autorka si bohuzel plete pojmy s dojmy. Novinar by mel byt clovek nestranny. Nicmene se tak nedeje. Vadi mi pokud nekdo pise populisticke clanky a vydava je za objektivni reportaz.

0 0
možnosti

cerny t.

8. 2. 2008 14:46
stranickost a emocionalni inkontinence

Zcela jiste nejsem v dichotomii :prof Svejnar kontra ing. Klaus  nestranny. Pri pohledu  ci poslechu nabubreleho , pisklaveho , samozvane omniscentniho Klause dostavam nauseu. Je to chyba ,ale je to silnejsi nez vule. O nicem vsak  nerozhoduji , nikoho neposkozuji.V tisku nasi zapadni EU se o ceskem Klausvi mozno docist  lapidarne ze je to blb- v souvislosti s inauguraci jeho slabomyslne knihy v Nemecku  ( Bild Zeitung z 10.11.07) ze cela ta leta  ten arogantni  , v EU zcela  osamoceny  Klaus jen poskozuje povest CR v cizine ( Die Welt z 15.1.08) ci ze absolutni outsider Klaus nema v nasi EU  zadneho spojence a ze jeho kniha je hloupy pamflet ( Der Spiegel 28.1.08). V CR  co se tyka pristiho presidenta neni v zadnem pripade indikovana kontinuita nybrz radikalni diskontinuita aby se o ceskem presidentu prestalo v EU psat jako o ignorantovi. A pan prof. Svejnar by image CR v zahranici markatne zlepsil.

Bohuzel ale se bude dalsich 5 let psat  o ceskem Klausovijen s nejhlubsim despektem.

0 0
možnosti

Euridika

8. 2. 2008 13:11
Komers, Kraus, Voldánová a spol.

mi pili krev už v době té jejich přiblblé stávky za údajnou "svobodu slova". Přitom jim šlo leda tak o to, aby si pojistili vlastní kšefty a mohli dál provozovat to svoje "já na bráchu, brácha na mně". Je s podivem, že už se jich ČT dávno nezbavila, včera bylo pozdě!

0 0
možnosti

smirnis

8. 2. 2008 13:35
Re: Komers, Kraus, Voldánová a spol.

absolutní pravda. Souhlasím, souhlasím..., Komers  jak bylo již kdesi řečeno , je typ maoistického povstalce, povahy i ducha mdlého. Paní Ulmanová  píše ty bláboly asi z hladu.

0 0
možnosti

rýpal

8. 2. 2008 12:48
...

Zdeničko, to nemáte v 09:16 nic lepšího na práci než vysedávat před kompem? Už máte vyžehleno a navařenej oběd pro chlapa? Je pátek, příjde z práce, kamna studená a k jídlu nic nebo hotovka z plechu. To se nedělá.

0 0
možnosti