Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

z-VV-na-bliti

7. 3. 2012 1:06
Nezklamala!

Zdenko, za vlasy pritazenej hysterickej blagbol bez hlavy a paty jako obvykle.

-

Go get them, tiger!

0 0
možnosti
K

kaktusak

23. 2. 2012 1:54
S hospodařením ČEZu jsem spokojen

jako akcionář i jako občan ČR. Špatná je akorát dotační politika vlády, která cenu elektřiny nesmyslně navyšuje.

Pokud někdo jako odběratel elektřiny není spokojen s ČEZem, ať přestoupí jinam, dodavatelů jsou spousty. Nebo může založit firmu a poskytovat ještě lepší služby.

0 0
možnosti
GMX

Glock Mark XXI

22. 2. 2012 11:23
Jakožto minoritní akcionář ČEZu

.... se musím jen smát. ;-D

1 0
možnosti

debater

22. 2. 2012 9:36
Paní spisovatelko

jste si jistá, že si nepletete pojmy s dojmy? Mluvíte totiž tak jako převážná většina přičemž si možná neuvědomujete, že ten, kdo vám dodává elektřinu není ČEZ a že ČEZ už vůbec nedokáže určit konečnou cenu elektřiny dodanou vám vaším dodavatelem. Mě třeba dodává jedna místní energetika, která ČEZem vlastněna je ale z toho, co jste vyjmenovala se mi nikdy nic nestalo, i když jsem měl na konci zúčtovacího období nedoplatek ani když jsem administrativní chybou neposlal jednu zálohu. Vše se zúčtovalo v naprostém poklidu na konci zúčtovacího období. A s výší záloh mám přesně opačný problém, automatické zúčtovací mechanismi mi je po případném přeplatku zmenší více než bych chtěl. Odvykněte si proboha už jednou pro vždy ze všeho co se kdy dotkne elektřiny obviňovat ČEZ a výši vašeho konečného účtu konfrontujte nejdříve se svojí spotřebou a pak s poplatky za OZE, ty jsou ty, co v poslední době elektřinu především zdražují.

0 0
možnosti

debater

22. 2. 2012 9:37
Re: Paní spisovatelko

mechanismy, fuj, omlouvám se

0 0
možnosti
LV

baloun

22. 2. 2012 9:05
Milá autorko,

bušíte do otevřených vrat. ČEZ už dávno nemá v ČR monopol na dodávky elektřiny, a to jak silové energie, tak její dopravy. Pokud se Vám praktiky ČEZu nelíbí, změňte dodavatele.

Pokud se Vám však nelíbí obecně praktiky dodavatelů energií - třeba to, že chtějí zálohy - musíte tomu přizpůsobit svůj protest. Jinak si spíš než cokoliv jiného uříznete ostudu...

0 0
možnosti
O

Oliverko13

22. 2. 2012 11:04
Re: Milá autorko,

myslíš jako z bláta do louže,nebo z deště pod okap?;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Spisovatelka, publicistka, editorka časopisu, textařka folk-rockové kapely. Co je tématem, které považuji za klíčové? Zajímají Vás názory na vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi lidmi, zeměmi, kontinenty? Vidíte spoustu nepořádků, chyb, nespravedlnosti? Štvou vás politici, bankéři, podvodníci, parazitující na vaší práci a životní úrovni?Připadá vám obskurní, nespravedlivé, že i při všeobecné celoživotní zaměstnanosti a ekonomické aktivitě, péči o potomstvo a udržení druhu, vám vyhrožují, že už se vás odchod do penze skoro netýká, protože umřete sešlostí věkem v práci jako otrok? Jste normální slušní muži a ženy, a taky vás obchází hrůza při představě, že se můžete rázem stát rukojmím těch, kteří vás pod pohrůžkou trestu za dezerci pošlou do absurdních a nic neřešících válek? Pak to pojďme společně změnit! Mluvme o tom, tlačme na establishmenty, nedovolte jim námi manipulovat.

Seznam rubrik