Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Časy se mění a hodnoty taky. Třeba dříve byl rozvod veliká věc a dnes je to normální věc. :-)

3 0
možnosti
MS

Autorka se nám snaží vnutit představu, že sňatek je jediným možným přirozeným způsobem reprodukce druhu. Já myslím, že tomu tak není. :-)

4 0
možnosti
Foto

To, že historicky ... byla svatba rituálem jen mezi mužem a ženou...je mylné tvrzení :)

2 0
možnosti
MH

Nejedna se jenom o samotny rirual, ale o pravni veci , ktere z nej vychazi nebo mu nasleduji, jako napriklad otazky dedictvi, informaci v enemocnici, vztahu k detem atd. A kdyby se spolecnost konecne dopracovala k tomu brat homosexualni snatek jako normalitu, nebylo by potreba tech "agresivnich a dalsich" akcich, o kterych mluvite. A podle me je v danem tematu  akzeptance daleko dulezitejsi nez tolerance

3 0
možnosti
JN

J61a14n 74N30o28v67á98k

6. 2. 2013 13:45

Souhlasím s autorkou...

0 5
možnosti
LJ

Odhaduji, že dnes polovina mladyých lidí nepovažuje sňatek za důležitý, někteří za zcela zbytečný a život koplikující a žijí "na hromádce i s dětmi". A dokáží to odůvodnit mnoha argumenty. LIdí s tímto názorem přibývá. Zdá se, že za pár let sňatek bude rituál, který budou používat pouze homosexuálové.

2 3
možnosti
RK

Vaše starosti bych chtěl mít. Zrovna tak vám může vadit, když si dvacetiletá zlatokopka vezme osmdesátiletého milionáře. Tam o nějaký přirozený způsob reprodukce nejspíš rovněž nejde. Také někdo děti mít nemůže. Přesto si někoho vezme. Nebuďme puritáni. Jestliže se chce někdo omužit, ať to udělá. Tím nikomu neublíží.

5 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Spisovatelka, publicistka, editorka časopisu, textařka folk-rockové kapely. Co je tématem, které považuji za klíčové? Zajímají Vás názory na vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi lidmi, zeměmi, kontinenty? Vidíte spoustu nepořádků, chyb, nespravedlnosti? Štvou vás politici, bankéři, podvodníci, parazitující na vaší práci a životní úrovni?Připadá vám obskurní, nespravedlivé, že i při všeobecné celoživotní zaměstnanosti a ekonomické aktivitě, péči o potomstvo a udržení druhu, vám vyhrožují, že už se vás odchod do penze skoro netýká, protože umřete sešlostí věkem v práci jako otrok? Jste normální slušní muži a ženy, a taky vás obchází hrůza při představě, že se můžete rázem stát rukojmím těch, kteří vás pod pohrůžkou trestu za dezerci pošlou do absurdních a nic neřešících válek? Pak to pojďme společně změnit! Mluvme o tom, tlačme na establishmenty, nedovolte jim námi manipulovat.

Seznam rubrik