Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LK

Kocek.

25. 2. 2009 2:39
Nezlobte se na mě,

ale napsat, že testosteron je "patologický hormón", to již vyžaduje velkou dávku hlouposti... omlouvám se, jestli jsem byl vulgární a přeji vám, aby jste začala používat hlavu a napřed se zamyslela, co by se stalo, kdyby testosteron nebyl. Držím vám palce R^V

0 0
možnosti
JS

ikaika

24. 2. 2009 11:07
Ahoj zlato

Už jsem měl o tebe strach-dlouho si nás nepoctila žádným moudrem. Co dělá tvá strana? Stále máte více členek, než voliček? Piš už prosím, o něčem čemu rozumíš - sport to bohužel taky není.

Kolik si myslíš že je potřeba policistů k zajištění takových akcí jako jsou cyklistické závody, závody v běhu na lyžích, cyklokrosu, ad? Každá sportovní a společenská akce byť reginálního významu u které se předpokládá větší účest diváků- ME v krasobruslení budiž toho příkladem, je zajišťována po stránce bezpečnostní a dopravní PČR v předem daném, s pořadateli dohodnutém, rozsahu.

Až vás bude více než 5, a uspořádáte svoji první feministickou demonstraci- kdo si myslíš, že Vás bude před těmi hnusnými samci bránit? PČR- zasaď se o založení speciální feministické brigády, protože mám obavy, že ne všichni příslušníci sboru jsou chladní a  nestraní profesionálovéR^

0 0
možnosti
JD

pedr64

24. 2. 2009 8:48
když už jsme u těch analogií

exekutora při jeho soukromém byznysu také doprovází suita městských a republikových exekutorů. Kolik ten exekutor za to platí?

0 0
možnosti
MB

buxus

24. 2. 2009 8:52
Re: když už jsme u těch analogií

Já mám jinak na soukromé exekutory svůj názor - ovšem tohle už padlo. Tuším, že to zrušil Pospíšil. Policie, stejně jako na stadionech, zakročí, až když exekutor dostane na bendžo. Jinak se už povinně účastnit nemusí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Spisovatelka, publicistka, editorka časopisu, textařka folk-rockové kapely. Co je tématem, které považuji za klíčové? Zajímají Vás názory na vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi lidmi, zeměmi, kontinenty? Vidíte spoustu nepořádků, chyb, nespravedlnosti? Štvou vás politici, bankéři, podvodníci, parazitující na vaší práci a životní úrovni?Připadá vám obskurní, nespravedlivé, že i při všeobecné celoživotní zaměstnanosti a ekonomické aktivitě, péči o potomstvo a udržení druhu, vám vyhrožují, že už se vás odchod do penze skoro netýká, protože umřete sešlostí věkem v práci jako otrok? Jste normální slušní muži a ženy, a taky vás obchází hrůza při představě, že se můžete rázem stát rukojmím těch, kteří vás pod pohrůžkou trestu za dezerci pošlou do absurdních a nic neřešících válek? Pak to pojďme společně změnit! Mluvme o tom, tlačme na establishmenty, nedovolte jim námi manipulovat.

Seznam rubrik