Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zdena

4. 12. 2007 18:33
Největší hnus

To, co zde tato osoba vyplodila, je snad ten největší hnus, jaký kdy napsala. A že těch hnusů napsala neúrekom! Hlavně členkám té své partaje, které si dovolily ji jakkoli kritizovat nebo se dokonce zeptat, co udělala s jejich členskými příspěvky. To byly sprosté e-maily, třeba i na 10 stránek, plné hnusných urážek, drbů a hulvátského napadání! Kam se na ni hrabou hospodští burani! V takovém případě se tato "bojovnice za ženská práva" ani neštítí písemně žalovat na ženu jejímu muži, "tomu násilnickému hulvátovi",  a vydírat ho, že pokud proti své partnerce nezakročí (zřejmě má na mysli domácí násilí), bude to mít nedozírné následky pro celou jeho rodinu. Takže kdo je tady ten práškač, bonzák a vyděrač? Tato neuvěřitelně zbabělá osoba, která není schopna jednat s lidmi přímo, ale jen podle intrikovat za jejich zády přitom pokrytecky tvrdí, jak chce vychovat "hradou a sebevědomou ženu". Přitom se chová jako rozmazlený, užalovaný spratek. Fakt na blití!

0 0
možnosti

petr stursa

1. 12. 2007 21:24
Nejdriv

jsem chtel napsat duchaplny komentar ve smyslu "mit ryhu mezi nohama neni zasluha", respektive "svatek matek ano, den otcu ano, ale ne MDZ a podobne zhovadilosti".

Pak mi doslo, ze by to nemelo smysl a proto doporucuji autorce, aby se odstehovala do Indie. Ona bude posvatna a u nas bude klid.

0 0
možnosti
MB

ma.bre

1. 12. 2007 22:07
Re: Nejdriv

R^R^R^

0 0
možnosti

pet

1. 12. 2007 19:59
se svatkem souhlasim

rusit by se nemel, ale ty vase zvasty okolo-ja jsem zena a mam dobre postaveni, dobre vzdelani, ale dokazala jsem to svymi znalostmi a nikoliv telem a vas clanek me proto urazi. a myslim si, ze nejsem vyjimkou. urazite vsechny zeny, co neco dokazaly svoji pili a znalostmi.pokud mate vlastni zkusenosti v tomto "oboru"-jinymi slovy spala jste se sefem, nepiste obecne ale konkretizujte to na sebe!

0 0
možnosti

Oli

3. 12. 2007 12:47
Re: se svatkem souhlasim

Pet, mluvíte mi z duše, taky jsem nevěřícně třeštila oči, jestli čtu dobře. Je to opravdu hodně urážlivé,  paní U. tu dělá celému ženskému hnutí (méně zprofanovaný výraz výraz mne teď nenapadl) medvědí službu. Jakékoliv sympatie s podobnými proudy mne definitivně přešly.

0 0
možnosti
L

lladyss

1. 12. 2007 0:23
To je paráda

tahle krůta ( omlouvám se všem krůtám ) nikdy nezklame. Chlapi udělejte jí to někdo ať už konečně dá pokoj, nebo radši počkáme až jí normální ženský umlátěj?;-D;-D;-D

0 0
možnosti
MB

ma.bre

30. 11. 2007 19:56
Milostivá soudružko,

to je tedy hnus, co jste ve svém článku nazvracela!

Že si můžete slavit třeba VŘSR, to už tu někdo napsal. A že urážíte většinu žen, které dosáhly slušného postavení v kariéře, když tvrdíte, že ho jistě dosáhly "přes postel", to už tu taky někdo napsal. Ale osobně se mě dotýká, jak samozvaně bojujete za práva všech žen, když většina z nás o to vůbec nestojí! Dokážu se o sebe postarat sama!

Ale co považuji za nejodpornější, je na konci vašeho článku: Nejen to, jak pohrdavě píšete o "bebíčku mužských orgánů", ale ten požadavek, aby muži respektovali ženská "špecifiká", když neustále chcete, aby zapomněli, že ženy jsou ženy, když považujete za šovinistickou i prostou lidskou slušnost, že muž dá ženě přednost ve dveřích.

Tak co vlastně chcete?

0 0
možnosti

Stará kára

30. 11. 2007 18:21
Zdá se, že máte bohaté zkušenosti

Zřejmě vlastní. S pokládádním, placením tělem a řiťolezectvím. Prosím, příště už  vlastní zkušenosti nezevšeobecňujte.

0 0
možnosti

lt

1. 12. 2007 13:33
Re: Zdá se, že máte bohaté zkušenosti

naopak,popište  prosím Vaši karieru podrobněji.Třeba konečně zjistíme důvod vaší nenávisti a možná Vás i pochopíme a politujeme.

0 0
možnosti

Hannah

30. 11. 2007 14:40
MDŽ

No, on je možná pan Mejstřík tak unaven z oslav Mezinárodního dne jódu (6.3.),že musí oslavy Mezinárodního dne žen (8.3.) zatrhnout.Jak by pak vypadal na oslavách Evropského dne mozku(11.3.).Senátorské starosti páně Mejstříka bych chtěla mít.

0 0
možnosti
AH

nyny.

30. 11. 2007 15:15
Re: MDŽ

hihiiiiiiiiiiiii pomyslná karma za Váš příspěvek checht;-D

0 0
možnosti

ellukas

30. 11. 2007 13:53
myslím si, že

žena by spíše měla psát o zneužívání mužů ženami nejen ve dne, ale i v noci k ukájení svých choutek.

0 0
možnosti

Kamil

30. 11. 2007 14:03
Re: myslím si, že

Tahle žena ukájí své choutky těmito nenávistnými články...:-©

0 0
možnosti

Kamil

30. 11. 2007 13:39
Vždyť je to přeci logické

Pokud stát nařídí slavit tento infantilní svátek, pak je to v pořádku, ale pokud ponechá rozhodnutí zda slavit nebo neslavit na vůli každého občana, tak už je to totalita. A kdo tomu nerozumí, ten je odporný šovinista

0 0
možnosti

Kolombo

30. 11. 2007 13:10
Společnost

šťastných singles budiž naše budoucnost! Vychovávat děti je otravné, škodí pleti a dělá vrásky. Soustřeďme se na to, co nám jde nejlépe, na komparativní výhody. Děti nakoupíme levně z Afriky!

0 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Spisovatelka, publicistka, editorka časopisu, textařka folk-rockové kapely. Co je tématem, které považuji za klíčové? Zajímají Vás názory na vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi lidmi, zeměmi, kontinenty? Vidíte spoustu nepořádků, chyb, nespravedlnosti? Štvou vás politici, bankéři, podvodníci, parazitující na vaší práci a životní úrovni?Připadá vám obskurní, nespravedlivé, že i při všeobecné celoživotní zaměstnanosti a ekonomické aktivitě, péči o potomstvo a udržení druhu, vám vyhrožují, že už se vás odchod do penze skoro netýká, protože umřete sešlostí věkem v práci jako otrok? Jste normální slušní muži a ženy, a taky vás obchází hrůza při představě, že se můžete rázem stát rukojmím těch, kteří vás pod pohrůžkou trestu za dezerci pošlou do absurdních a nic neřešících válek? Pak to pojďme společně změnit! Mluvme o tom, tlačme na establishmenty, nedovolte jim námi manipulovat.

Seznam rubrik