Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

Vikina

12. 12. 2008 21:18
Paní Ulmannová,

z čeho vyvozujete, že je pan Čunek "protiromský aktivista"? Není to náhodou právě on, co některým už zcela konkrétně pomohl a pro ostatní aspoň navrhl ve vládě nějaké řešení. Co nabízíte Vy, resp. vaše spolky, kromě humánních, nic neřešících  blábolů?

0 0
možnosti
MH

Helena1

12. 12. 2008 14:41
Zase bláboly

Čunek je podle práva tohoto státu nevinnej. Říkejte si to před spaním než to pochopíte. A jestli se vám to nelíbí tak místo pomluv něco podnikněte.

CELÁ SPOLEČNOST BY MĚLA BÝT ČUNKOVI  A DS VDĚČNÁ ZA TO, ŽE ZAČALI ŘEŠIT "CIKÁNSKOU OTÁZKU".

0 0
možnosti
M2

mirek 2

12. 12. 2008 15:10
Re: Zase bláboly

Ne je treba tohoto pana odsoudit.Protoze svuj problem prenesl treba na bedra starostovi v Cechach pod Kosirem.Neplatic musi vzdy na ulici nebo jich bude pribyvat.

0 0
možnosti
JS

ikaika

12. 12. 2008 14:19
ahoj zlato

toto byl tvůj první krátký článek- gratulujiR^ , ujišťuji tě že člunek nepropolouvá kanály ze strachu, že by potkal tebe nebo některou ze tvých spolustranic. Podle mluvčího PvaK, jsou si obě pohlaví při exkurzích ve stokách rovny (zákaz platí pro všechny nepovolané), problém vidí pouze v tom že čističů kanalizací je mnohem více než čističek- udělej s tím něco!

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

12. 12. 2008 18:48
Re: ahoj zlato

... a ktomu se trénuje na Čunkovi. Takové jednoduché téma. :-P;-)

0 0
možnosti
C

carolus4

12. 12. 2008 14:15
Pro dobrotu na žebrotu

Kdyby pan Čunek nepostavil bydlení za 40 milionů pro cikány, kteŕé soud vystěhoval na ulici, pak by měl dnes pokoj.

Škoda těch milionů, šly z naší kapsy.

0 0
možnosti
M2

mirek 2

12. 12. 2008 14:25
Re: Pro dobrotu na žebrotu

Pri poslednim scitani obyvatel se k romske narodnosti prihlasilo necelich 3000 obyvatel tudiz unas romska otazka neexistuje.Zadne vetsi mnozstvi teto narodnosti nemame.Mame jenom neplatice najemneho ktere ve vsech civilizovanych zemich stehuji na ulici.Staci  se podivat treba do Vidne.Pozmenovani udaju pri scitani obyvatelstva je trestny cin.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

12. 12. 2008 13:28
Ne, že bych Čunka miloval

Ale z čeho vycházíte, když tvrdíte, že Čunek "uniká ze spárů ..". Což je formulace evidentně pejorativní. Kauzu Čunek vyvolala pí Urbanová, když si po letech "vzpomněla", že Čunek dostal úplatek a dokonce se s ním chlubil. Pokračoval vyšetřovatel, když vyzvednutí hotovosti považoval za důkaz poskytnutí úplatku (!). Přitom není nic, co by se tak dobře dohledalo v účetnictví, jako cash peníze (musí projít pokladním deníkem). Nemyslím, že všechny peníze Čunkovi jsou obhajitelné - jen tan fakt byl zjištěn nezákonně (proč se nepozastavujete nad touto skutečností?). No - a sednout si někdo může i a pravdu - pokud neunese důkazní břemeno (a i k tomu může dopomoci  vyšetřovatel a soud).

Čunek jako protiromský aktivista!!! Jak jste na to přišla? Vy považujete za protiromské zajistit bydlení neplatičům, kteří mohli být z rozhodnutí soudu vystěhováni bez náhrady? No potěš Bůh. V době, kdy sdělovací prostředky tleskaly každému vystěhování neplatiče (ovšem: a ne-roma).

0 0
možnosti
M2

mirek 2

12. 12. 2008 13:41
Re: Ne, že bych Čunka miloval

Pan Cunek je neschopny bridil.Kdyz vy nebudete platit najem tak vas vyhodi na ulici,Neplaticum ve Vsetine se dostalo daleko lepsimu zaopatreni a to je socialni nespravedlnost.Vsem obcanum stejne.

0 0
možnosti
D

důchodce

12. 12. 2008 13:28
jde o to vzácná

dámo, jaká kůže by Vám narostla poté, co by jste se stala první místopředsedkyní vlády zdejšího Absurdystánu. Ikdyž připouštím, že ne každému moc zatemní mozek. Jenže se to, bohužel, pozná až když už je pozdě.

0 0
možnosti
M2

mirek 2

12. 12. 2008 12:51
Maslo na hlave

Pani Urbanova nema vrukou jediny dukaz pro sva tvrzeni a proto je stejne smesna jako Cunek.Ti vsichni nas stoji spoustu penes v nesmyslnych soudnich prelicenich.Bez dukazu nelze soudit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Spisovatelka, publicistka, editorka časopisu, textařka folk-rockové kapely. Co je tématem, které považuji za klíčové? Zajímají Vás názory na vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi lidmi, zeměmi, kontinenty? Vidíte spoustu nepořádků, chyb, nespravedlnosti? Štvou vás politici, bankéři, podvodníci, parazitující na vaší práci a životní úrovni?Připadá vám obskurní, nespravedlivé, že i při všeobecné celoživotní zaměstnanosti a ekonomické aktivitě, péči o potomstvo a udržení druhu, vám vyhrožují, že už se vás odchod do penze skoro netýká, protože umřete sešlostí věkem v práci jako otrok? Jste normální slušní muži a ženy, a taky vás obchází hrůza při představě, že se můžete rázem stát rukojmím těch, kteří vás pod pohrůžkou trestu za dezerci pošlou do absurdních a nic neřešících válek? Pak to pojďme společně změnit! Mluvme o tom, tlačme na establishmenty, nedovolte jim námi manipulovat.

Seznam rubrik