Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

ma.bre

5. 11. 2007 23:06
Ten článek se nedá přečíst,

je tak odporně kompaktní.

A já toho svýho dědka stejně nevyženu, protože se mnou vydržel 34 let. A vařím mu, co má rád, a nejsem nejštíhlejší, ale v pohodě.

0 0
možnosti

Bronislav Šimoník

5. 11. 2007 19:35
Karma ?

Abyste se soudružko Ulmanová nepodělala... Tu karmu vám uměle zvyšuje moje přítelkyně, aby mě poškádlila

0 0
možnosti

Zuzana Hejná

5. 11. 2007 15:08
Vyhnala jsem nehodného manžela,

začala trochu víc sportovat...a ztloustla jsem:-)

A v životě mi nebylo tak dobře.

0 0
možnosti
VS

vladkaSpidlova

5. 11. 2007 14:47
karma

za svatosvatou pravdu-))

0 0
možnosti
E

e.rika

5. 11. 2007 14:41
Pravda pravdoucí....

To nejlepší,co pro mne můj manžel kdy udělal,bylo to,že mne po 30 letech opustil.Byla jsem z toho přesně 24 hodin v šoku a pak jsem se naštvala a zároveň se mi převelice ulevilo!Konečně zase svobodná,můžu si dělat co chci a kdy chci.Je mi srdečně jedno,kde a s kým zase v noci je,když já nemůžu spát a bojím se o něj,že se mu něco stalo.Konečně klidně a dobře spím....Hurá!!!!

0 0
možnosti

Sísa.Kyselá

5. 11. 2007 14:39
ano i ne

Souhlasím s těmi aspekty článku, které hovoří o tom, že by se ženy neměly nechat do ničeho vmanipulovat či vmanévrovat ostatními. Přijde mi ovšem pokrytecké neaplikovat tento postoj i na vzhled či hmotnost - proč by ženy měly usilovat o štíhlost, když je jim samotným lépe ve velikostech 42 a více...?

0 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Spisovatelka, publicistka, editorka časopisu, textařka folk-rockové kapely. Co je tématem, které považuji za klíčové? Zajímají Vás názory na vztahy mezi muži a ženami, vztahy mezi lidmi, zeměmi, kontinenty? Vidíte spoustu nepořádků, chyb, nespravedlnosti? Štvou vás politici, bankéři, podvodníci, parazitující na vaší práci a životní úrovni?Připadá vám obskurní, nespravedlivé, že i při všeobecné celoživotní zaměstnanosti a ekonomické aktivitě, péči o potomstvo a udržení druhu, vám vyhrožují, že už se vás odchod do penze skoro netýká, protože umřete sešlostí věkem v práci jako otrok? Jste normální slušní muži a ženy, a taky vás obchází hrůza při představě, že se můžete rázem stát rukojmím těch, kteří vás pod pohrůžkou trestu za dezerci pošlou do absurdních a nic neřešících válek? Pak to pojďme společně změnit! Mluvme o tom, tlačme na establishmenty, nedovolte jim námi manipulovat.

Seznam rubrik