Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

lladyss

17. 1. 2008 23:29
Kolik se vás sešlo?

Jiného takového dementa jako jste vy jsem tady na blogu nenašel

0 0
možnosti

Ulmannová

15. 1. 2008 20:40
technická poznámka

V  reakci "Zdena  Anonym" píše jistá pí. Kopková, a kdo si chce udělat obrázek o ní, nechť se podívá nawww.quovadisfemina.cz, kde tato nešťastnice zapleveluje web brutálně vulgárními výlevy. Ale nebojte, to sem taky přijde...V době našeho kontaktu paní Kopková navštivila  banku, a tam se - bez podpisového práva  jako nečlenka strany domáhala vybrat stranický účet se šesti tisíci Kč se slovy, cituji, "musím ty peníze vybrat, protože by je Ulmannová, (rozuměj zakladatelka a autorka projektu strany), ukradla"... Poté musela být vyvedena z banky bezmála ve svěrací kazajce...Inu, i mezi ženami se najdou zešílené týrané manželky. Prosím za lítost nad jejími bludy, neb každému je jasné, že ničit si vlastní projekt  vytunelováním slovy šesti tisících korun, postrádá jakoukoliv logiku. Každý z angažujících se lidí v politice má své nenávistníky, a tak nemá smysl dále na podobné zoufalce reagovat.

0 0
možnosti

Zdena

16. 1. 2008 12:06
Re: technická poznámka

Ale, ale Zdenička Ulmannová se konečně ozvala, to jsem tě holčičko musela pěkně vytočit. Myslím, že každý, kdo si tady přečte ty tvoje extrémistické výlevy, si dokáže udělat obrázek o tom, kde je pravda. Peníze jsem nechtěla vybrat, ale pouze zablokovat, abys je ty nemohla bez našeho souhlasu utrácet. Ale bohužel jsem přišla pozdě, většina už byla v tvé kapse. Nevím, koho cituješ, když jsi u toho nebyla, ale drby ti fakt jdou. Ostatně krásně se tady cituješ, jak jsi ty peníze ukradla. Z banky jsem odešla hezky v klidu a míru a s vizitkou příslušného úředníka, abych se na něho kdykoli s problémy obrátila. Na rozdíl od tebe na to mám svědka. A do svěrací kazajky patříš ty, ubohá paranoidní psychopatko, to musí napadnout zřejmě každého, kdo si přečte ty tvoje dementní stupidity.

0 0
možnosti

Tomáš Fiala

15. 1. 2008 11:42
Nevěřím

Víte, já Vám tak trochu nevěřím. Vlastně vůbec nevěřím lidem, kteří se ohánějí sociálním cítěním. Já totiž nepovažuju člověka, který mluví o podpopře potřebných za člověka sociálně cítícího. Kdyby byl sociálně cítící, pravidelně by dejme tomu 15% svého příjmu věnoval na sociální problémy a řešením těch sociálních problémů by se skutečně věnoval. Většinou se však tzv. sociální cítění projevuje tak, že takový člověk chce nějaký problém řešit za cizí prostředky (nejčastěji jsou zmiňováni peníze jakýchsi imaginárních bohatých-ať to platí oni) a samozřejmě do skupiny těch vlastníků prostředků nezahrne sám sebe.

Považuju za nesmysl i komentář prohlášení pana Čunka. Osobně jsem poznal několik Romů, kteří sami poznali, že jediný způsob, jak se vymanit z bludného kruhu, je rezignace na rodinný klan. Kdyby totiž v něm zůstali a někam to dotáhli, ten klan bude z jejich snahy a práce sát jak pijavice. Dokonce se sami odstěhovali mimo své rodiště. Sami potvrdili slova pana Čunka.

0 0
možnosti

pefben

15. 1. 2008 12:02
Re: Nevěřím

Ano, s Vámi souhlasím (se sociální bloggerkou nikoliv). J třeba přestat lhát a mlžit v rámci politické korektnosti a zahájit skutečně kvalifikovaná řešení, vedoucí k cíli.

0 0
možnosti