Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Marek

1. 2. 2008 23:35
kkk

To co píšete o vraždách dětí nebo jejich výměně je opravdu nechutný..Je mi z vás špatně. Předpokládam, že čtete názory v diskuzích pod články a upřímně se divím kolik nenávisti ve vás je...Drtivá většina všech reakcí na vaše články je vysloveně negativní...chtělo by to trochu sebereflexe. Musíte mít skutečně těžký život, když ho musíte celý trávit ve společnosti takovejch podlidí jako jsou muži

0 0
možnosti

Pavla

31. 1. 2008 22:49
Jen se nedej Zdenko!!!

:-)R^

0 0
možnosti

cinik

24. 1. 2008 17:09
kvuli vam

by meli zavest negativni karmuRv

0 0
možnosti

Kule

25. 1. 2008 8:19
Re: kvuli vam

to je fakt, protože pozitivní karmu jí mohla poslat snad jen Klára Mauerová

0 0
možnosti

angel of death

24. 1. 2008 10:35
Dodatek

Ještě jedna věc,píšete tam že se otcové nezajímají jak dítě s matkou samoživitelkou žije.Kde jste na to přišla?Většina žen nezůstanou samoživitelky,protože jsou to nevěrné k...y,a ještě před rozvodem je opracovává nějaký jiný chlap.Tak ať se pěkně starají oba.Každý kdo si najde ženskou s dítětem by si jen užíval a le zodpovědnost žádná a blbá ženská aby jí ten princ neutekl,tohle podporuje.Takže shrňme to.Muž své dítě třeba ani nevidí a jen platí peníze,za které si pak jeho manželka se svým přítelíčkem užívají.A dítě kolikrát z toho nevidí ani korunu.

0 0
možnosti

alex hart

24. 1. 2008 3:18
Ti muži jsou prostě zločinci...

Vidíte pánové,  a to je teprve úvod. Až se tyhle dámy dostanou oprvadu k moci, to nám asi všem uřežou ...., s logickým odůvodněním, že přeci pohlavního zneužívání se dopouštějí převážně otcové. 

Čeho všeho se dopouštějí některé matky se zde pro jistotu nedočteme. A já to ani nechci uvádět, protože v takovémhle kontextu se totiž nedá napsat nic, co by nebylo zaměřeno proti ženám a to zase nechci. 

Ale jednu perličku ze života. Jedna moje paní (tehdy soudružka) učitelka na ZŠ byla tak trochu na chlapečky. Dělala to ale fíkaně, s chlapci kamarádila a teprve až když vyšli ze ZDŠ, tak s nimi něco měla. Ono už to sice bylo téměř na hranici plnoletosti, ale stejně to v pořádku nebylo.

Takže si jistě dovedete představit, že žádný puberťák, který má konečně v 17 letech možnost si vrznout, za to učitelku nezažaluje.  Dnes je ale jiná doba, dnes by z toho koukaly peníze, které by se daly vysoudit. 

pokračování ...

0 0
možnosti

alex hart

24. 1. 2008 3:21
Ti muži jsou prostě zločinci... - 2 -

A proto jsem se docela podivil, když mi můj syn, který je na střední škole, řekl, že tam mají taky jednu takto zaměřenou kantorku.  

Ale to víte  ti muži jsou prostě zločinci a jejich vlastní děti je potřeba před nimi schovávat !!!

Jak devastují některé matky své syny tím, že je rozmazlují, že na ně nemají žádné nároky, že jim vše odpustí a že je vůbec nevedou k zodpovědnosti, o tom se zde nemluví. 

Stejně tak, se zde nemluví o tom,  že dnešní matky si s malými dětmi téměř vůbec nezpívají a neříkají říkanky. Vypadá to neškodně, ale následky jsou fatální. Nejenže děti neumějí zpívat, ale mají podstatně horší schopnost učení jazyka, zapamatování a pochopení mluveného i čteného textu. Trvale narůstá počet dislektiků. 

A tak by se dalo pokračovat...

0 0
možnosti
AH

nyny.

23. 1. 2008 22:01
jsemmyslela, že autorku už zvládnu brát s nadheldem

ale není tomu tak, splácat páté před 9,byť s použitím spousty pravdy, to jsem si už zvykla, ale ta omluva pro matky vražednice, tak to tedy nezkousnu. To je naprostý vrchol.Já mám osobně problém is laktační psychózou ve spojitosti se zabitím dítěte,ale nejsem lékař. Nicméně vražda vlastního dítěte nemá spojitost absolutně s ničím a s nikým jiným, jen s obludností "mazky". A je to obludnost mnohem větší, než u jakéhokoli jiného vraha, právě proto, že je to žena a biologická matka.Vazba mezi dítětem a matkou je biologická a nesrovnatelná s ničím jiným...na to vlastně ani nejsou slova. Paní Ulmannová, vy nepatříte mezi slušné lidi!!!! To už s feminismem nemá co dělat.

0 0
možnosti

Vlado

24. 1. 2008 0:42
Re: jsemmyslela, že autorku už zvládnu brát s nadheldem

S tim naprosto souhlasim, to jak Ulmannova (nezlobte se ale u takoveto osoby ani nejde pouzit slovo "pani", ona je to totiz opravdu docela zruda), tedy to jak Ulmannova omlouva a zlehcuje zabiti ditete matkou, to je doslova brutalni a bud zrale na psychiatrii nebo na basu Rv

0 0
možnosti
MK

wopi

23. 1. 2008 20:21
je rozumem těžko uchopitelné

co téhle ženské se líhne v hlavě :-©

0 0
možnosti

Jan

23. 1. 2008 19:24
Brr

Autorko, našla jste si svoje "hobby" v porcování mužů. Určitě Vás musel kdysi strašlivě vytočit manžel, když opětovně zase spálil bábovku. Asi Vám nic jiného nezbývá, než se spojit s vědci a naklonovat si chlapa podle Vašich představ. Jen před jedním Vás varuji, nikdy se před ním nesvlékejte do naha, mohla by jste jej svou krásou zabít.

0 0
možnosti

CHYREN

23. 1. 2008 19:04
Na obou stranách hloupost..

aneb feministky mají co chtěly.;-D

0 0
možnosti

Helena

23. 1. 2008 18:32
Pan Fiala a jeho otresne chovani

Zde sam lici svoje chlapstvi<.

"Pak jsem se jí zeptal, v čem podle ní spočívá trestný čin výtržnictví – tak mi odpověděla, že ji nebudu zkoušet. „Takže napadení na veřejnosti trestným činem není ?“, zeptal jsem se. No, prý je, ale justiční stráž se ho nedopustila. Načež jsem jí řekl, že jí v praxi předvedu, čeho se dopustila justiční stráž – chytil jsem jí za ty její ramínka v letních šatičkách a smýknul s ní stejným způsobem, jako oni tehdy se mnou – zastavila se o futra, na která se hezky plasticky nalepila. Začala ihned ječet o pomoc a o sanitku, že prý je zraněná, že má asi zlomená žebra atd. - načež já jsem jí oznámil, že dnešní lekce trestního práva právě skončila a že odcházím, neboť jsme si kvit. Začala volat na justiční stráž, ať mě zastaví – přiběhnul takový střízlík, tak jsem se ho otázal, zda má zájem vrátit se z této služby zdravý domů. Zájem měl. Takže uhnul a já jsem v klidu odešel."

0 0
možnosti