Děkujeme za pochopení.
sunka007
cafe
Nemuzu souhlasit s autorem ohledne obsluhy, ta je tam, stejne jako ve Slavii nebo pizza Coloseum, na velmi dobre urovni. Ale je fakt ze personal umi dat nevoli nad buranskym chovanim. Pokud se tam rodinka nahrnula jako stado buvolu a mela slovnik burana co mu couha slama z bot, neni se co divit ze personal mel obavu uvest lidi co svym chovanim mohli rusit jine hosty.
Petr Ugrin
Re: cafe
OK, už nebudu nikdy tak barvitý v popisech. Pro ty méně chápavé, těmi šimpanzi bylo myšleno upozornit na to, že většina hostu byla v oblecích a šatech. Tedy jako by se chystali do divadla. Nemyslím si, že bychom byli oblečeni nevhodně, nebo se tak i dokonce chovali. Jen mě překvapilo neochotné chování personalu u vchodu a to přemrštěně formální oblečení hostů. Na standard takovéto restaurace to bylo opavdu šokující ... tedy alespoň pro mě.
Špička
Pokud autor mluví tak, jak píše
nedivím se obsluze, že se ho zdráhala "usadit".
Jezdím na neutrál
Re: Pokud autor mluví tak, jak píše
Autor má měkkou klávesnici, proto píše hrubky. Jen nechápu, proč si ty hrubice v textu neopraví.
Alka.24
No pokud
někdo bere jako "specialistu na gastronomii" jednoho sprostýho kuchaře, tak to jsme na tom fakt dost blbě.
isabell
Re: No pokud
Jen jestli vy jste si náhodou nenaběhl/a na prvoplánové vulgarity licencovaného pořadu On se pan kuchař takto projevovat prostě musel, protože to měl ve scénáři
Don don
no
tak to je mazec. Nejdřív jsem vítka bral jako překlep, ale po přečtení diskuse je to jasné. Autor neprošel 5. třídou
Lafinta
proč do Café Imperial
A to tady nikdo nečetl Saturnina? Jen Pohlreich vládne?
hekp
Re: proč do Café Imperial
Slavie už není, nebo ji zas někdo obnovil, to mě dycky lákalo, metat po někom koblihy
martin013
Gastronauti
Je to zajímavý efekt. Čím víc pořadů o vaření v TV, tím víc "odborníků a "gastronautů" v Česku.... Proč máme neustálou potřebu něco a někoho hodnotit? Chceme snad všichni sedět v porotě? Právě jsem se vrátil z Prahy, kolem Café Imperial procházel, ale dal jsem přednost mnohem méně "provařeným" podnikům. A vůbec jsem nelitoval, právě naopak. Na blbým místě nebo vedle v Kyvadlu, případně přes ulici v Amfoře si na nic nehrají a vaří výborně. Jenomže oni se do TV nedostanou a tak z nich nikdo "neučůrává".
liason
Nemám tyhle typy bloggů rád,
vždycky mi trochu připomínají píárko......ale budiž, když už hodnocení, tak to chce opakovanou návštěvu a vyzkoušet více z nabídky.......a to porovnávání podniků by mělo mít také hlavu a patu, třeba zkusit si dát toho tuňáka ve všech jmenovaných
Jezdím na neutrál
Bych to shrnula.
Autor se nám snažil říct, že byl u Pohlreicha, protože na to má................
mmaaxxoo
Re: Bych to shrnula.
Kdybych věděl, že tací závistivci jako vy, budou převracet článek tak hnusným způsobem a stejně hnusně diskutovat, nikdy bych se ho na cenu neptal. Autorovi příspěvku se za to omlouvám
Albert.Pes
hmmm...
Na výtky vůči pravopisu se vykašlete. Ale to "mně" v profilu by zase opravit asi chtělo... Já nevím, do takovýho podniku bych vzal asi partnerku, děti už ne...
- Počet článků 51
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 1777x