Škoda lidí jako je je Aleš Michl!

Kdykoliv se chci ujistit, že zdravý rozum ještě existuje, odskočím si na blog pana Aleše Michla. Jeho dílka sice optimismus nedodají, ale aspoň má člověk pocit, že v této zemi existují lidé, kteří dokáží použít selského rozumu a ukázat směr, kam se vydat. Škoda, že je nikdo neposlouchá!

Aleš MichlAleš Michl, Blog

Poslední dobou si říkám, že ta naše elita je naprostá světová špička v čůrání proti větru. Smutné ale je, že mokré kalhoty mají nakonec daňoví poplatníci. Tedy především ti, co se ještě snaží něco dělat a neztrácí ani víru a ani naději. Přitom by stačilo zamyslet se nad tím co pan Michl říká a píše již několik let.

Myšlenky pana Michla pak pod nánosem prachu mizí v čase zadupány pravým opakem toho co v sobě nesly. Je to velká škoda, že lidé, kteří by byli schopni této zemi zásadním způsobem pomoci nejsou vyslyšeni. Kolikrát mě už napadla ta kacířská myšlenka diktatůry namísto dnešní psudo demokracie. Lidé jako pan Michl by byli ideálními adepty už jen proto, že tam nahoře skromnost, vdělání a inteligence krutě chybí. Nicméně lidé jako je i pan Michl by nikdy tíhu tohoto břemene nepřijali a už z principu se vyhýbají špíně české politiky. Otázka pak zní proč? Na tuto otázku hledám již dlouho odpověď.

Věnujte proto trochu času blogům pana Michla a možná to povede k něčemu lepšímu než mokrým kalhotám. Jeho blog najdete zde.

Autor: Petr Ugrin | pondělí 12.11.2012 10:30 | karma článku: 18,49 | přečteno: 1854x
  • Další články autora

Petr Ugrin

Vybírat daně ANO!

13.5.2016 v 7:15 | Karma: 34,98