Přestaňte už těmi komunisty na oko strašit! Vždyť slouží dobře …

… svým zájmům a pomalu utahují smyčku oprátky kolem krku nám všem! A pak se najde ještě mnoho lidí, co oprávněnou obavu a strach ostatních zaměňují za paranoiu a snahou omezovat na podílu na správě věcí veřejných ty „čestné“ bolševiky (v celém blogu čti členy KSČM) co se přiznali k tomu, že jsou bolševici!  

Včera večer jsem si v podvečerní letargii udělal čas na pořad Reportéři ČT a hned se mi zvedl tlak a letargie byla ta tam! Nejde o lumpárny, které jsou na denním pořádku, ale o krásný příklad chování těch kajícných a polepšených bolševiků! Kdybych mohl být opravdu sprostý, asi bych nyní byl, ale to je proti pravidlům a tak to aspoň vyjádřím takto: **********************!!!!!!!! A pak si člověk vzpomene na blogy jako například tento! Lidi, pokud si myslíte, že bolševik je demokrat a neškodný hlupák, běžte se léčit a to pokud možno hned!!!

O co vlastně ale šlo? Loni na podzim obsadili v Karlovarském kraji bolševici nezanedbatelné posty. Věrný bolševik, soudruh a expolitruk Sloup dostal na starosti školství. Mnozí se bouřili a demonstrovalo se. Málo platné, demokracie je demokracie a tihle bolševici byli řádně zvoleni! Našlo se i mnoho takových, kteří je ještě oslavovali za to, že se ke svému bolševickému „přesvědčení“ veřejně přihlásili. Tak takovým bych přál týden nebo dva v bolševickém lágru, protože mnozí z takovýchto lidí to prostě nepochopí, dokud si to na vlastní kůži nevyzkouší! Jeden výlet na pár týdnů do KLDR by je jistě probudil!

Jakmile se expolitruci a veřejně doznaní bolševici dostali k veslu, ihned konali! Pan Tomáš Kábrt, disident, který byl ke konci normalizace velmi bolševiky šikanován, přednášel na Sokolovských školách o svých zážitcích s bolševikem z dob totality. Nově demokraticky zvolený, naprosto neškodný, bolševik však nelenil a začal se hned zajímat o výuku dějepisu na školách zřizovaných Karlovarským krajem. Prý si nějaký radní z kraje stěžoval na nevyváženost výuky a zajímal se o to, zda pozvou i nějakého kovaného politruka, který vystudoval VUML s vyznamenáním, aby ubohým studentům povykládal o tom, jak byl ten bolševizmus vlastně skvělý! Pan Kábrt to vyjádřil lépe než já: "Je to velmi podobné tomu, jako kdybychom vedli se studenty debatu o druhé světové válce a pozvali jako jednoho z debatujících člověka, který přijde popírat holocaust" ! Co se má radní a ještě k tomu bolševik vůbec co zajímat o to jakým způsobem školy vyučují a co se tam děje! Kde to k sakru jsme?! Tohle je přeci v gesci úplně někoho jiného!

Následovalo zrušení přednášek pana Kábrta a nadále se studenti v rámci výuky dějepisu již nedozví o tom jaké svinstvo ten minulý režim vlastně byl z první ruky. Teď jim to budou muset bolševici radní hezky přežvýkat, aby to odpovídalo jejich představám! Nebylo tohle už tady jednou? Tedy hezky zastřít realitu jejich zákeřnosti a v klidu si počkat, až tu moc uchopí celou jako v únoru 1948! Prostě hezky potichoučku beze svědků, tak jak to nejlépe umí! A když se na to přišlo, pak soudruh bolševik Borka se nezmohl na nic jiného než aby prohlásil: „Mohl by se třeba obrátit na nás, jestli nemáme někoho v Sokolově, kdo pamatuje ty události a vidí to trošku jinak. Prostě nic víc, nic míň. Protože vnuci, kteří teď jsou ve školách, nebo děti, si to nepamatují. Ale možná že řada jejich dědečků a babiček byla v komunistické straně a mají trošku jiný pohled na ty události." Ve světle toho co řekl pan Kábrt (uvedeno v předchozím odstavci) je tenhle výrok tak akorát na pěkné dělo přímo mezi oči!

Ředitel technické školy v Sokolově si po onom telefonátu pozval na koberec paní učitelku a vyprášil ji kožich. To chápu, přeci jenom kraj je chlebodárce a jakýkoliv odpor umí bolševik velmi dobře po zásluze ocenit například vyhazovem a později třeba i nějakým fajnovým hotelem! No, i když jsem schopen pochopit chování pana ředitele, nemohu odolat a musím jeho chování nazvat jen další ukázkou staré dobré srabárny, kterou tu předvádělo mnoho dalších za minulého režimu. Bez urážky prosím. Strach je mocný rádce a bolševik si je toho moc dobře vědom, jinak by nebyl u vesla 40 let! A když se na strach pana ředitele přišlo, nezmohl se na víc než na: "Já jsem pouze potřeboval zjistit, jestli ten dotaz je relevantní tomu, co se tu dělo. V podstatě jsem se dotazoval, o jakou besedu šlo. Ona mi vysvětlila, že to je v rámci projektu Příběhy bezpráví Člověka v tísni. Věci, které jsou. Když jsem se ptal i ostatních kolegů z jiných škol, tak to bylo obvyklé schéma, které probíhalo několik let." ! Přesně podle pohádky ani nahá, ani oblečená. Chyba, je to v médiích a tohle dokáže bolševik jistě ocenit. Teď se buď bolševikovy postaví i s důsledky, nebo ho semelou jako malinu za to, že se to dostalo do televize! Tohle je fakt volba na ho***, ale život holt není fér.

Koukněte na to, prostudujte to a oprašte vzpomínky na bolševika! On se totiž vůbec nezměnil, jen v klidu a potichu čeká na svoji příležitost, aby se zase dostal pomalu a pokud možno legálně k veslu. A až se tak stane, bude další normalizace. Budeme zase žít ve strachu, šeptat na záchodech a bát se, protože kdo nebude, toho čeká fajnovej hotel, modráky po celém těle a výhrůžky směřující směrem dětem! Už si to nepamatujete? Tak jestli si rychle nevzpomenete, bolševik vám to jistě rád připomene! Tohle byla jen mini ukázka toho jak se to dělá a jak to vlastně ten bolševik myslí! Chcete lepší ukázku? Volte je dál!!!

Je mi jasné, že v diskusi níže budu za demagoga a toho, kdo jen plaší. Budou padat sprostá slova a najde se mnoho takových, kteří mě budou dehonestovat. I přesto tu diskusi nechám otevřenou a doufám, že ti co budou bolševika bránit řeknou něco o sobě a popřípadě hrdě přiznají své rudé knížky jako správní bolševici! Na mém názoru to nic nezmění, bolševik byl, je a bude pěkná sv***! A pokud to lidé včas nepochopí, pak si dají repete! To ale beze mě, protože už za tenhle blog jsem na černé listině těch rudých sv***!

A dva citáty na závěr:

František Fajtl: „Komunisté? Co slovo, to lež. Co čin, to zločin.

Pavel Klener: „Neexistuje bývalý komunista, jako neexistuje bývalý černoch.

Práci čest, ať žije internacionála a omluva panu Matějkovi, že jsem si vypůjčil nadpis z jeho blogu.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Ugrin | úterý 5.3.2013 9:30 | karma článku: 19,99 | přečteno: 730x
  • Další články autora

Petr Ugrin

Vybírat daně ANO!

13.5.2016 v 7:15 | Karma: 34,98