Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

jáša

19. 3. 2012 20:22
Zajimalo by mně,

kolik má Kalousek takových , řekl bych že dobře placených blogerů na svojí obhajobu , jako je bloger Stará kára.

Kolik jich mají ty tkzv.demokratické strany ODS,TOP 09 placených z nakradených peněz. Asi hodně, jak se zdá.

0 0
možnosti
D

Draggo

20. 3. 2012 0:30
Re: Zajimalo by mně,

mne se zda, ze za hloupost se snad neplati. ja myslim, ze starej kara to ma od narozeni.:-P

0 0
možnosti
P

pithart

19. 3. 2012 10:24
Píšete

stejné hlouposti, jaké koktal Popelka: "Kdyby se z výše uvedeného pan Kalousek poučil, nejen že by nepřirovnával naštvané občany k Hitlerům, ale namísto dlouhých monologů o zvyšování daní by rychle začal řešit korupci, klientelismus, přebujelou státní správu a již bychom viděli par lidí za mřížemi a zkonfiskovaný majetek" To není práce pro Kalouska ani pro vládu ani pro lůzu v ulicích. To je práce policie a soudů. Jakmile do toho začnou zasahovat politici nebo lůza, emigruju. Kecy jako vy vedli fašisti, ti opravdoví

0 0
možnosti
P

pithart

19. 3. 2012 10:28
Re: Píšete

Co chce Národní obec fašistická?

1. Aby všechny politické strany byly ihned rozpuštěny a majetek jich zabaven a všichni předáci, kteří přisluhovali zkompromitovanému režimu, aby byli navždy vyloučeni z rozhodování v příštích osudech vlasti a aby bylo rozpuštěno neúplně Národní Shromáždění.

2. Aby vláda vydala ihned zákon o revisi majetku všech osob politicky činných od r. 1918 až do dnešního dne a o majetku zkorumpovaných pol. stran.

3. Aby ihned byl vydán zákon o rozpuštění a zabevní majetku všech podnikatelů a zednářských loží v naší vlasti.

4. Aby byla v čele státu postavena silná vláda národních a hospodářských činitelů českého a slovenského národa, nezatížených hříchy minulost.

1 0
možnosti
VH

Stará kára

19. 3. 2012 10:02
Demokracie tu není?

Víte, co je demokracie (reálně, ne jen "vláda lidu")?  Co považujete za její základní znaky a které z nich nejsou naplněny? Pokud chcete tvrdit "lid nevládne", jak byste si vládnutí "lidu" představoval?

   Já tvrdím, že zde demokracie je. Demokracie bez přívlastků. Se všemi chybami, které přináší fakt, že demokracie není diktatura.

0 0
možnosti
D

Draggo

19. 3. 2012 11:13
Re: Demokracie tu není?

ja vam to trochu nastinim, ale nevim, jestli to pochopite. jde o to, aby teda ten "lid", kdyz zustaneme u vam blizkych kategorii, mohl mluvit do rozhodovani i mimo volby a aby mohl napriklad poslance, ktery nejedna podle vule svych volicu, odvolat i mimo volby.

2 0
možnosti
J

jendazmoravy

19. 3. 2012 9:35
Jestli tomu dobře rozumím

tak doporučujete Kalouskovi, ať ukáže "lidu" pár lidí za mřížemi a zkonfiskovaný majetek. Dobře, a jak chcete zabezpečit ten zkonfiskovaný majetek, aby nebyl znova rozkraden? Myslíte, že pošlete za mříže celý národ?

0 0
možnosti
VC

Velkej chytrak

19. 3. 2012 9:48
Re: Jestli tomu dobře rozumím

no a jestli tomu rozumím dobře zase já,tak Vy vlastně nenavrhujete vůbec nic - vlastně ano - jemnou dehonestací zpochybníte vše,co by mohlo začít čistit ten chlív vezdejší ...

1 0
možnosti
PH

petrph

19. 3. 2012 9:21
situace je ještě smutnější v tom

Že Kalousek neobhajuje vyrovnaný státní rozpočet. Kde by se vzal, stále jsme - i v době konjunktury nějakých sto miliard každoročně v mínusu, a v době krize se - vlivem ne výběru daní ještě prohlubuje. A prohlubuje ho i pan Kalousek svými dalšími návrhy, jako jsou restituce církvím, nový úřad pro paní Peake, nezájmem o miliardy ve Švýcarech, a mnoho mnoho dalšího. Ergo, nehovořme o dosahování vyrovnaného rozpočtu, jde jen o to koho Kalousek obere při zvyšování daní

3 0
možnosti
VH

Stará kára

19. 3. 2012 10:09
Re: situace je ještě smutnější v tom

Fajn. To obírání je zřejmě v zájmu dalšího zvyšování schodku rozpočtu.

Mimochodem: "Švýcarské" miliardy se rozpočtu netýkají.

0 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1777x
Milující, ale tvrdý a nesmlouvavý otec. Jsem přesvědčený Thatcherista, protože už jsem dávno vyrostl z obecného klišé, že existují i věci co jsou zadarmo.

Seznam rubrik